De lekkerste fietstochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Goesting in Pelt - 40 km.

8,9 / 10
10 evaluatie(s)

Fietsen in Pelt valt bij iedereen in de smaak. Het recept hiervoor is een stevige portie natuur, met een flinke geut plezier voor jong en oud. Druppel daar nog enkele gezellige terrasjes bij en mix met enkele erfgoedpareltjes. Overgiet alles met de Limburgse gastvriendelijkheid. Smakelijk!

Arrangement (prijs: € 39,95 p.p.)
Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:

  • Koffie en gebak bij Bakkerij 't Molentje
  • Voorgerecht bij De Wedelse Molen
  • Soep bij Bakkerij Cash & Co
  • Hoofdgerecht bij LAGO Pelt Dommelslag
  • Nagerecht bij Franciscushof

Uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag weer inlevert).

Reserveer deze route
Reserveer deze route

Evaluaties

8,9 / 10
10 evaluaties
Gerechten 8,9
Gastvrijheid 9,1
Route 8,7
Prijs/kwaliteit 8,6
Klantenservice 9,4
9.5 / 10
Prima locaties waar we ontvangen werden! De plaatsen waren ondanks de drukte met het goede weer, mooi voorbehouden! De bediening was bovendien snel en zeer goed !!! Gewoon een echte aanrader !
Reactie van donné jaak op 09-07-2018
9.2 / 10
Enorm genoten van deze Happen & Trappen
Reactie van Dalemans op 06-07-2018
8.7 / 10
Zeker de moeite!
Reactie van Palmans Rina op 28-06-2018


Praktische informatie

Er zijn oplaadpunten aanwezig biij Bakkerij 't Molentje, Bakkerij Cash & Co en Franciscushof. U kunt zowel toerfietsen als e-bikes huren via het startpunt van deze route, Bakkerij 't Molentje. Gelieve hiervoor contact op te nemen via +32-11644234. Overnachting is mogelijk bij Franciscushof. Gelieve hiervoor contact op te nemen via 0032-11663665. U kunt gratis parkeren bij het startpunt van deze route. Buiten op het terras toegestaan, mits aangelijnd. Binnen zijn honden niet toegestaan. Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Aanwezig bij Bakkerij 't Molentje, Wedelse Molen, Bakkerij Cash & Co en Franciscushof.

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2018
- Op maandag opent Bakkerij 't Molentje haar deuren speciaal voor Happers en Trappers.
- Op dinsdag wordt zowel het voorgerecht als de soep geserveerd bij Bakkerij Cash & Co omdat De Wedelse Molen dan gesloten is.
- Op woensdag wordt zowel de soep als het hoofdgerecht geserveerd bij LAGO Pelt Dommelslag omdat Bakerij Cash & Co dan gesloten is.

- Op 14 juli wordt zowel het hoofdgerecht als nagerecht geserveerd bij LAGO Pelt Dommelslag omdat Franciscushof dan gesloten is.
- Op 4, 5, 11 en 12 september kan deze route niet gefietst worden.
- Van 3 t/m 14 september wordt zowel de soep als het hoofdgerecht geserveerd bij Bakkerij Cash & Co omdat LAGO Pelt Dommelslag dan gesloten is.
- Van 26 oktober t/m 13 november wordt zowel het voorgerecht als de soep geserveerd bij Bakkerij Cash & Co omdat De Wedelse Molen dan gesloten is.

Let op
Gelieve bij het vakje 'opmerkingen' aan te geven of uw voorkeur qua hoofdgerecht uit zou gaan naar een vlees- of naar een visgerecht.

Fietsverhuur
U kunt zowel toerfietsen als e-bikes huren bij het startpunt van deze route, Bakkerij 't Molentje. Gelieve hiervoor contact op te nemen via +32-11644234.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenentrappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route