De lekkerste fietstochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Sante | Beneden-Leeuwen - 27 km.

Tijdens deze fietstocht ontdekt u de pittoreske dorpen en de mooie omgeving aan de rand van de Waal. Laat u verrassen door de gastvrijheid van deze streek. 

Arrangement (prijs: € 25,95 p.p.)
Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:

  • Koffie en gebak bij De Twee Linden
  • Lunch met 1 consumptie bij De Vergulde Graaf
  • Borrelhapje met 1 consumptie bij De Twee Linden 

Een unieke belevenis
Heerlijk fietsen in uw eigen omgeving en tijdens uw tocht genieten van heerlijke gerechten. De lengte van de route is ongeveer 25 kilometer en brengt u door prachtige natuur. Het trappen wisselt u af met happen in de door ons geselecteerde restaurants.

U start uw tocht bij De Twee Linden waar u begint met koffie/thee en gebak. Hierna gaat u op pad en na ongeveer een uurtje komt u bij De Vergulde Graaf waar u kunt genieten van een heerlijke lunch met consumptie. Goed uitgerust en vol energie van de lunch begint u aan de laatste etappe die u afsluit met een borrelhapje en een consumptie bij De Twee Linden, waar u begonnen bent.

We wensen u een mooie fietstocht toe!

Reserveer deze route
Reserveer deze route

Evaluaties

Deze route is recentelijk toegevoegd aan het routeaanbod. Vanwege deze reden treft u hier nog geen reacties aan.


Praktische informatie

Oplaadpunt voor elektrische fietsen Geen fietsverhuur bij het startpunt mogelijk Overnachtingsmogelijkheden Gratis parkeergelegenheid bij het startpunt is aanwezig Geen honden toegestaan op het terras Het startpunt is niet bereikbaar met de trein WIFI beschikbaar

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2020

Deze route is te boeken van 1 mei t/m 30 september 2020

Let op, maatregelen tijdens corona 
- Het is in deze periode enkel mogelijk om een reservering te plaatsen voor maximaal 4 personen per gezelschap. Tevens kunnen wij niet garanderen dat u aan 1 tafel plaats kunt nemen.
- Tijdens de coronamaatregelen is het bij enkele restaurants alleen maar mogelijk om gebruik te maken van het terras. Hierin vragen wij u om uw begrip.
- Het is in deze periode van belang om rekening te houden met de richttijden. Mocht u later arriveren kan er geen garantie gegeven worden op een zitplaats. Wij vragen hierin om uw begrip. 

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenentrappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route