De lekkerste fietstochten van
Nederland en België
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Slingeren langs de Slinge - 50 km.

8,1 / 10
360 evaluatie(s)

Nationaal Landschap Winterswijk bestaat uit een coulisselandschap met houtwallen en heggen, afgewisseld met Saksische boerderijen, authentieke molens en scholtenhuizen. De ‘blauwe draad’ van dit sfeervolle gebied vormt de Slingebeek, die in een gezapig tempo door het landschap meandert. Rust en ruimte wachten op u.

Arrangement (prijs: € 39,95 p.p.)
Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:

  • Koffie en gebak bij Hotel Restaurant De Lindeboom
  • Voorgerecht bij Restaurant/Hotel Bertram
  • Soep bij Restaurant Reuselink
  • Hoofdgerecht bij Strandlodge Winterswijk
  • Nagerecht bij Café Restaurant 't Weurden

Tevens ontvangt u een uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag weer inlevert).

Vestingstadje
De dag begint in Winterswijk, centraal gelegen in de Achterhoek. Winterswijk is bekend vanwege een steengroeve met bijzondere fossiele resten, maar vooral de groene omgeving trekt de aandacht. U zult het zelf zien als u door het Korenburgerveen en langs de Slingeplas trapt.

Winterswijk, het best bewaarde geheim van het oosten! Energiek, origineel, creatief en inventief: eenmaal kennis gemaakt, kom je altijd weer terug!

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Trappen route!

Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Hotel Restaurant De Lindeboom

Hotel Restaurant De Lindeboom

Kottenseweg 152
7115 AE Winterswijk-Brinkheurne
0543-563295
www.hoteldelindeboom.com

Restaurant/Hotel Bertram

Restaurant/Hotel Bertram

`t Zand 1
7126 BE Bredevoort
0543-451112
www.restaurantbertram.nl

Restaurant Reuselink

Restaurant Reuselink

De Slingeweg 20
7115 AG Winterswijk Brinkheurne
0543-51 30 25
www.reuselink.nl

Strandlodge Winterswijk

Strandlodge Winterswijk

Badweg 4
7102 EG Winterswijk
0543-769037
www.slww.nl

Café Restaurant ’t Weurden

Café Restaurant ’t Weurden

Weurden 1
7101 NG Winterswijk
0543-513760
www.weurden.nlPraktische informatie

Oplaadpunten: Bij alle 5 de restaurants aanwezig U kunt fietsen huren bij het startpunt van deze route, Hotel Restaurant de Lindeboom.Gelieve tijdens het boeken bij 'opmerkingen'  te noteren hoeveel en welke fiets(en) u wilt huren. Overnachting: Dit kunt u boeken bij het startpunt van deze route Hotel Restaurant De Lindeboom, Restaurant/Hotel Bertram of Restaurant Reuselink Parkeergelegenheid: Gratis bij het startpunt Honden: toegestaan Station: 3,8 kilometer van Station Winterswijk, 5,1 kilometer van Station Winterswijk West WIFI: Bij alle restaurants beschikbaar

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2018
- Op maandag en op dinsdag kan deze route niet gefietst worden.

Op  9 en 11 november wordt zowel het hoofdgerecht als het nagerecht geserveerd bij Café Restaurant 't Weurden omdat Strandlodge Winterswijk dan gesloten is.

Let op
Wij begrijpen dat u in het hoogseizoen graag op het terras zit, echter wij kunnen hiervoor geen garantie bieden. De restaurants doen uiteraard hun best u op de mooie dagen een plekje aan te bieden op het terras, maar het kan soms voorkomen dat het terras reeds vol is. Alvast bedankt voor uw begrip hiervoor!

Fietsverhuur
U kunt fietsen huren bij het startpunt van deze route, Hotel Restaurant de Lindeboom. Een normale fiets kost € 8,00 een E-bike en een Tandem kost € 16,50. Gelieve tijdens het boeken bij 'opmerkingen' te noteren hoeveel en welke fiets(en) u wilt huren.

Indien u in december, januari of februari wilt gaan Happen en Trappen is dat wellicht mogelijk. Gelieve hiervoor een e-mail te sturen naar info@happenentrappen.nl zodat wij de mogelijkheden voor u kunnen bekijken.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenentrappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route