De lekkerste fietstochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Groene Kruis | Venray - 33 km.

Venray is na Venlo de tweede stedelijke kern van Noord-Limburg en de plaats speelt een belangrijke rol in de regio. De vele bezienswaardigheden, activiteiten en evenementen brengen de levendigheid dichtbij. Alle winkels dichtbij in het knusse en compacte centrum. Een uniek en gevarieerd aanbod, van grote ketens tot aan speciaalzaken. Venray heeft een bloeiend kunst- en cultuurklimaat met een rijk aanbod aan musea, voorstellingen en bezienswaardigheden. Er is altijd wel een culinaire belevenis met aanbod dichtbij.

Arrangement (prijs: € 25,95 p.p.)
Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:

  • Koffie en gebak bij 't Trefpunt
  • Lunch met 1 consumptie bij De Perdstal
  • Borrelhapje met 1 consumptie bij 't Trefpunt

Tevens ontvangt u een uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag weer inlevert).

Een unieke belevenis
Heerlijk fietsen in uw eigen omgeving en tijdens u tocht genieten van heerlijke gerechten. De lengte van de route is ongeveer 33 kilometer en voert u door prachtige natuur. Uw trappen wisselt u af met happen in door ons geselecteerde restaurants.

U start uw tocht bij 't Trefpunt waar u begint met koffie/thee en gebak. Hierna gaat uw op pad en na ongeveer een uurtje komt u bij Restaurant De Perdstal waar u kunt genieten van een heerlijke lunch met consumptie. Goed uitgerust en vol energie van de lunch begint u aan de laatste etappe die u afsluit met een borrelhapje en consumptie in het restaurant waar u begonnen bent.

We wensen u een mooie fietstocht toe met een gezellige afsluiting!

Volop genieten van het leven met Groene Kruis Ledenorganisatie
Groene kruis Ledenorganisatie ondersteunt haar 73.000 leden bij een gezond, vitaal en zelfstandig leven. Leden zijn verzekerd van advies en ondersteuning en hebben bij veel organisaties een streepje voor. Voordeel en gemak zijn de gemene deler.
Voor een overzicht van alle producten en diensten ga naar www.groenekruisleden.nl. U bent al lid voor € 14,95 per kalenderjaar en per huishouden.

Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

't Trefpunt

't Trefpunt

Dorpstraat 16
5862 AE Geijsteren
0478-531286
www.eetendrinkcafe.nl

Pannenkoekenhuis De Perdstal

Pannenkoekenhuis De Perdstal

Kempweg 164
5801 VV Venray
0478-206206
www.deperdstal.nl

't Trefpunt

't Trefpunt

Dorpstraat 16
5862 AE Geijsteren
0478-531286
www.eetendrinkcafe.nlPraktische informatie

Niet aanwezig Geen fietsverhuur bij het startpunt mogelijk Niet mogelijk Gratis bij het startpunt Toegestaan op het terras, mits aangelijnd. Bij De Perdstal zijn honden ook binnen toegestaan. Station Venray ligt op 5,5 kilometer afstand van het startpunt Bij alle restaurants beschikbaar

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2020
Deze route kan gefietst worden van 1 juli t/m 30 september 2020

- Op maandag kan deze route niet gefietst worden. 

Let op, maatregelen tijdens corona 
- Gelieve te vermelden uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat. Dit kunt u aangeven in het vakje 'Opmerkingen' tijdens het plaatsen van de boeking.
- Helaas kunnen wij in deze periode niet de garantie geven dat u aan 1 tafel plaats kunt nemen. 
- Tijdens de coronamaatregelen is het bij enkele restaurants alleen maar mogelijk om gebruik te maken van het terras. Hierin vragen wij u om uw begrip.
- Het is in deze periode van belang om rekening te houden met de richttijden. Mocht u later arriveren kan er geen garantie gegeven worden op een zitplaats. Wij vragen hierin om uw begrip.
- U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Let op
In het restaurant dient u zowel uw boekingsnummer als de ledenpas van het Groene Kruis voor te leggen.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenentrappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route