De lekkerste fietstochten van
Nederland en België
Happen en Trappen
Happen en Trappen
Happen en Trappen
Twitter Facebook

West-Vlaanderen

Verlekkerd op Veurne Ambacht Ingetogen langs de Ieperboog Dik genieten in Diksmuide Langs de broeken van de IJzer Houden van het Houtland Trappen in het Tieltse Molenland Koersen in kleurrijk Vlaanderen
Toon als tegels  Toon als lijst

Sorteren op: Routenaam | Startplaats | Afstand
8,7 / 10
39 evaluatie(s)

Dik genieten in Diksmuide

Dik genieten in Diksmuide
Startpunt:
Afstand:
Diksmuide
50 km
Alle restaurants hebben een fietsoplaadpunt. U kunt fietsen huren bij Catrysse Fietsen. Een normale fiets kost €8,- en een e-bike kost €22,-. Gelieve vooraf te reserveren via +3251504670. Let op: op zondagen geen fietsverhuur mogelijk. Geen overnachtingsmogelijkheden Gratis parkeren mogelijk bij het startpunt Honden zijn toegestaan bij alle restaurants. Het station van Diksmuide ligt op 1 kilometer afstand van het startpunt. Bij alle restaurants is WiFi beschikbaar.
8,8 / 10
59 evaluatie(s)

Koersen in kleurrijk Vlaanderen

Koersen in kleurrijk Vlaanderen
Startpunt:
Afstand:
Knesselare
58 km
Oplaadpunt voor elektrische fietsen aanwezig bij de Klimop en het Zwarte veld. U kunt fietsen huren bij het startpunt van deze route, Hotel Eikenhof. Gelieve vooraf te reserveren via 003293-259434. U kunt overnachten bij het startpunt, Hotel Eikenhof. U kunt gratis parkeren bij het startpunt. Bij Kiboe Brugge zijn honden toegelaten, mits aan de lijn. Bij 't Klievertje zijn honden niet toegestaan in het restaurantgedeelte. Station Aalter ligt op 7 kilometer afstand van het startpunt. Station Beernem ligt op 10 kilometer afstand van het startpunt. Bij alle restaurants is WiFi aanwezig.
8,9 / 10
65 evaluatie(s)

Langs de broeken van de IJzer

Langs de broeken van de IJzer
Startpunt:
Afstand:
Lo
48 km
Alle restaurants bieden de mogelijkheid om fietsen op te laden. U kunt fietsen huren bij Dienst Toerisme Lo. Een normale fiets kost € 9,50. Gelieve vooraf te reserveren via info@lauka.be. U kunt overnachten bij het desserrestaurant l'Heritage (een B&B). Gratis parkeergelegenheid bij het startpunt is aanwezig Honden zijn NIET toegestaan in twee van de vijf restaurants. Het station van Diksmuide ligt op 12 kilometer afstand en het station van Veurne op 13 kilometer afstand. Bij alle restaurants is WiFi beschikbaar.
8,6 / 10
62 evaluatie(s)

Trappen in het Tieltse Molenland

Trappen in het Tieltse Molenland
Startpunt:
Afstand:
Tielt
56 km
Bij alle restaurants is een oplaadpunt voor fietsen aanwezig U kunt fietsen huren bij Fantasio. Gelieve vooraf te reserveren via +3251-634958. Geen overnachtingsmogelijkheden Op 150m van het startpunt is gratis parkeergelegenheid aanwezig.  Honden zijn bij alle restaurants toegestaan Het station van Tielt ligt op 1,2 kilometer van het startpunt. Bij alle restaurants (m.u.v. de Baliekouter) is WiFi beschikbaar.
8,9 / 10
75 evaluatie(s)

Verlekkerd op Veurne Ambacht

Verlekkerd op Veurne Ambacht
Startpunt:
Afstand:
Izenberge - Alveringem
49 km
Oplaadpunt voor elektrische fietsen U kunt fietsen huren bij het startpunt van deze route, Hotel Hinterland. Een normale fiets kost € 10,00 een E-bike kost € 35,00. Gelieve vooraf te reserveren via 058-316051. Dit kunt u rechtstreeks boeken bij het startpunt, Hotel Hinterland. Gratis bij het startpunt Mits aangelijnd toestaan 15 KM van station Veurne Wifi: bij de meeste restaurants aanwezig