Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Trappen
Happen en Trappen

Nieuwsbrief april 2023

Alles is lente tussen de bloesem

Bloesem overal waar je kijkt. In prachtige roze en witte tinten. Als dat geen bloeiende start van de lente is!

De volgende vier bloesemroutes zijn een lust voor het oog én ook nog eens erg smakelijk. Welke ga jij ‘Happen en Trappen’?

Tip: geniet snel, want voor je het weet is de bloesem weer gevlogen.Feestelijk fietsen in de Betuwe

Happen en Trappen rondom het Betuwse Elst, het is een waar feestje in het voorjaar met al die prachtige kleurrijke bloesem. Kersen, peren en appels wisselen elkaar mooi af. Natúúrlijk wil je dat niet missen! En ja, die lekkernijen onderweg gaan er ook wel in.

Bekijk De bruisende BetuweOp bezoek bij Flipje

Jammie, wat ga jij smullen deze lente in de Betuwe! We hebben namelijk nóg een prachtige Happen en Trappen-tocht voor jou in dit mooie gebied. Deze route start in Tiel, de stad van Flipje. Naast boomgaarden vol bloesem staan ook de prachtige Linge en de uitgestrekte uiterwaarden op het programma. En de Waal, die wacht geduldig op jou.

Bekijk Toeren in het Land van Linge en WaalBelgië, bloesem, betovering

Denk er nog een blauwe lucht bij en jouw fietsgeluk is compleet. Ja, onze prachtige Happen en Trappen-tocht in het hart van de Haspengouwse fruitstreek wil je in april echt beleven! Te midden van de bloesem van de honderdduizenden Vlaamse fruitbomen vier jij de lente met volle teugen.

Tussen de roze en witte ‘wolken’ duikt er ook nog regelmatig een mooi kasteeltje op. Wat wil je eigenlijk nog meer? Smullen van Belgische lekkernijen misschien! Ook dat komt helemaal goed tijdens deze tocht.

Bekijk Fietsen langs de parels van Haspengouw in BorgloonNog meer Haspengouwse voorjaarspracht

Bloeiende fruitgaarden, kleine rustige landweggetjes, een levendige waterplas. Tijdens onze route ‘Fietsen langs Schulensmeer en fruitig Haspengouw’ doorkruis je één van de mooiste plekken van West-Limburg met vredige dorpjes als Herk-de-Stad, Nieuwerkerken en Wijer. Het lentegevoel zal hier zeker niet ontbreken!

Bekijk Fietsen langs Schulensmeer en fruitig HaspengouwIn de trappers voor asperges

Nu we toch in Belgisch-Limburg zijn. Vanaf half april start daar weer het officiële aspergeseizoen. Dikke kans dus dat jij onderweg getrakteerd wordt op een heerlijk streekgerecht met asperges. Dat wil je natuurlijk niet missen! Check onze route: Fietsen langs de Maas en de Zuid-Willemsvaart en ga lekker genieten.
Facebook Instagram

Facebook Instagram

Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.