De lekkerste fietstochten van
Nederland en Belgi
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Rondje Voorne - 45 km.

8,2 / 10
265 evaluatie(s)

Zandstranden, stuifduinen en een prachtig polderlandschap wisselen elkaar af. Al fietsend krijgt het verleden een gezicht in sfeervolle vestingstadjes. Veelzijdig Voorne staat voor Happen en Trappen met een overvloed aan rust en ruimte...

Arrangement (prijs: € 41,95 p.p.)

Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:

  • Koffie en gebak bij 't Wapen van Marion
  • Voorgerecht bij Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm
  • Soep bij Restaurant 't Karrewiel
  • Hoofdgerecht bij Restaurant Duinhoek
  • Nagerecht bij Restaurant Aan Zee

Tevens ontvangt u een uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag weer inlevert).

Vele kilometers fietsplezier
De befaamde Duinen van Voorne staan garant voor vele kilometers fietsplezier, waarbij struwelen, meertjes, graslanden, stuifduinen en bossen de revue passeren. U gaat zich hier geen moment vervelen. Dit is het gebied waar cultuur en natuur elkaar versterken. Tijdens de tocht maakt u kennis met vele monumenten afkomstig uit de Tachtigjarige oorlog. Vooral de goedbewaarde vestingwerken zijn een lust voor het oog. Bij deze route krijgt het verleden een gezicht in sfeervolle vestingstadjes.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Trappen route!

Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

't Wapen van Marion

't Wapen van Marion

Zeeweg 60
3233 CV Oostvoorne
0181-489399
www.wapenvanmarion.nl

Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm

Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm

Voorstraat 6-8
3231 BJ Brielle
0181-413388
www.hoteldezalm.nl

Restaurant t Karrewiel

Restaurant t Karrewiel

Zuiddijk 2
3221 LJ Hellevoetsluis
0181-329000
www.restaurantkarrewiel.nl

Restaurant Duinhoek

Restaurant Duinhoek

Parkweg 1
3221 LV Hellevoetsluis
0181-334444
www.duinhoek.nl

Restaurant Aan Zee

Restaurant Aan Zee

Strandweg 1
3233 CW Oostvoorne
0181-820990
www.aanzeeoostvoorne.nlPraktische informatie

Bij alle restaurants beschikbaar Fietsen kunnen gehuurd worden bij Van der Velden Verhuur in Oostvoorne. Gelieve vooraf te reserveren via 0181-483598. Bij deze route kunt u overnachten bij `t Wapen van Marion, Fletcher Hotel de Zalm en Restaurant Duinhoek. Gratis parkeren bij het startpunt Toegestaan, mits aangelijnd Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Bij alle restaurants beschikbaar

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2021
- Op maandag en dinsdag kan deze route niet gefietst worden. (Met uitzondering van 17 juli t/m 29 augustus)

- Op 23 juli en op 10 september wordt zowel het hoofdgerecht als het nagerecht geserveerd bij Restaurant aan Zee omdat Restaurant Duinhoek dan gesloten is.

Let op, maatregelen tijdens corona 
- Gelieve te vermelden uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat. Dit kunt u aangeven in het vakje 'opmerkingen' tijdens het plaatsen van de boeking.
- Helaas kunnen wij in deze periode niet de garantie geven dat u aan 1 tafel plaats kunt nemen.
- Tijdens de coronamaatregelen is het bij enkele restaurants uitsluitend mogelijk om gebruik te maken van takeaway. Hierin vragen wij u om uw begrip.
- U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Let op 
-
 U dient voor 17.00 te arriveren bij Restaurant Duinhoek. Dit is haalbaar volgens de richttijden die vermeld staan op de routebeschrijving.

Knooppunten
We hebben geconstateerd dat de knooppuntbordjes niet altijd op ooghoogte hangen op deze route. Kijk dus ook af en toe wat hoger of wat lager om geen knooppuntbordjes over het hoofd te zien.

Fietsverhuur
Happen en Trappen doet zelf niet aan fietsverhuur, maar u kunt fietsen huren bij Van der Velden Verhuur in Oostvoorne. Voor meer informatie over openingstijden, prijzen en het aanbod kunt u telefonisch contact opnemen via 0181 - 483598. Gelieve vooraf te reserveren.

Deze route is te fietsen via de Happen en Trappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere fietstocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Fietst u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te fietsen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenentrappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route