De lekkerste fietstochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Groene Kruis | Weert - 27 km.

Weert kent een rijke historie en wordt ook wel de Poort van Limburg genoemd. De stad van nu heeft nog de authenticiteit van toen en is een stad van traditie, cultuur, gezelligheid en natuur. De binnenstad heeft nog veel details van vroeger en mede dankzij de natuur en vele winkels heeft de stad een sfeervol centrum waar veel te beleven is.

Arrangement (prijs: € 25,95 p.p.)
Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:

  • Koffie en gebak bij Restaurant Schuttershoeve
  • Lunch incl. 1 consumptie bij Huyskamer Daatjeshoeve
  • Borrelhapje incl. 1 consumptie bij Restaurant Schuttershoeve

Tevens ontvangt u een uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag weer inlevert).

Een unieke belevenis
Heerlijk fietsen in uw eigen omgeving en tijdens u tocht genieten van heerlijke gerechten. De lengte van de route is ongeveer 27 kilometer en voert u door prachtige natuur. Uw trappen wisselt u af met happen in door ons geselecteerde restaurants.

U start uw tocht bij restaurant Schuttershoeve waar u begint met koffie/thee en gebak. Hierna gaat uw op pad en na ongeveer een uurtje komt u bij Huyskamer Daatjeshoeve waar u kunt genieten van een heerlijke lunch met consumptie. Goed uitgerust en vol energie van de lunch begint u aan de laatste etappe die u afsluit met een borrelhapje en consumptie in het restaurant waar u begonnen bent.

We wensen u een mooie fietstocht toe met een gezellig afsluiting!

Volop genieten van het leven met Groene Kruis Ledenorganisatie
Groene kruis Ledenorganisatie ondersteunt haar 73.000 leden bij een gezond, vitaal en zelfstandig leven. Leden zijn verzekerd van advies en ondersteuning en hebben bij veel organisaties een streepje voor. Voordeel en gemak zijn de gemene deler.
Voor een overzicht van alle producten en diensten ga naar www.groenekruisleden.nl. U bent al lid voor € 14,95 per kalenderjaar en per huishouden.

Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Restaurant Schuttershoeve

Restaurant Schuttershoeve

Grotesteeg 10
6006 TE Weert
0495-533984
www.schuttershoeve.nl

Huyskamer Daatjeshoeve

Huyskamer Daatjeshoeve

Heugterbroekdijk 34
6031 LE Nederweert
0495-697319
www.daatjeshoeve.nl

Restaurant Schuttershoeve

Restaurant Schuttershoeve

Grotesteeg 10
6006 TE Weert
0495-533984
www.schuttershoeve.nlPraktische informatie

Oplaadpunt voor elektrische fietsen Geen fietsverhuur bij het startpunt mogelijk Niet mogelijk U kunt gratis parkeren bij het startpunt Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd Het startpunt is niet bereikbaar met de trein  Bij alle restaurants beschikbaar

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2020
Deze route is te fietsen van 1 juli t/m 30 september 2020

- Op maandag kan deze route niet gefietst worden.

Let op, maatregelen tijdens corona 
- Gelieve te vermelden uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat. Dit kunt u aangeven in het vakje 'Opmerkingen' tijdens het plaatsen van de boeking.
- Helaas kunnen wij in deze periode niet de garantie geven dat u aan 1 tafel plaats kunt nemen. 
- Tijdens de coronamaatregelen is het bij enkele restaurants alleen maar mogelijk om gebruik te maken van het terras. Hierin vragen wij u om uw begrip.
- Het is in deze periode van belang om rekening te houden met de richttijden. Mocht u later arriveren kan er geen garantie gegeven worden op een zitplaats. Wij vragen hierin om uw begrip.
- U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Let op
In het restaurant dient u zowel uw boekingsnummer als de ledenpas van het Groene Kruis voor te leggen. 

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenentrappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route