De lekkerste fietstochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Heerlijck vrij in de Brabantse binnenlanden - 47 km.

8,2 / 10
165 evaluatie(s)

‘Heerlijck vrij’, dat is de slogan van de gemeente Gemert-Bakel. En terecht: een geweldig bosrijke omgeving, pittoreske dorpjes en een overdaad aan kastelen, kerkjes en molens. Happen en Trappen in de Brabantse binnenlanden: eten, drinken, fietsen en genieten!

Arrangement (prijs: € 41,95 p.p.)
Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:

  • Koffie en gebak bij Brasserie Kop of Munt
  • Voorgerecht bij Foodies & Zo
  • Soep bij Herberg de Brabantse Kluis
  • Hoofdgerecht bij Jut en Jul 
  • Nagerecht bij Heeren van Ghemert

Uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag weer inlevert).

De kruidentuin van Nederland
Al fietsend over het wijdse platteland, ontdekt u de kruidentuin van Nederland: Gemert-Bakel. Laat u verrassen door de heerlijke gerechten en de Brabantse gastvrijheid. Via landweggetjes en bospaden komt u bij de verschillende restaurants, die u stuk voor stuk culinair verwennen. De bosrijke omgeving geeft extra kleur aan deze Happen en Trappen route!

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Trappen route!

Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Brasserie Kop of Munt

Brasserie Kop of Munt

Kerkstraat 21
5421 KX Gemert
0492-347371
www.brasseriekopofmunt.nl

Foodies & Zo

Foodies & Zo

Onze Lieve Vrouwestraat 33
5423 SH Handel
0492-321655
www.foodiesenzo.nl

Herberg de Brabantse Kluis

Herberg de Brabantse Kluis

Kloosterdreef 8
5735 SJ Aarle-Rixtel
0492-468110
www.brabantsekluis.nl

Jut en Jul

Jut en Jul

Dorpsstraat 12
5761 BN Bakel
0492-380328
www.jutenjulbakel.nl

Heeren van Ghemert

Heeren van Ghemert

Ridderplein 37
5421 CX Gemert
0492-392008
www.heerenvanghemert.nlPraktische informatie

Oplaadpunt voor elektrische fietsen Fietsen kunnen gehuurd worden bij Fietsservice Berkvens. Gelieve vooraf te reserveren via 0492-365776. - U kunt overnachten bij De Heeren van Ghemert en bij de Brabantse Kluis. Gelieve rechtstreeks contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Gratis in de buurt van het startpunt. Toegestaan op het terras, mits aangelijnd Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Bij alle restaurants beschikbaar.

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2021 
Deze route kan in verband met de corona maatregelen op dit moment niet geboekt worden.

Op woensdag wordt zowel het soep en hoofdgerecht geserveerd bij Herberg de Brabantse Kluis omdat Jut en Jul dan gesloten is.

Let op, maatregelen tijdens corona
- Het is in deze periode enkel mogelijk om een reservering te plaatsen voor maximaal 4 personen per gezelschap. Tevens kunnen wij niet garanderen dat u aan 1 tafel plaats kunt nemen.
- Tijdens de coronamaatregelen is het bij enkele restaurants alleen maar mogelijk om gebruik te maken van het terras. Hierin vragen wij u om uw begrip.
- Het is in deze periode van belang om rekening te houden met de richttijden. Mocht u later arriveren kan er geen garantie gegeven worden op een zitplaats. Wij vragen hierin om uw begrip.
- U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.
- Gelieve te vermelden uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat. Dit kunt u aangeven in het vakje 'opmerkingen' tijdens het plaatsen van de boeking.

Let op
-
Deze route kan enkel om 10.30 uur en 11.00 uur gestart worden.
- U dient uiterlijk om 16.00 uur te arriveren bij Jut en Jul dit i.v.m. sluiten van de keuken, dit is in lijn met de richttijden. Gelieve hier rekening mee te houden. 

Fietsverhuur
Happen en Trappen doet zelf niet aan fietsverhuur, maar bij deze route kunnen fietsen gehuurd worden bij Fietsservice Berkvens. Voor meer informatie over openingstijden, prijzen en het aanbod kunt u telefonisch contact opnemen via 0492 - 365776.

Deze route is te fietsen via de Happen en Trappen app!
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere fietstocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Fietst u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te fietsen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenentrappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route