De lekkerste fietstochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Trappen
Happen en Trappen
Happen en Trappen
Twitter Facebook

Wat is Happen en Trappen?

Happen en Trappen is dť ideale combinatie van sportief bezig zijn en culinair genieten. Met veel zorg en expertise zijn overal schitterende fietsroutes ontwikkeld, waarbij per route vijf restaurants zich gastvrij aan u presenteren. U bent de hele dag aan het genieten van de mooie natuur en heerlijke gerechten bij de verschillende ondernemingen. Een dagje Happen en Trappen duurt ongeveer van 10.00 tot 18.00!

1. U wordt 's ochtends tussen 10.00 en 11.00 uur ontvangen bij het startpunt met een lekker stuk gebak en een vers gezet kopje koffie of thee. Hier krijgt u de route overhandigd. U kunt hier de auto parkeren of zelfs al op de fiets komen. Indien u geen fiets meeneemt, bieden bijna alle routes aanvullend fietsverhuur aan. Informatie hierover is te vinden bij de praktische informatie van de routes op de website. 

2. Door de schitterende natuur fietst u naar het volgende restaurant, waar een voorgerecht wordt geserveerd. Hierbij heeft u de keuze uit een gerecht met vlees, vis of geheel vegetarisch.  

3. Hierna vervolgt u uw tocht richting het volgende restaurant, waar een heerlijke kop soep staat te wachten.  

4. Na de pedalen weer aan het werk te hebben gezet is het tijd voor de volgende gang: een heerlijk, met zorg bereid, hoofdgerecht. Wederom heeft u hier de keuze uit vlees, vis of vegetarisch.

5. Tot slot krijgt u bij het laatste restaurant nog een heerlijk nagerecht opgediend.

6. Hierna fietst u nog een klein stukje om weer terug te komen bij het startpunt.

Voor 41,95 euro wordt alles voor u verzorgd: een goed begin met koffie en een lekkere verrassing, een duidelijke route, gereserveerde plaatsen en een heerlijk 4-gangen diner. U hoeft slechts de consumpties nog af te rekenen.