De lekkerste fietstochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Groene Kruis | Venlo - 25 km.

Venlo is een van de steden in het mooie Limburg welke direct aan de Maas gelegen is. De stad heeft een prachtig historisch centrum en wie wat beter kijkt zal verrast zijn door de grote hoeveelheid groen in en buiten de stad. Er is in deze omgeving nog veel te ontdekken!

Arrangement (prijs: € 25,95 p.p.)
Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:

  • Koffie en gebak bij Hotel Retaurant Maashof
  • Lunch met 1 consumptie bij Hotel Restaurant In de Witte Dame
  • Borrelhapje met 1 consumptie bij Hotel Restaurant Maashof

Een unieke belevenis
Heerlijk fietsen in uw eigen omgeving en tijdens uw tocht genieten van heerlijke gerechten. De lengte van de route is ongeveer 25 km en voert u door prachtige natuur. Uw trappen wisselt u af met happen in door ons geselecteerde restaurants.

Uw start uw tocht op locatie A waar u begint met koffie/thee en gebak. Hierna gaat uw op pad en na ongeveer een uurtje komt u bij restaurant B waar u kunt genieten van een heerlijke lunch met consumptie. Goed uitgerust en vol energie van de lunch begint u aan de laatste etappe die u afsluit met een borrelhapje en consumptie in het restaurant waar u begonnen bent.

We wensen u een mooie fietstocht toe met een gezellige afsluiting!

Volop genieten van het leven met Groene Kruis Ledenorganisatie
Groene kruis Ledenorganisatie ondersteunt haar 73.000 leden bij een gezond, vitaal en zelfstandig leven. Leden zijn verzekerd van advies en ondersteuning en hebben bij veel organisaties een streepje voor. Voordeel en gemak zijn de gemene deler.
Voor een overzicht van alle producten en diensten ga naar www.groenekruisleden.nl. U bent al lid voor € 14,95 per kalenderjaar en per huishouden.

Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Restaurant Maashof

Restaurant Maashof

Maashoflaan 1
5927 PV Boekend - Venlo
077 -3969309
www.maashof.com

Brasserie In de Witte Dame

Brasserie In de Witte Dame

Pastoor Vullinghsplein 14
5971 CB Grubbenvorst
077-3557200
www.brasserieindewittedame.nl

Restaurant Maashof

Restaurant Maashof

Maashoflaan 1
5927 PV Boekend - Venlo
077-3969309
www.maashof.comPraktische informatie

Bij beide restaurants aanwezig Fietsen kunnen gehuurd worden bij Maashof. Voor meer informatie over openingstijden, prijzen en het aanbod kunt u telefonisch contact opnemen via 077-3969309 Overnachting is mogelijk bij Hotel Maashof en bij Brasserie In de Witte Dame. Gelieve vooraf te reserveren. U kunt gratis parkeren bij het startpunt Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd Station Blerick ligt 3 kilometer bij het startpunt vandaan  Bij alle restaurants beschikbaar

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2019
Deze route kan niet gefietst worden

Fietsverhuur
Happen en Trappen doet zelf niet aan fietsverhuur, maar u kunt fietsen huren bij Maashof. Voor meer informatie over openingstijden, prijzen en het aanbod kunt u telefonisch contact opnemen via 077-3663078. Gelieve vooraf te reserveren.

LET OP:
In het restaurant dient u zowel uw boekingsnummer als de ledenpas van het Groene Kruis te overleggen. 

Indien u in december, januari of februari wilt gaan Happen en Trappen is dat wellicht mogelijk. Gelieve hiervoor een e-mail te sturen naar info@happenentrappen.nl zodat wij de mogelijkheden voor u kunnen bekijken.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenentrappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route