De lekkerste fietstochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Hoenderloo, van nature goed! - 45 km.

7,7 / 10
66 evaluatie(s)

Pak de fiets en trap weg aan de rand van Nationaal Park de Hoge Veluwe. Via zandverstuivingen, bossen en heidevelden doorkruist u de prachtige Veluwe terwijl u de leukste restaurants aandoet. En met een beetje geluk spot u al fietsend één van de vossen, herten of zwijnen in dit fantastische natuurgebied!

Arrangement (prijs: € 41,95 p.p.)
Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:

  • Koffie en gebak bij VeluweSpecialist Hoenderloo
  • Voorgerecht bij Hotel Oranjeoord
  • Soep bij Het Leesten
  • Hoofdgerecht bij Herberg de Woeste Hoeve
  • Nagerecht bij IJs van Co

Tevens ontvangt u een uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder, welke u aan het einde van de dag weer inlevert.

Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

VeluweSpecialist Hoenderloo

VeluweSpecialist Hoenderloo

Paalbergweg 89
7351 AE Hoenderloo
055-2000162
www.veluwespecialist.nl/hoenderloo

Hotel Oranjeoord

Hotel Oranjeoord

Hoog Soeren 134
7346 AH Hoog Soeren
055-5191227
www.charmehotels.eu/nl/hoog-soeren

Het Leesten

Het Leesten

Hoenderloseweg 191
7339 GG Ugchelen
055-5337241
www.hetleesten.nl

Herberg de Woeste Hoeve

Herberg de Woeste Hoeve

Oude Arnhemseweg 292
7361 TW Beekbergen
055-5063929
www.woestehoeve.nl

IJs van Co

IJs van Co

Krimweg 33-D
7351 AT Hoenderloo
055-3781502
www.ijsvanco.nlPraktische informatie

Er zijn bij alle restaurants oplaadpuntenaanwezig, met uitzondering van IJs en Co. U kunt fietsen huren bij het startpunt van deze route, VeluweSpecialist Hoenderloo. Gelieve vooraf te reserveren via www.veluwespecialist.nl/fietsverhuur/hoenderloo. U kunt een overnachting boeken bij Hotel Oranjeoord. Parkeergelegenheid: Gratis beschikbaar bij het startpunt Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Er is WIFI aanwezig bij alle restaurants, met uitzondering van IJs en Co

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2019
- In september en oktober kan deze route op maandag en dinsdag niet gefietst worden.
- In september en oktober wordt van woensdag t/m zondag zowel het hoofdgerecht als het nagerecht geserveerd bij Herberg de Woeste Hoeve omdat IJs van Co dan gesloten is.

- Van november t/m februari kan deze route niet gefietst worden.

Let op
- U kunt deze route met 5 tot 11 kilometer uitbreiden. De alternatieve etappes vindt u terug op de routebeschrijving die u op de dag zelf ontvangt bij het startpunt. 

- Indien u met een grote groep gaat fietsen, kan er wellicht een uitzondering gemaakt worden op bovenstaande sluitingsdagen. Gelieve hiervoor even een e-mail te versturen naar info@happenentrappen.nl.

- Heeft u de prachtige foto van de vos gezien op onze poster of folder? Deze foto is afkomsig van Stichting Het Nationale Park de Hoge Veluwe. Deze route start aan de rand van dit prachtige park, maar leidt u niet door dit park. Wilt u echter wel wat meer weten over de Hoge Veluwe? Neem dan een kijkje op de website: www.hogeveluwe.nl

Fietsverhuur
U kunt fietsen huren bij het startpunt van deze route, VeluweSpecialist Hoenderloo. Een normale fiets kost €12,50 en een e-bike kost €22,50. Reserveren kan via: www.veluwespecialist.nl/fietsverhuur/hoenderloo.

Indien u in december, januari of februari wilt gaan Happen en Trappen is dat wellicht mogelijk. Gelieve hiervoor een e-mail te sturen naar info@happenentrappen.nl zodat wij de mogelijkheden voor u kunnen bekijken.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenentrappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route