De lekkerste fietstochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Sante | Driebergen - 26 km.

Driebergen is één van de steden in het mooie Utrecht welke in de omgeving ligt van Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Deze stad heeft een prachtig historisch centrum en wie wat beter kijkt zal verrast zijn door de grote hoeveelheid groen in en buiten de stad. Er is in deze omgeving nog veel te ontdekken!

Arrangement (prijs: € 25,95 p.p.)
Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:

  • Koffie en gebak bij Buitenplaats de Bergse Bossen
  • Lunch met 1 consumptie bij Theehuis Mon-Chouette
  • Borrelhapje met 1 consumptie bij Buitenplaats de Bergse Bossen 

Een unieke belevenis
Heerlijk fietsen in uw eigen omgeving en tijdens uw tocht genieten van heerlijke gerechten. De lengte van de route is ongeveer 25 kilometer en brengt u door prachtige natuur. Het trappen wisselt u af met happen in de door ons geselecteerde restaurants.

U start uw tocht bij Buitenplaats de Bergse Bossen waar u begint met koffie/thee en gebak. Hierna gaat u op pad en na ongeveer een uurtje komt u bij Theehuis Mon-Chouette waar u kunt genieten van een heerlijke lunch met consumptie. Goed uitgerust en vol energie van de lunch begint u aan de laatste etappe die u afsluit met een borrelhapje met een consumptie bij Buitenplaats de Bergse Bossen, waar u begonnen bent.

We wensen u een mooie fietstocht toe!

 





Reserveer deze route
Reserveer deze route

Evaluaties

Deze route is recentelijk toegevoegd aan het routeaanbod. Vanwege deze reden treft u hier nog geen reacties aan.


Praktische informatie

Bij beide restaurants aanwezig Happen en Trappen doet zelf niet aan fietsverhuur, maar u kunt fietsen huren bij Buitenplaats de Bergse Bossen. Gelieve vooraf te reserveren. Mogelijk bij zowel Hotel Bergse Bossen als bij Theehuis Mon-Chouette Gratis bij het startpunt Toegestaan op het terras, mits aangelijnd Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Bij beide restaurants aanwezig

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2020

Deze route is te boeken van 1 mei t/m 30 september 2020

Let op, maatregelen tijdens corona 
- Het is in deze periode enkel mogelijk om een reservering te plaatsen voor maximaal 4 personen per gezelschap. Tevens kunnen wij niet garanderen dat u aan 1 tafel plaats kunt nemen.
- Tijdens de coronamaatregelen is het bij enkele restaurants alleen maar mogelijk om gebruik te maken van het terras. Hierin vragen wij u om uw begrip.
- Het is in deze periode van belang om rekening te houden met de richttijden. Mocht u later arriveren kan er geen garantie gegeven worden op een zitplaats. Wij vragen hierin om uw begrip. 

Fietsverhuur
Happen en Trappen doet zelf niet aan fietsverhuur, maar u kunt fietsen huren bij Buitenplaats de Bergse Bossen. Voor meer informatie over het aanbod en prijzen kunt u contact opnemen via +31(0)34 35 28 150. Gelieve vooraf te reserveren.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenentrappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route