De lekkerste fietstochten van
Nederland en Belgi๋
Happen en Trappen
Happen en Trappen
Happen en Trappen
Twitter Facebook

West-Vlaanderen

Verlekkerd op Veurne Ambacht Ingetogen langs de Ieperboog Dik genieten in Diksmuide Langs de broeken van de IJzer Houden van het Houtland Trappen in het Tieltse Molenland Koersen in kleurrijk Vlaanderen
Toon als tegels  Toon als lijst

Sorteren op: Routenaam | Startplaats | Afstand
8,8 / 10
53 evaluatie(s)

Dik genieten in Diksmuide

Dik genieten in Diksmuide
Startpunt:
Afstand:
Diksmuide
50 km
Alle restaurants hebben een fietsoplaadpunt. U kunt fietsen huren bij Catrysse Fietsen. Een normale fiets kost €8,- en een e-bike kost €22,-. Gelieve vooraf te reserveren via +3251504670. Let op: op zondagen geen fietsverhuur mogelijk. Geen overnachtingsmogelijkheden Gratis parkeren mogelijk bij het startpunt Honden zijn toegestaan bij alle restaurants. Het station van Diksmuide ligt op 1 kilometer afstand van het startpunt. Bij alle restaurants is WiFi beschikbaar.
8,1 / 10
41 evaluatie(s)

Houden van het Houtland

Houden van het Houtland
Startpunt:
Afstand:
Oostkamp
55 km
Bij alle restaurants (m.u.v. Zevenkerken) is een oplaadpunt voor fietsen aanwezig. Fietsverhuur is mogelijk via het startpunt. Dit dient wel uiterlijk 3 dagen vooraf aangevraagd te worden. U kunt overnachten bij het startpunt (Roodhof - Landelijk Hotel). Het Diocesaan Centrum is geschikt voor groepen om te overnachten. Gratis parkeergelegenheid bij het startpunt is aanwezig Geen honden toegestaan op het terras Het station van Oostkamp ligt op 4,5 kilometer afstand van het startpunt. Bij alle restaurants (m.u.v. Zevenkerken) is WiFi beschikbaar.
8,7 / 10
70 evaluatie(s)

Ingetogen langs de Ieperboog

Ingetogen langs de Ieperboog
Startpunt:
Afstand:
Moorslede
52 km
Bij alle 5 de deelnemende restaurants zijn er oplaadpunten aanwezig. U kunt fietsen huren bij Zonnebekebikes.be. Een normale fiets kost € 12,00, een E-bike en een Tandem kosten € 27,00 per stuk. Gelieve vooraf te reserveren via 0472-235458. Overnachten kan bij de Kouterhoeve U kunt bij het startpunt van deze route gratis parkeren. Honden zijn bij alle restaurants toegestaan. Busstation aanwezig op 45 meter afstand van het startpunt. Op aanvraag is WIFI bij alle restaurants mogelijk.
8,9 / 10
80 evaluatie(s)

Koersen in kleurrijk Vlaanderen

Koersen in kleurrijk Vlaanderen
Startpunt:
Afstand:
Knesselare
58 km
Oplaadpunt voor elektrische fietsen aanwezig bij de Klimop en het Zwarte veld. U kunt fietsen huren bij het startpunt van deze route, Hotel Eikenhof. Gelieve vooraf te reserveren via 003293-259434. U kunt overnachten bij het startpunt, Hotel Eikenhof. U kunt gratis parkeren bij het startpunt. Bij Kiboe Brugge zijn honden toegelaten, mits aan de lijn. Bij 't Klievertje zijn honden niet toegestaan in het restaurantgedeelte. Station Aalter ligt op 7 kilometer afstand van het startpunt. Station Beernem ligt op 10 kilometer afstand van het startpunt. Bij alle restaurants is WiFi aanwezig.
8,8 / 10
86 evaluatie(s)

Langs de broeken van de IJzer

Langs de broeken van de IJzer
Startpunt:
Afstand:
Lo
48 km
Alle restaurants bieden de mogelijkheid om fietsen op te laden. U kunt fietsen huren bij Dienst Toerisme Lo. Een normale fiets kost € 9,50. Gelieve vooraf te reserveren via info@lauka.be. U kunt overnachten bij het desserrestaurant l'Heritage (een B&B). Gratis parkeergelegenheid bij het startpunt is aanwezig Honden zijn NIET toegestaan in twee van de vijf restaurants. Het station van Diksmuide ligt op 12 kilometer afstand en het station van Veurne op 13 kilometer afstand. Bij alle restaurants is WiFi beschikbaar.
8,6 / 10
82 evaluatie(s)

Trappen in het Tieltse Molenland

Trappen in het Tieltse Molenland
Startpunt:
Afstand:
Tielt
56 km
Bij alle restaurants is een oplaadpunt voor fietsen aanwezig U kunt fietsen huren bij Fantasio. Gelieve vooraf te reserveren via +3251-634958. Geen overnachtingsmogelijkheden Op 150m van het startpunt is gratis parkeergelegenheid aanwezig.  Honden zijn bij alle restaurants toegestaan Het station van Tielt ligt op 1,2 kilometer van het startpunt. Bij alle restaurants (m.u.v. de Baliekouter) is WiFi beschikbaar.
8,8 / 10
95 evaluatie(s)

Verlekkerd op Veurne Ambacht

Verlekkerd op Veurne Ambacht
Startpunt:
Afstand:
Izenberge - Alveringem
49 km
Bij alle 5 de restaurants mogelijk U kunt fietsen huren bij het startpunt van deze route, Hotel Hinterland. Een normale fiets kost € 10,00 een E-bike kost € 35,00. Gelieve vooraf te reserveren via 058-316051. Dit kunt u rechtstreeks boeken bij het startpunt, Hotel Hinterland. Gratis parkeren beschikbaar bij het startpunt Toegestaan, mits aangelijnd 15 KM van station Veurne Bij de meeste restaurants beschikbaar