De lekkerste fietstochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Groene Kruis | Roermond - 34 km.

Roermond is een stad met een rijke historie. Daarnaast zorgen de Maasplassen, het outletcentrum en de gezellige binnenstad dat er altijd iets te doen is. Echte Limburgse gastvrijheid en sfeer maken het een stad om heerlijk te vertoeven. 

Arrangement (prijs: € 25,95 p.p.)
Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:

  • Koffie en gebak bij Hotel Restaurant De Abdij
  • Lunch met 1 consumptie bij Preuverie Bekkers Marie
  • Borrelhapje met 1 consumptie bij Hotel Restaurant De Abdij

Tevens ontvangt u een uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag weer inlevert).

Een unieke belevenis
Heerlijk fietsen in uw eigen omgeving en tijdens u tocht genieten van heerlijke gerechten. De lengte van de route is ongeveer 34 kilometer en voert u door prachtige natuur. Uw trappen wisselt u af met happen in door ons geselecteerde restaurants.

U start uw tocht bij Hotel Restaurant De Abdij waar u begint met koffie/thee en gebak. Hierna gaat uw op pad en na ongeveer een uurtje komt u bij Preuverie Bekkers Marie waar u kunt genieten van een heerlijke lunch met consumptie. Goed uitgerust en vol energie van de lunch begint u aan de laatste etappe die u afsluit met een borrelhapje en consumptie in het restaurant waar u begonnen bent.

We wensen u een mooie fietstocht toe met een gezellige afsluiting!

Volop genieten van het leven met Groene Kruis Ledenorganisatie
Groene kruis Ledenorganisatie ondersteunt haar 73.000 leden bij een gezond, vitaal en zelfstandig leven. Leden zijn verzekerd van advies en ondersteuning en hebben bij veel organisaties een streepje voor. Voordeel en gemak zijn de gemene deler.
Voor een overzicht van alle producten en diensten ga naar www.groenekruisleden.nl. U bent al lid voor € 14,95 per kalenderjaar en per huishouden.

Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Hotel Restaurant De Abdij

Hotel Restaurant De Abdij

Kerkpad 5
6085 BA Horn
0475-583131
www.abdij.com

Preuverie Bekkers Marie

Preuverie Bekkers Marie

Raadhuisstraat 2
6088 BR Roggel
0475-497197
www.preuveriebekkersmarie.nl

Hotel Restaurant De Abdij

Hotel Restaurant De Abdij

Kerkpad 5
6085 BA Horn
0475-583131
www.abdij.comPraktische informatie

Bij beide restaurants aanwezig Geen fietsverhuur bij het startpunt mogelijk Geen overnachtingsmogelijkheden U kunt gratis parkeren bij het startpunt Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd Station Roermond ligt op 6 kilometer afstand van het startpunt  Bij alle restaurants beschikbaar

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2020
Deze route kan gefietst worden van 1 juni t/m 30 september

- Op maandag en zondag kan deze route niet gefietst worden. 

Let op, maatregelen tijdens corona 
- Gelieve te vermelden uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat. Dit kunt u aangeven in het vakje 'Opmerkingen' tijdens het plaatsen van de boeking.
- Helaas kunnen wij in deze periode niet de garantie geven dat u aan 1 tafel plaats kunt nemen. 
- Tijdens de coronamaatregelen is het bij enkele restaurants alleen maar mogelijk om gebruik te maken van het terras. Hierin vragen wij u om uw begrip.
- Het is in deze periode van belang om rekening te houden met de richttijden. Mocht u later arriveren kan er geen garantie gegeven worden op een zitplaats. Wij vragen hierin om uw begrip.
- U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Let op
Bij binnenkomst dient u zowel uw boekingsnummer als uw ledenpas voor te leggen. 

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenentrappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route