Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Trappen
Happen en Trappen

Nieuwsbrief mei 2022

Happen en Trappen: daar maak je mama héél blij mee

Of je kinderen nu al de deur uit zijn of niet: jij verdient het om met Moederdag in het zonnetje te worden gezet. Maar elk jaar weer een geweldig origineel cadeau bedenken… Dat is natuurlijk niet zo makkelijk. Dus van ons mag je deze speciale Moederdag-nieuwsbrief gerust even doorsturen naar zoon- of dochterlief. Gewoon, als subtiele hint ;-).

En mocht je ‘plannetje’ niet werken, dan boek je toch lekker zelf een heerlijk Happen en Trappen-arrangement. Keuze genoeg!

Vind een heerlijke Happen en Trappen-routeVerras je moeder met een cadeaubon

De Happen en Trappen cadeaubon is altijd een mooi geschenk. Groot voordeel van deze cadeaubon: je hoeft tijdens het bestellen nog geen route uit te kiezen. Heel fijn, want misschien wil je moeder of schoonmoeder wel liever fietsen in Overijssel in plaats van Limburg. Of over de grens in Bokrijk. Ook leuk! Met de Happen en Trappen-bon mag ze helemaal zelf kiezen en daar heeft ze gelukkig lang de tijd voor. Onze cadeaubonnen zijn namelijk geldig in het jaar van aanschaf én het daaropvolgende jaar!

Bestel hier een Happen en Trappen-bon voor moederdagVoor elke mama een heerlijke route

Tip voor de mama die dol is op de natuur
Even lekker opladen in de natuur. Heerlijk toch! Met onze groene Happen en Trappen-route op De Veluwe gaat dat zeker lukken.
De verrukkelijke Veluwe

Tip voor de nieuwsgierige mama
Hoe zag het leven er vroeger uit in een kolenmijn? Bij de ThemaHappen-route ‘Limburgse Steenkolenmijn’ is een leerzame rondleiding inbegrepen.
ThemaHappen | Limburgse Steenkolenmijn

Tip voor de culturele mama
Kastelen en landhuizen. Sommige moeders kunnen er geen genoeg van krijgen. Als historiefanaat mag je onderstaande route in ieder geval zeker niet missen.
ThemaHappen | Groots genieten van Kasteel Doorwerth


Ook leuk! Met het hele gezin op fietsavontuur

Misschien is het wat kort dag om nu nog een gezinsuitje te plannen voor moederdag, maar gelukkig fietsen onze Happen en Trappen-routes niet weg. Bovendien is het fietsseizoen ook pas net begonnen. Het gaat jullie vast lukken om een datum te prikken in bijvoorbeeld de zomervakantie.

Ter inspiratie
Hoe leuk is het om met z’n allen op een tandem te gaan Happen en Trappen! Wij adviseren je graag over een verhuur in de buurt van jouw fietsroute.Vragen over Happen en Trappen? Wij helpen je graag

Neem contact op met onze klantenservice of bezoek onze website: www.happenentrappen.nl.Facebook Instagram

Facebook Instagram

Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.