De lekkerste fietstochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Groene Kruis | Venlo - 26 km.

Venlo is een van de steden in het mooie Limburg welke direct aan de Maas gelegen is. De stad heeft een prachtig historisch centrum en wie wat beter kijkt zal verrast zijn door de grote hoeveelheid groen in en buiten de stad. Er is in deze omgeving nog veel te ontdekken!

Arrangement (prijs: € 25,95 p.p.)
Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:

  • Koffie en gebak bij Restaurant Maashof
  • Lunch met 1 consumptie bij Brasserie In de Witte Dame
  • Borrelhapje met 1 consumptie Restaurant Maashof

Tevens ontvangt u een uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag weer inlevert).

Een unieke belevenis
Heerlijk fietsen in uw eigen omgeving en tijdens uw tocht genieten van heerlijke gerechten. De lengte van de route is ongeveer 25 km en voert u door prachtige natuur. Uw trappen wisselt u af met happen in door ons geselecteerde restaurants.

Uw start uw tocht bij Restaurant Maashof waar u begint met koffie/thee en gebak. Hierna gaat uw op pad en na ongeveer een uurtje komt u bij Brasserie In de Witte Dame waar u kunt genieten van een heerlijke lunch met consumptie. Goed uitgerust en vol energie van de lunch begint u aan de laatste etappe die u afsluit met een borrelhapje en consumptie bij Restaurant Maashof, waar u begonnen bent.

We wensen u een mooie fietstocht toe met een gezellige afsluiting!

Volop genieten van het leven met Groene Kruis Ledenorganisatie
Groene kruis Ledenorganisatie ondersteunt haar 73.000 leden bij een gezond, vitaal en zelfstandig leven. Leden zijn verzekerd van advies en ondersteuning en hebben bij veel organisaties een streepje voor. Voordeel en gemak zijn de gemene deler.
Voor een overzicht van alle producten en diensten ga naar www.groenekruisleden.nl. U bent al lid voor € 14,95 per kalenderjaar en per huishouden.

Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Restaurant Maashof

Restaurant Maashof

Maashoflaan 1
5927 PV Boekend - Venlo
077-3969309
www.maashof.com

In De Witte Dame

In De Witte Dame

Pastoor Vullinghsplein 14
5971 CB Grubbenvorst
0773-557200
www.indewittedame.nl

Restaurant Maashof

Restaurant Maashof

Maashoflaan 1
5927 PV Boekend - Venlo
077-3969309
www.maashof.comPraktische informatie

Bij beide restaurants aanwezig Geen fietsverhuur bij het startpunt mogelijk Geen overnachtingsmogelijkheden U kunt gratis parkeren bij het startpunt Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd Station Blerick ligt 3 kilometer bij het startpunt vandaan  Bij alle restaurants beschikbaar

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2020
Deze route kan gefietst worden van 1 juli t/m 30 september

Let op, maatregelen tijdens corona 
- Gelieve te vermelden uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat. Dit kunt u aangeven in het vakje 'Opmerkingen' tijdens het plaatsen van de boeking.
- Helaas kunnen wij in deze periode niet de garantie geven dat u aan 1 tafel plaats kunt nemen. 
- Tijdens de coronamaatregelen is het bij enkele restaurants alleen maar mogelijk om gebruik te maken van het terras. Hierin vragen wij u om uw begrip.
- Het is in deze periode van belang om rekening te houden met de richttijden. Mocht u later arriveren kan er geen garantie gegeven worden op een zitplaats. Wij vragen hierin om uw begrip.
- U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Let op
In het restaurant dient u zowel uw boekingsnummer als de ledenpas van het Groene Kruis voor te leggen.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenentrappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route