De lekkerste fietstochten van
Nederland en België
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Genete róndum Venlo - 42 km.

8,7 / 10
10 evaluatie(s)

Deze prachtige tocht voert u door en rondom Venlo. Een afwisselende fietstocht waarbij u verschillende landschappen ontdekt, denk hierbij aan de prachtige Groote Heide, de oevers van de Maas, maar ook de historische binnenstad mag natuurlijk niet ontbreken. Ontdek het karakter van de streek en geniet van de Limburgse gastvrijheid, Genete rondúm Venlo op haar mooist!

Arrangement (prijs: € 42,95 p.p.)
Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:

  • Koffie en gebak bij De Genuujerie
  • Voorgerecht bij Ut Gildehoès
  • Soep bij Oelespot
  • Hoofdgerecht bij 't Vaerhoés
  • Nagerecht bij Eetcafé Hemingway

Uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag weer inlevert).

Op en top Limburg 
Wie aan Venlo denkt, denkt aan Limburg en dus aan Limburgse vlaai, maar vastelaovend (carnaval) mag ook niet vergeten worden. Venlo is een veelzijdige en historische stad aan de Maas met vele gezichten. Deze route brengt u langs alle hoogtepunten en vergezichten die Venlo en omgeving rijk is. Een zeer afwisselende tocht met alle goeds dat Limburg te bieden heeft!

4 landschappen in één route verenigd
De fietstocht start u bij De Genuujerie in Venlo. Vanaf deze welbekende pleisterplaats fietst u via een prachtige etappe langs de Herungerberg en de Groote Heide naar Ut Gildehoés, waar een heerlijk voorgerecht op u staat te wachten. Vervolgens volgt u een stukje langs de Duitse grens, waarna u bij Oelespot verwelkomd wordt met een smakelijk soepje.
De tocht gaat verder richting ’t Vaerhoés waar de Maas in volle glorie langs stroomt. Hier staat een verrukkelijk hoofdgerecht op u te wachten. Geniet op een mooie plek aan de Maas tussen het decor van de kloosters in Steyl.
De volgende etappe van deze veelzijdige tocht brengt u langs de machtige Maas terug naar Venlo. Bij Eetcafé Hemingway, als laatste rustpunt van deze mooie route, ontvangt u een lekker dessert.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Trappen route!

Reserveer deze route
Reserveer deze route

Evaluaties

8,7 / 10
10 evaluaties
Gerechten 8,7
Gastvrijheid 9,2
Route 8,2
Prijs/kwaliteit 8,6
Klantenservice 9,0
8.1 / 10
Probeer het eens en je bent verkocht!
Reactie van C. Besseling op 18-09-2021
9.5 / 10
Wij hebben met onze groep De Appelboschers deze route gefietst en wij vonden het een fantastische route. Wij geven alle restaurants een grote pluim voor hun gastvriendelijkheid en de kwaliteit van de gerechten. Het is een echte aanrader.
Reactie van Kees Konings op 28-08-2021
9.9 / 10
Wij hebben een hele mooie dag gehad, was wel ook fijn weer dus...
Reactie van Verhaegh op 02-08-2021
7.9 / 10
een hele fijne dag gehad
Reactie van Thijssen op 15-06-2021


Praktische informatie

Geen oplaadpunt voor elektrische fietsen Geen fietsverhuur bij het startpunt mogelijk U kunt overnachten bij Theaterhotel Venlo. U kunt rechtstreeks contact opnemen met het hotel voor de mogelijkheden. Gratis parkeergelegenheid bij het startpunt is aanwezig Mits aangelijnd toegestaan. Het startpunt is niet bereikbaar met de trein WIFI beschikbaar

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2022

Let op
- Bij het hoofdgerecht is er een keuze tussen vlees, vis of vegetarisch. Gelieve bij de opmerkingen vermelden wat uw voorkeur heeft hierin.

Fietsverhuur
Happen en Trappen doet zelf niet aan fietsverhuur.

Deze route is te fietsen via de Happen en Trappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere fietstocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Fietst u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te fietsen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.

Indien u in december, januari of februari wilt gaan Happen en Trappen is dat wellicht mogelijk. Gelieve hiervoor een e-mail te sturen naar info@happenentrappen.nl zodat wij de mogelijkheden voor u kunnen bekijken.

Coronamaatregelen

Bij alle horecagelegenheden dient u een negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs voor te leggen. Om een goede doorloop te kunnen waarborgen vragen wij u om deze op voorhand uit te printen of gereed te houden.

U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenentrappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route