De lekkerste fietstochten van
Nederland en België
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Thema Happen | Genieten in het Groene Woud - 40 km.

Thema: sport
Genieten van een sportieve dag waarbij u lekker eten combineert met golfen. Na de start met koffie en gebak start u met een Golfcourse bij Pitch&Putt! Nadat u een balletje heeft geslagen op de golfbaan geniet u van een heerlijk 3 gangen diner.

Arrangement (prijs: € 52,45 p.p.)
Bij deze ThemaHappen route is het volgende inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en gebak bij Dinercafé 't Kroegske
  • Een golfcourse met 9 holes bij Golfbaan Pitch&Putt (11.00 - 12.30 uur).
  • Verrukkelijk voorgerecht bij De Gerrithoeve
  • Smakelijk soepje bij Groot Speijck
  • Heerlijk hoofdgerecht bij De Burgemeester
  • Nagerecht bij Dinercafé 't Kroegske

Tevens ontvangt u een uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder, welke u aan het einde van de dag weer inlevert.

Golfcourse bij Pitch&Putt
Na ontvangst met koffie/thee en gebak is het tijd om aan de slag te gaan en te ontdekken of u een natuurtalent bent in golf. U slaat een balletje op maar liefst 9 holes waar elk niveau spannend en uitdagend is. De afstand van de afslag tot de vlag varieert de lengte tussen 30 en 90 meter. Hierdoor is deze golf course geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Uiteraard krijgt u eerst een korte instructie die u op weg helpt. Laat uw innerlijke Tiger Woods naar boven komen.

Culinair genieten
Tijdens het napraten over wie er het beste was in golfen en wie er een nieuwe hobby heeft bij gekregen, fietst u richting De Gerrithoeve waar een verrukkelijk voorgerecht op u staat te wachten. Na dit voorgerecht trapt u verder naar Groot Speijck waar u geniet van een smakelijk soepje om ten slotte de dag te eindigen met een heerlijk hoofdgerecht bij De Burgemeester. De laatste etappe is aangebroken en u fietst terug naar 't Kroegske.

Reserveer deze route
Reserveer deze route

Evaluaties

9.1 / 10
super geregeld
Reactie van Liesbeth v Hest op 17-07-2021
9.9 / 10
Golf spelen was een onderdeel van deze route. Dat hebben we met plezier gedaan. Erg vriendelijk En belangstellende personeel in de restaurants waar we onze tussenstops hadden.
Reactie van H Top op 09-09-2020
9.7 / 10
We hebben een fantastische dag gehad met erg mooie fietsroutes door bossen en natuurgebieden. Leuke nieuwe locaties ontdekt waar je heerlijk kunt vertoeven en genieten van een hapje en een drankje. Alles prima geregeld en voor ons iets wat we zeker vaker gaan doen.
Reactie van Anky Poeth op 23-08-2020
7.8 / 10
Voor herhaling vatbaar. Een afwisselende dag!
Reactie van Wim Oerlemans op 23-09-2019
7.3 / 10
Happe en Trappen is zeker de moeite waard. Kijk wel goed naar welke route je kiest.
Reactie van Kapteijns op 24-06-2019
9.6 / 10
Dit is een mooie route en zeker de moeite waard om Pith en Puth te doen.Zeer goede uitleg bij beginpunt hartelijke ontvangst.Uitstekende restarants echte brabantse gastvrijheid een aanrader voor iedereen.Wij hebben super genoten.
Reactie van Hofman op 03-06-2018
9.3 / 10
Erg gastvrij en over het algemeen heel snelle bediening. Topdag gehad.
Reactie van Luijkx op 15-04-2018
9.4 / 10
Wij hebben een fantastisch mooie dag beleefd mede door de geweldige medewerkers voor ontvangst, uitleg en bediening tijdens deze dag
Reactie van Familie Kraaijvanger op 16-04-2017
8.2 / 10
Dit was een mooie dag met afwisseling van golfen en fietsen. We hebben ons kostelijk vermaakt.
Reactie van J van de Hoef op 15-08-2016
8.5 / 10
Golven is ook een aanrader, vonden we allen erg leuk
Reactie van Sjan van hoof op 09-07-2016
9.1 / 10
Voor het eerst, geheel onverwacht opkomend die morgen, meegedaan aan deze georganiseerde tocht. Het was allemaal super geregeld. Omdat wij niet aangemeld waren heeft de eigenaar van 't Kroegske het heel ondernemend, zeer creatief opgelost. Wij kijken terug op een fantastische dag!
Reactie van dhr & mevr van tuijl op 15-06-2016
8.9 / 10
Echt een aanrader! Heerlijk eten van goede kwaliteit
Reactie van Janneke v. Tuijl op 05-06-2016
8.1 / 10
De combinatie met golven was erg leuk reuze goed verzorgd een fijne dag zo!
Reactie van v Elswijk op 07-05-2016


Praktische informatie

Bij alle restaurants aanwezig Fietsen kunnen gehuurd worden via het startpunt van deze route, Dinercafé 't Kroegske. Gelieve vooraf contact op te nemen via 0499-573671. Geen overnachtingsmogelijkheden Gratis parkeren bij het startpunt. Niet toegestaan. Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Bij alle restaurants beschikbaar.

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2022

Let op

- Bij de Gerrithoeve wordt u verwacht bij het Boerderijterras-restaurant.
- U ontvangt bij deze route geen vouchers. U dient bij de deelnemende restaurants uw boekingsbevestiging voor te leggen.

Dit is een ThemaHappen route, de prijs bedraagt € 52,45 p.p.
Deze Happen en Trappen route ziet er als volgt uit:
- Rond 10.30 koffie en gebak bij Dinercafé 't Kroegske.
- Om 11.00 (vaste tijd) een golfclinic met 9 holes bij Golfbaan Pitch&Putt.
- Rond 13.30 een verrukkelijk voorgerecht bij De Gerrithoeve.
- Rond 15.00 uur een smakelijk soepje bij Groot Speijck.
- Rond 16.30 uur een hoofdgerecht bij De Burgermeester.
- Rond 18.00 uur een nagerecht bij Dinercafé 't Kroegske.

Fietsverhuur
Happen en Trappen doet zelf niet aan fietsverhuur, maar fietsverhuur is mogelijk via het startpunt van deze route, Dinercafé 't Kroegske. Voor meer informatie over openingstijden, prijzen en het aanbod kunt u telefonisch contact opnemen via 0499-573671. Gelieve vooraf te reserveren.

Deze route is te fietsen via de Happen en Trappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere fietstocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Fietst u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te fietsen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.

Indien u in december, januari of februari wilt gaan Happen en Trappen is dat wellicht mogelijk. Gelieve hiervoor een e-mail te sturen naar info@happenentrappen.nl zodat wij de mogelijkheden voor u kunnen bekijken.

Coronamaatregelen

Bij alle horecagelegenheden dient u een negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs voor te leggen. Om een goede doorloop te kunnen waarborgen vragen wij u om deze op voorhand uit te printen of gereed te houden.

U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenentrappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route