Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Trappen Happen en Stappen
Happen en Trappen

Nieuwsbrief 21 april 2021

Save the date!

Zet het in je agenda, want het mag eindelijk! Vanaf 28 april kunnen jullie weer genieten van een welverdiend dagje Happen en Trappen of Happen en Stappen!

Hoe fijn is het dat we er weer lekker even tussenuit kunnen. We hebben immers lang genoeg binnen gezeten. Het heerlijke lenteweer begint er nu toch echt aan te komen dus alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijk dagje uit. Wanneer je bij ons boekt, hoef je enkel de reservering zelf te plaatsen, de rest regelen wij! Het gemakt dient de mens.

De terrassen mogen vanaf 12:00 tot 18:00 uur geopend zijn en daarom hebben we voor Happen en Trappen voor een vast aanvangstijdstip van 11.00 uur gekozen. Dit betekent dat je de koffie met gebak standaard als takeaway geserveerd krijgt. Tevens zijn er enkele restaurants welke uitsluitend takeaway gerechten serveren. Deze gerechten kun je dan op een mooi plekje onderweg nuttigen.

Ook bij Happen en Stappen openen we onze routes weer. Hier geldt dat enkel het middagarrangement vanaf 12:00 uur geboekt kan worden.

Hopelijk mogen wij jou snel op één van onze culinaire wandel- en fietsroutes verwelkomen!Onze routes in België

De routes in België zijn momenteel nog gesloten maar niet getreurd! De verwachting is namelijk dat de horeca in België op 8 mei haar deuren weer mag openen. We zullen dit nauwlettend in de gaten houden en zodra het definitief is, zullen wij deze routes uiteraard ook openen!Straatnamen

Nederland heeft enkele straatnamen die erg populair zijn en die in bijna ieder dorp te vinden zijn. Bekende straten zijn bijvoorbeeld de Dorpsstraat en de Hoofdstraat. De Dorpsstraat staat zelfs op nummer 4 in de top 10 van meest voorkomende straatnamen in Nederland.

Dat dit bekende straatnamen zijn, daar kwamen wij onlangs (per toeval) ook achter. Wij bieden twee routes aan waarbij onze partners een grappige overeenkomst hebben. Het gaat om De eindeloze IJsselvallei waar maar liefst 4 van de 5 restaurants “Dorpsstraat” als straatnaam en dat ook nog in 4 verschillende gemeenten! Om het compleet te maken hebben we nog een route waarbij alle restaurants een bijzondere overeenkomst hebben. Bij de route Trappen tussen heidevelden en hunebedden bevinden alle partners zich namelijk op de Hoofdstraat, gelukkig niet in hetzelfde dorp (anders zou de route wel heel kort zijn), maar hoe toevallig is dit!

Moederdag

Op zondag 9 mei is het weer Moederdag! Het moment om alle moeders extra in het zonnetje te zetten. Ben je nog op zoek naar een leuk, sportief, culinair cadeau? Een cadeau waar je zelf ook nog iets aan hebt? Verras je moeder dan en ga gezellig samen Happen en Trappen of Stappen. Zo kunnen jullie onderweg genieten van de mooie omgeving, de heerlijkste gerechten en natuurlijk ook van een gezellige tijd samen.

Uiteraard is het ook mogelijk om een cadeaubon van Happen en Trappen, Happen en Stappen of Walking Dinner te kopen. Deze cadeaubon is geldig t/m 31-12-2022 en zo heb je samen genoeg tijd om een mooie dag uit te kiezen. Goed om te weten is dat wanneer je de cadeaubon voor 15.00 uur besteld, deze dezelfde dag wordt verzonden. Indien je de cadeaubon per e-mail besteld dan heb je deze direct in je mailbox!Vakantie

Op het moment is er nog veel onzekerheid over vakanties in het buitenland. Gelukkig hoeven we voor een heerlijke vakantie niet naar het buitenland. Ons eigen landje heeft ook bijzonder mooie plekken te bieden!

In ons assortiment is er geruime keuze uit verschillende routes. Voor ieder wat wils! Van strand tot aan mooie natuurgebieden, en van een bosrijke omgeving tot een nieuwe stad ontdekken. We hebben het allemaal!

Voor al onze routes kun je een kijkje nemen op de website. Voor Happen en Trappen is dat www.happenentrappen.nl/routes, voor Happen en Stappen is dat www.happenenstappen.nl/routes en voor Walking Dinner is dat www.walkingdinner.com/nl/steden.

Kampioen

Onlangs stond er een mooi artikel over Happen en Trappen in de voorjaarseditie Eropuit Kampioen van de ANWB. Hebben jullie het artikel al gezien?Uitgelicht: Happen en Trappen

Eerder hebben we al verteld dat we bezig zijn geweest met enkele mooie nieuwe routes. We zullen nu twee van onze nieuwe routes uitlichten. We zijn erg benieuwd wat jullie er van vinden en of jullie één van deze routes gaan boeken!

Romeinse sporen langs de limes van Utrecht | 56 kilometer | Utrecht
Deze fietsroute voert langs diverse historische verdedigingslinies die in de loop der eeuwen gebruik hebben gemaakt van het afwisselende landschap rondom Utrecht. Centraal staat de limes, de voormalige Romeinse grens, op de zuidoever van de Rijn. Maar we komen onderweg ook langs middeleeuwse kastelen van verschillend formaat, de Utrechtse stadsverdediging en de Oude en Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Meer informatie.


Uitgelicht: Happen en Stappen

’t Zundert van Van Gogh | 15 kilometer | Zundert of Achtmaal Wie aan Zundert denkt, denkt aan Vincent Van Gogh. De geboorteplaats van deze meester. Tijdens deze wandeling leert u Vincent Van Gogh beter kennen en wandelt u door de velden en wegen van zijn jeugd waar zijn inspiratie is ontstaan.

Meer informatie.Twitter Facebook Instagram

Twitter Facebook Instagram

Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.