De lekkerste fietstochten van
Nederland en België
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Heerlijck vrij in de Brabantse binnenlanden - 46 km.

8,2 / 10
168 evaluatie(s)

‘Heerlijck vrij’, dat is de slogan van de gemeente Gemert-Bakel. En terecht: een geweldig bosrijke omgeving, pittoreske dorpjes en een overdaad aan kastelen, kerkjes en molens. Happen en Trappen in de Brabantse binnenlanden: eten, drinken, fietsen en genieten!

Arrangement (prijs: € 42,95 p.p.)
Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:

  • Koffie en gebak bij Brasserie Kop of Munt
  • Voorgerecht bij Foodies & Zo
  • Soep bij Herberg de Brabantse Kluis
  • Hoofdgerecht bij Lunchcafé Mooi Weer
  • Nagerecht bij Heeren van Ghemert

Uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag weer inlevert).

De kruidentuin van Nederland
Al fietsend over het wijdse platteland, ontdekt u de kruidentuin van Nederland: Gemert-Bakel. Laat u verrassen door de heerlijke gerechten en de Brabantse gastvrijheid. Via landweggetjes en bospaden komt u bij de verschillende restaurants, die u stuk voor stuk culinair verwennen. De bosrijke omgeving geeft extra kleur aan deze Happen en Trappen route!

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Trappen route!

Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Brasserie Kop of Munt

Brasserie Kop of Munt

Kerkstraat 21
5421 KX Gemert
0492-347371
www.brasseriekopofmunt.nl

Foodies & Zo

Foodies & Zo

Onze Lieve Vrouwestraat 33
5423 SH Handel
0492-321655
www.foodiesenzo.nl

Herberg de Brabantse Kluis

Herberg de Brabantse Kluis

Kloosterdreef 8
5735 SJ Aarle-Rixtel
0492-468110
www.brabantsekluis.nl

Lunchcafé Mooi Weer

Lunchcafé Mooi Weer

Dorpsstraat 12
5761 BN Bakel
0492-202050
www.mooiweerbakel.nl

Villa Polder

Villa Polder

Heuvel 4
5421 CN Gemert
0492-361912
www.villapolder.nlPraktische informatie

Beschikbaar. Fietsen kunnen gehuurd worden bij Fietsservice Berkvens. Gelieve vooraf te reserveren via 0492-365776. U kunt overnachten bij De Heeren van Ghemert en bij de Brabantse Kluis. Gelieve rechtstreeks contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Gratis in de buurt van het startpunt. Toegestaan op het terras, mits aangelijnd. Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Bij alle restaurants beschikbaar.

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2022

Let op
-
Deze route kan enkel om 10.30 uur en 11.00 uur gestart worden.
- U dient uiterlijk om 16.00 uur te arriveren bij Lunchcafé Mooi Weer dit i.v.m. sluiten van de keuken, dit is in lijn met de richttijden. Gelieve hier rekening mee te houden. 
- Op het moment zijn er wijzigingen bij het knooppuntennetwerk. Hierdoor is de route onduidelijk bewegwijzerd. Gelieve wanneer u een reservering plaatst ons een mail te sturen. Wij zullen u dan een foto sturen van dit deel van de route.

Fietsverhuur
Happen en Trappen doet zelf niet aan fietsverhuur, maar bij deze route kunnen fietsen gehuurd worden bij Fietsservice Berkvens. Voor meer informatie over openingstijden, prijzen en het aanbod kunt u telefonisch contact opnemen via 0492 - 365776.

Deze route is te fietsen via de Happen en Trappen app!
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere fietstocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Fietst u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te fietsen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.

Indien u in december, januari of februari wilt gaan Happen en Trappen is dat wellicht mogelijk. Gelieve hiervoor een e-mail te sturen naar info@happenentrappen.nl zodat wij de mogelijkheden voor u kunnen bekijken.

Coronamaatregelen

Bij alle horecagelegenheden dient u een negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs voor te leggen. Om een goede doorloop te kunnen waarborgen vragen wij u om deze op voorhand uit te printen of gereed te houden.

U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenentrappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route