Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Trappen
Happen en Trappen

Nieuwsbrief juni 2022

Trappen in de zomer: mag het een beetje beschut?

Natuurlijk, een Happen en Trappen-fietstocht vraagt om mooi weer. Maar de hele dag die brandende zon op je hoofd… Daar word je waarschijnlijk niet heel gelukkig van. Gelukkig bieden wij verkoeling. Zo vind je bij ons heerlijke bosroutes. Of wat dacht je van een zalig zeebriesje tijdens het fietsen? Ook héél fijn op een zonovergoten dag!

Beschut bosavontuur of verkwikkende kustroute? Vind heel eenvoudig een heerlijke zomertocht via onze vernieuwde website.Fiets fris de dag door! 3 ‘coole’ routetips voor jou

Genieten in de Sallandse bossen
Fietsen op de bosrijke Sallandse Heuvelrug is zalig met warm weer! Toegegeven, een elektrische fiets is handig, want vlak is het niet. Maar dat maakt de tocht juist ook zo prachtig.
Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug

Verfrissend Fries fietsgeluk
Daar in het hoge noorden is het altijd wat koeler. En juist daarom is deze waterrijke fietsroute in Friesland een echte aanrader in de zomer. Wedden dat je meer bootjes ziet dan auto’s!
Toeren langs het Tjeukemeer

Bijna kopje onder in het Belgische Bokrijk
Op zoek naar verkoeling in Vlaanderen? Dompel je al fietsend onder in een vijver tijdens de route ‘Trappen door de stad van de smaak’. Een unieke fietsbeleving, waarbij je gelukkig wel droog blijft!
Trappen door de stad van de smaakVerkwikkende pauze: uitwaaien op hoogte met 360° uitzicht

Even uitwaaien op de uitkijktoren. Túúrlijk is dat lekker tijdens een warme zomerdag. Tijdens de route ‘Smikkelen en smullen in de Vechtstreek’ zorgt Paviljoen Toren de Grote Sniep voor een verkwikkende tussenstop én een prachtig panoramisch uitzicht over de weidevelden.

Vogels en hazen spotten of gewoon lekker genieten van het uitzicht, bij De Grote Sniep is het heerlijk toeven! En als kers op de taart krijg je bij dit bijzondere restaurant ook nog een heerlijk huisgemaakt soepje van verse streekproducten. Laat het smaken!

Smikkelen en smullen in de VechtstreekTijd voor een ambachtelijk ijsje op Texel

Een overheerlijk ijsdessert, dát gaat er nog wel in zo aan het einde van je Happen en Trappen-fietstocht!

Bij IJsboerderij Labora in De Cocksdorp maken ze het ijs helemaal zelf van verse melk en room van eigen koeien. Het heeft nog die ouderwets volle en romige smaak van vroeger. Hoe dan ook, deze ijsboerderij is sowieso een hele fijne plek om je route lekker fris af te sluiten.

Kop van Texel: Op pad langs duin, strand en wadVers van het Vlaamse land. Is da nie plezant?

Laat je ook eens culinair verrassen in België! Onze gloednieuwe Happen en Trappen-tocht ‘De Witte Goudroute Oost langs Witloof en Asperges’ is een echte Vlaamse schone, met héél veel lekkere streekproducten onderweg. Mede dankzij Toerisme Vlaams-Brabant is deze route een mooie nieuwe aanwinst voor ons Belgische Happen en Trappen-aanbod.

De Witte Goudroute Oost langs Witloof en AspergesOnweer op komst. Wat nu?

Er zijn van die dagen dat het echt geen weer is om te fietsen. Gelukkig kun je bij Happen en Trappen tot een dag vooraf (vóór 17:00 uur) je fietsuitje nog annuleren. Dus mocht er echt zengende hitte met onweersbuien op komst zijn, neem dan gewoon even contact op met de klantenservice. Wij helpen je graag.Facebook Instagram

Facebook Instagram

Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.