Bestel een cadeaubon!

Verzendwijze*
Uw actiecode*
Naam*
Straatnaam*
Huisnummer*
Postcode*
Woonplaats*
Land
Telefoonnummer*
GSM*
E-mailadres*
E-mailadres (ter controle)*
Aantal*
(€ 38,65 per stuk)
Betaalmethode*

Happen en Trappen cadeaubon

Op zoek naar een origineel uitje? Bestel dan nu voordelig deze Happen en Trappen cadeaubon! De Happen en Trappen cadeaubon staat garant voor een dagje genieten in de natuur waarbij u ondertussen stopt bij vijf verschillende restaurants voor een heerlijk culinair gerecht. U kunt zelf bepalen welke route er wanneer gefietst gaat worden (keuze uit ruim 200 routes). En cadeaubon staat gelijk aan n arrangement van Happen en Trappen.

Hoe ziet een dagje Happen en Trappen eruit?
  1. Ontvangst met koffie en gebak (10.00-11.00 uur).
  2. Trappen naar het voorgerecht.
  3. Op naar een smakelijk soepje.
  4. Een heerlijk hoofdgerecht (vlees, vis of vegetarisch).
  5. Laatste tussenstop: het dessert.
  6. Tussen 18.00 uur en 19.00 uur bent u weer terug bij het startpunt.
U bestelt de cadeaubon als volgt:
  1. Vul onderstaand formulier in en klik op "bestellen".
  2. Vervolgens opent een nieuw scherm, waar u veilig met iDEAL of Bancontact/MisterCash kunt betalen. De kosten bedragen 38,65 per cadeaubon (normaal 42,95).
  3. U ontvangt de bestelde cadeaubon(nen) binnen enkele minuten in uw mailbox. U dient een geldig e-mailadres in te vullen.
Wat is de geldigheidstermijn van een cadeaubon?
De cadeaubonnen die besteld zijn via VvAA zijn geldig t/m 31-12-2023. U dient de cadeaubonnen voor deze datum te verzilveren, uiteraard is het mogelijk dat de datum van uw dagje Happen en Trappen na 31-12-2023 staat gepland.
Hoe lang duurt het voordat de cadeaubon aankomt?
De digitale cadeaubonnen worden binnen enkele minuten per e-mail naar u toegestuurd. De codes kunnen dan direct verzilverd worden.
Hoe weet ik of mijn aanvraag is doorgekomen?
Indien u binnen een uur na uw bestelling geen mail heeft ontvangen dient u direct een mail te sturen naar info@happenentrappen.nl met het onderwerp "Geen e-mail cadeaubon". Vermeld hierin duidelijk uw naam en het aantal cadeaubonnen dat u besteld heeft.
Ik heb een cadeaubon gekregen. Hoe moet ik deze bon verzilveren?
U dient een reservering te plaatsen door het reserveringsformulier in te vullen. Aan de rechterkant van het formulier kunt u onder het kopje "cadeaubonnen" het 10-cijferige nummer invullen dat op de cadeaubon is vermeld.
Staat de cadeaubon op naam?
Nee, de cadeaubonnen zijn niet persoonsgebonden. Onze cadeaubonnen bestaan uit een unieke 10-cijferige code, welke eenmalig kan worden ingevoerd bij het plaatsen van een reservering.