Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Trappen
Happen en Trappen

Nieuwsbrief januari 2023

Yes, we fietsen weer naar het licht toe!

Hoewel de winter zeker nog niet voorbij is, mogen we toch alweer genieten van ietsie langere dagen. Superfijn, want dat betekent natuurlijk dat het nieuwe Happen en Trappen-seizoen steeds dichterbij komt.

Weet jij eigenlijk al welke route of routes je in 2023 gaat fietsen? Kies je voor een rustige route met veel bos, een tocht die historie ademt of wil je toch nog eens het Elfsteden-gevoel meepikken of misschien wel een heuvel beklimmen? Welke Happen en Trappen-route je ook kiest: je gaat sowieso genieten dit jaar! Dat beloven we.

Laat je nu alvast inspireren op onze website: www.happenentrappen.nlPareltjes in alle provincies

Wist je dat je op onze vernieuwde website heel eenvoudig een route ‘op provincie’ kunt zoeken. Je klikt gewoon op bijvoorbeeld Gelderland, Drenthe of Zeeland in het landkaartje en alle Happen en Trappen-routes in de door jou gekozen provincie verschijnen direct in beeld.

Ook dichtbij huis vind je snel jouw route. Typ gewoon je woonplaats in bij ‘Plaatsnaam’ en klik op zoeken. De dichtstbijzijnde Happen en Trappen-tochten zie je direct op je beeldscherm. Is dat even handig!Vergeet Vlaanderen in 2023 niet

Ook komend seizoen kun je je weer laten verwennen door de Vlamingen. We hebben heerlijke routes in alle regio’s van Vlaanderen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de ‘Witte Goudroute Oost langs Witloof en Asperges’? De naam verklapt al genoeg!

Of lijkt het je wat om heerlijk te gaan Happen en Trappen tussen de boomtoppen in het historische Hechtel-Eksel, één van de groenste gemeenten van Vlaanderen? Ontdek nog veel meer mooie routes in België op onze website.Even op de rem

In 2023 ga je weer zo veel moois tegenkomen op onze routes, daar moet je soms gewoon even voor op de rem. Gelukkig heb je daar ook de tijd voor. Want zelfs als je geen e-bike hebt, hoef je echt niet te racen (lees: haasten) tussen de lekkernijen door.

Onze routes zijn namelijk gemaakt op een snelheid van 12 km per uur en dus ook met een ‘ouderwetse’ fiets zeer goed te doen. Zo kun je lekker ontspannen genieten en op z’n tijd eens stilstaan bij alles wat je ziet!Over remmen gesproken: geef je fiets nog snel een beurt!

Jouw fiets, die is natuurlijk onmisbaar tijdens een Happen en Trappen-tocht. Zit je zadel nog lekker? Werkt je accu nog goed? En hoe zit het met die remmen? Laat je fiets nu nog snel even controleren, dan kun je straks in maart meteen los.Wat vind jij van onze nieuwe website?

In 2022 verrasten we jullie met onze vernieuwde website. Je hebt vast wel al kennisgemaakt. De vormgeving, de lay-out, de foto’s: alles was nieuw en fris.

Zelf zijn we heel blij met de nieuwe look en het verbeterde gebruiksgemak, maar we zijn eigenlijk ook benieuwd naar jullie mening. Oftewel, wat vind jij van onze nieuwe website? Laat het ons weten. Je mag mailen naar: info@happenentrappen.nl. Alvast bedankt!


Nu al zin in de zomer

Ben je al bezig met je vakantieplannen voor de zomer? Waarom niet ook meteen je Happen en Trappen-plannen op een rijtje zetten en inplannen? Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen! En het voelt natuurlijk ook fijn als het alvast is geregeld. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.
Facebook Instagram

Facebook Instagram

Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.