De lekkerste fietstochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Heerlijck vrij in de Brabantse binnenlanden - 48 km.

8,2 / 10
165 evaluatie(s)

‘Heerlijck vrij’, dat is de slogan van de gemeente Gemert-Bakel. En terecht: een geweldig bosrijke omgeving, pittoreske dorpjes en een overdaad aan kastelen, kerkjes en molens. Happen en Trappen in de Brabantse binnenlanden: eten, drinken, fietsen en genieten!

Arrangement (prijs: € 41,95 p.p.)
Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:

  • Koffie en gebak bij Brasserie Kop of Munt
  • Voorgerecht bij Foodies & Zo
  • Soep bij Herberg de Brabantse Kluis
  • Hoofdgerecht bij Jut en Jul 
  • Nagerecht bij De Gimmerse Verleiding

Uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag weer inlevert).

De kruidentuin van Nederland
Al fietsend over het wijdse platteland, ontdekt u de kruidentuin van Nederland: Gemert-Bakel. Laat u verrassen door de heerlijke gerechten en de Brabantse gastvrijheid. Via landweggetjes en bospaden komt u bij de verschillende restaurants, die u stuk voor stuk culinair verwennen. De bosrijke omgeving geeft extra kleur aan deze Happen en Trappen route!

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Trappen route!

Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Brasserie Kop of Munt

Brasserie Kop of Munt

Kerkstraat 21
5421 KX Gemert
0492-347371
www.brasseriekopofmunt.nl

Foodies & Zo

Foodies & Zo

Onze Lieve Vrouwestraat 33
5423 SH Handel
0492-321655
www.foodiesenzo.nl

Herberg de Brabantse Kluis

Herberg de Brabantse Kluis

Kloosterdreef 8
5735 SJ Aarle-Rixtel
0492-468110
www.brabantsekluis.nl

Jut en Jul

Jut en Jul

Dorpsstraat 12
5761 BN Bakel
0492-380328
www.jutenjulbakel.nl

De Gimmerse Verleiding

De Gimmerse Verleiding

Commandeur 9 - 11
5421 LK Gemert
06-15882744
www.ijssalondeverleiding.nlPraktische informatie

Bij de Gimmerse Verleiding en Brasserie Kop of Munt niet aanwezig Fietsen kunnen gehuurd worden bij Fietsservice Berkvens. Gelieve vooraf te reserveren via 0492-365776. Bij deze route kunt u overnachten bij Herberg de Brabantse Kluis. Neem hiervoor telefonisch contact met hen op. Gratis in de buurt van het startpunt. Toegestaan op het terras, mits aangelijnd Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Bij alle restaurants beschikbaar.

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2020
 Op woensdag wordt zowel de soep als het hoofdgerecht geserveerd bij Herberg de Brabantse Kluis omdat Jut en Jul gesloten is.

- Van 5 t/m 10 oktober wordt zowel de soep als het hoofdgerecht geserveerd bij Herberg de Brabantse Kluis omdat Jut en Jul gesloten is.

Let op, maatregelen tijdens corona
- Tijdens de coronamaatregelen kunnen wij u helaas geen garantie geven op een zitplaats bij De Gimmerse Verleiding. Het kan daarom zijn dat u het dessert als take away ontvangt. U kunt uw gerecht vervolgens op een mooi plekje onderweg nuttigen. Hierin vragen wij u om uw begrip.

- Het is in deze periode enkel mogelijk om een reservering te plaatsen voor maximaal 4 personen per gezelschap. Tevens kunnen wij niet garanderen dat u aan 1 tafel plaats kunt nemen.
- Tijdens de coronamaatregelen is het bij enkele restaurants alleen maar mogelijk om gebruik te maken van het terras. Hierin vragen wij u om uw begrip.
- Het is in deze periode van belang om rekening te houden met de richttijden. Mocht u later arriveren kan er geen garantie gegeven worden op een zitplaats. Wij vragen hierin om uw begrip.
- U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.
- Gelieve te vermelden uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat. Dit kunt u aangeven in het vakje 'opmerkingen' tijdens het plaatsen van de boeking.

Let op
- U dient uiterlijk om 16.00 uur te arriveren bij Jut en Jul dit i.v.m. sluiten van de keuken, dit is in lijn met de richttijden. Gelieve hier rekening mee te houden. 
- U dient uiterlijk om 18.00 uur te arriveren bij de Gimmerse Verleiding dit i.v.m. sluiten van de zaak, dit is in lijn met de richttijden. Gelieve hier rekening mee te houden. 

Fietsverhuur
Happen en Trappen doet zelf niet aan fietsverhuur, maar bij deze route kunnen fietsen gehuurd worden bij Fietsservice Berkvens. Voor meer informatie over openingstijden, prijzen en het aanbod kunt u telefonisch contact opnemen via 0492 - 365776.

Deze route is te fietsen via de Happen en Trappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere fietstocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen.  
 

Indien u in december, januari of februari wilt gaan Happen en Trappen is dat wellicht mogelijk. Gelieve hiervoor een e-mail te sturen naar info@happenentrappen.nl zodat wij de mogelijkheden voor u kunnen bekijken.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenentrappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route