De lekkerste fietstochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Hoenderloo, van nature goed! - 45 km.

7,6 / 10
19 evaluatie(s)

Pak de fiets en trap weg aan de rand van Nationaal Park de Hoge Veluwe. Via zandverstuivingen, bossen en heidevelden doorkruist u de prachtige Veluwe terwijl u de leukste restaurants aandoet. En met een beetje geluk spot u al fietsend één van de vossen, herten of zwijnen in dit fantastische natuurgebied!

Arrangement (prijs: € 39,95 p.p.)
Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:

  • Koffie en gebak bij VeluweSpecialist Hoenderloo
  • Voorgerecht bij Hotel Oranjeoord
  • Soep bij Het Leesten
  • Hoofdgerecht bij Herberg de Woeste Hoeve
  • Nagerecht bij IJs van Co

Tevens ontvangt u een uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder, welke u aan het einde van de dag weer inlevert.

Reserveer deze route
Reserveer deze route

Evaluaties

7,6 / 10
19 evaluaties
Gerechten 7,1
Gastvrijheid 7,4
Route 7,7
Prijs/kwaliteit 7,2
Klantenservice 8,5
7.5 / 10
Het is een geweldige mooie route wat hadden we een mooi weer .dit is zeker een aanrader We gaan zeker met de vier zussen nogmaals fietsen
Reactie van Bank op 11-06-2018


Praktische informatie

Er zijn bij alle restaurants oplaadpuntenaanwezig, met uitzondering van IJs en Co. U kunt fietsen huren bij het startpunt van deze route, VeluweSpecialist Hoenderloo. Gelieve vooraf te reserveren via www.veluwespecialist.nl/fietsverhuur/hoenderloo. U kunt een overnachting boeken bij Hotel Oranjeoord. Parkeergelegenheid: Gratis beschikbaar bij het startpunt Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Er is WIFI aanwezig bij alle restaurants, met uitzondering van IJs en Co

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2018
- Van april t/m juni kan deze route op maandag en dinsdag niet gefietst worden.
- Van 16 juli t/m 31 juli wordt zowel de soep als het hoofdgerecht geserveerd bij Het Leesten omdat Herberg de Woeste Hoeve dan gesloten is.
- In augustus wordt op maandag en dinsdag zowel de soep als het hoofdgerecht geserveerd bij Het Leesten omdat Herberg de Woeste Hoeve dan gesloten is.
- In september en oktober kan deze route op maandag en dinsdag niet gefietst worden.
- In september en oktober wordt van woensdag t/m zondag zowel het hoofdgerecht als het nagerecht geserveerd bij Herberg de Woeste Hoeve omdat IJs van Co dan gesloten is.
- Van november t/m februari kan deze route niet gefietst worden.

Let op
- IJs van Co is een ambachtelijke ijssalon en serveert het beste ijs van de Veluwe. U kunt hier op verschillende bankjes buiten genieten van een heerlijk ijsje.

- U kunt deze route met 5 tot 11 kilometer uitbreiden. De alternatieve etappes vindt u terug op de routebeschrijving die u op de dag zelf ontvangt bij het startpunt. 

- Indien u met een grote groep gaat fietsen, kan er wellicht een uitzondering gemaakt worden op bovenstaande sluitingsdagen. Gelieve hiervoor even een e-mail te versturen naar info@happenentrappen.nl.

- Heeft u de prachtige foto van de vos gezien op onze poster of folder? Deze foto is afkomsig van Stichting Het Nationale Park de Hoge Veluwe. Deze route start aan de rand van dit prachtige park, maar leidt u niet door dit park. Wilt u echter wel wat meer weten over de Hoge Veluwe? Neem dan een kijkje op de website: www.hogeveluwe.nl

Fietsverhuur
U kunt fietsen huren bij het startpunt van deze route, VeluweSpecialist Hoenderloo. Een normale fiets kost €12,50 en een e-bike kost €22,50. Reserveren kan via: www.veluwespecialist.nl/fietsverhuur/hoenderloo.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenentrappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route