Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Trappen Happen en Stappen
Happen en Trappen

Nieuwsbrief 14 juli 2021

Nieuw - Fietsen door de heide

Afgelopen maandag was het eindelijk zo ver: de nieuwe fietsbeleving ‘Fietsen door de Heide’ is officieel geopend. Deze beleving voert u dwars door Nationaal Park Hoge Kempen waarbij u afwisselend panorama’s van dennenbossen en heidevelden tegenkomt. De Mechelse Heide is één van de grootste heidegebieden in Vlaanderen en is nu te bezichtigen via een 300 meter lange houten fietsbrug waarbij u getrakteerd wordt op de mooiste plaatjes!

Wist u dat deze bijzondere beleving maar liefst in twee van onze routes zit?
De reserveringen gaan hard dus boek nu snel via de website zodat we een plekje voor u kunnen garanderen!

Psst.. Wist u dat u naast Fietsen door de Heide ook Fietsen door het Water in Bokrijk en Fietsen door de Bomen in Hechtel-Eksel kunt beleven? Neem snel een kijkje op onze website!Zomervakantie

In zowel Nederland als België is de zomervakantie officieel begonnen en het lijkt er op dat de tweede helft van juli schitterende zomerdagen gaat laten zien. Dat betekent maar één ding: lekker naar buiten!

Gaat u op vakantie in eigen land en wilt u graag de omgeving verkennen? Neem de fiets mee of trek uw wandelschoenen aan en maak gebruik van een heerlijke fiets- of wandeltocht. Onderweg stopt u verschillende keren om te genieten van de lekkerste gerechten bij de plaatselijke horeca. Een dagvullend programma wat u het mooiste van de omgeving toont.

Met maar liefst 250 fietsroutes en 100 wandelroutes is er altijd wel één bij u in de buurt!Wist u dat...

  • U tot één dag voorafgaand een reservering kunt plaatsen?
  • Ons annuleringsbeleid zo soepel is dat u bij een gezelschap tot 8 personen tot één dag voorafgaand kunt annuleren? En vanaf 8 personen tot drie dagen voor vertrek de datum kunt wijzigen?
  • Cadeaubonnen die op werkdagen voor 15.00 uur besteld worden, nog dezelfde dag worden verstuurd?
  • Als u nu cadeaubonnen besteld, deze geldig zijn tot 31 december 2022?
  • Er voor zowel Happen en Trappen als Happen en Stappen een app beschikbaar is?
  • U altijd een routebeschrijving ontvangt bij het startpunt van uw route?
  • Evaluaties dagelijks worden nagekeken en verwerkt? Uw opmerking is dus altijd van toegevoegde waarde!
  • U de meest recente informatie omtrent een route terug kunt vinden onder het kopje 'Praktische informatie' op onze website?

Walking Dinner

Bent u meer van het verkennen van een stad? Kijk dan eens naar onze Walking Dinner tours! Op dit moment hebben we maar liefst 25 steden in Nederland waar u kunt genieten van een culinaire wandeling langs de hoogtepunten van de stad terwijl u tussentijds geniet van de lekkerste gerechten inclusief consumptie bij de beste restaurants. Ideaal dus voor een stedentrip of om uw eigen stad wat beter te leren kennen.

Kijk snel op onze website voor het huidige aanbod.Tipje van de sluier

Er komen weer hele leuke samenwerkingen aan! We kunnen er nog niet teveel over zeggen maar het zijn schitterende toevoegingen in ons aanbod. Niet alleen voor de bierliefhebbers onder ons, maar ook voor de kleine fietsers…

Houd onze Facebookpagina goed in de gaten zodat u als allereerste op de hoogte bent!


Uitgelicht

Grandioos genieten in schilderachtig Gent | 53 kilometer | Gent [B]
Waar Gent in de middeleeuwen een van de belangrijkste havens was van Europa is het nu een sfeervol en schilderachtig openluchtmuseum. De stad ademt historie en gezelligheid met haar vele restaurants, winkels, musea en de vele authentieke grachtenpanden. Er is altijd wat te doen in deze stad maar gelukkig blijft het nog enigszins onttrokken aan het extreme toerisme. De veelzijdigheid van de stad maakt het dan ook zeker de moeite waard om eens te bezoeken!

Meer informatie.

Stapvoets genieten in heerlijk Holten | 15 kilometer | Holten
Wie aan Holten denkt, denkt aan de Holterberg. De Holterberg is de bekendste berg van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug is met haar dynamische landschap een prachtig gebied voor een heerlijke wandeling. Aan de oostkant ligt De Borkeld, een gebied dat zich uitstrekt tussen Holten, Markelo en Rijssen. U maakt een prachtige wandeltocht ook door de bossen rond de Holterberg. De variëteit aan flora en fauna en de wisselwerking tussen natuur en cultuur maken het een dagje Salland op haar allermooist, in elk jaargetijde!

Meer informatie.

Happen in de Haringstad | 11 kilometer | Bovenkarspel – Enkhuizen
De vestingwal, de jachthaven en de grachtengordel: Enkhuizen heeft de bezoeker heel wat te bieden. Maar ook buiten de stadsmuren valt genoeg te beleven. Het strand aan het IJsselmeer nodigt uit tot ontspanning, terwijl de kleurrijke bloemenvelden juist aanzetten tot actie. Stap mee door ‘Haringstad’ Enkhuizen.

Meer informatie.Facebook Instagram

Facebook Instagram

Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.