De lekkerste fietstochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Glorieus genieten rond De Zaanse Schans - 53 km.

Aan de rivier de Zaan ligt Zaandam, deze stad ademt op en top Oudhollandse glorie. Wie aan Zaandam denkt, denkt aan de houten Zaanse huisjes, de molens en de Zaanse polders. De Zaanse Schans brengt u terug naar de 18e en 19e eeuw. Ga terug in de tijd en geniet van deze unieke locatie en haar zaligheden.

Arrangement (prijs: € 41,95 p.p.)
Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:

  • Koffie en gebak bij Best Western Zaan Inn
  • Voorgerecht bij Proeflokaal Hoop doet eten
  • Soep bij Pannenkoek de Appel
  • Hoofdgerecht bij Restaurant Diga
  • Nagerecht bij Restaurant de Kraai

Uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag weer inlevert).

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Trappen route!

Reserveer deze route
Reserveer deze route

Evaluaties

Deze route is recentelijk toegevoegd aan het routeaanbod. Vanwege deze reden treft u hier nog geen reacties aan.


Praktische informatie

Beschikbaar bij Best Western Zaan Inn en Restaurant de Kraai. Fietsen kunnen gehuurd worden bij het startpunt van de route: Best Western Zaan Inn. Mogelijk bij het startpunt van deze route: Best Western Zaan Inn. Gratis parkeergelegenheid aanwezig bij het startpunt van de route: Best Western Zaan Inn. Honden zijn niet toegestaan. Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Aanwezig bij Best Western Zaan Inn en Restaurant de Kraai.

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2021
- Op maandag en dinsdag kan deze route niet gefietst worden.
- Op woensdag is Proeflokaal Hoop doet eten gesloten. Indien u op een van deze dagen wilt gaan Happen en Trappen mag u een mail sturen naar info@happenentrappen.nl met uw iban rekeningnummer zodat we de vergoeding van het voorgerecht terug kunnen storten. U kunt dan op eigen gelegenheid het voorgerecht nuttigen.

Let op
- Van oktober t/m maart kan deze route enkel om 10.00 uur gestart worden. In deze periode sluit Restaurant de Kraai haar deuren om 17.00 uur. Gelieve hier rekening mee te houden tijdens uw dagje Happen en Trappen.

Fietsverhuur
Happen en Trappen doet zelf niet aan fietsverhuur. Wij adviseren u in deze online te kijken of er verhuurmogelijkheden zijn in de omgeving van het startpunt.

Happen en Trappen app
Let op: Deze route is in de app nog onder constructie en daardoor nog niet digitaal te fietsen. U kunt gebruik maken van de fysieke routebeschrijving welke u bij het startpunt ontvangt!

Indien u in december, januari of februari wilt gaan Happen en Trappen is dat wellicht mogelijk. Gelieve hiervoor een e-mail te sturen naar info@happenentrappen.nl zodat wij de mogelijkheden voor u kunnen bekijken.

Coronamaatregelen

Bij alle horecagelegenheden dient u vanaf zaterdag 25 september een QR code voor te leggen. Enkel een QR code van een negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs geeft toegang. Om een goede doorloop te kunnen waarborgen vragen wij u om deze op voorhand uit te printen of gereed te houden.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenentrappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route