De lekkerste fietstochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

ThemaHappen | Happen, Trappen en Ontsnappen - 37 km.

Thema: recreatie
Op zoek naar spanning en sensatie? Tijdens deze ThemaHappen route bevrijd je jezelf en je team uit één van de vijf escaperooms! Na deze ontsnapping kunt u genieten van een welverdiende lunch, een heerlijk nagerecht en een gezellige borrel!

Arrangement (prijs: € 39,95 p.p. bij minimaal 5 personen*)
Bij deze ThemaHappen route is het volgende inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en Limburgse vlaai bij Groepsuitje Limburg rond 11.00 uur
  • Het spel 'Escape Room' bij Groepsuitje Limburg om 11.30 uur
  • Heerlijke lunch bij Guulke rond 13.00 uur
  • Nagerecht bij De Heere van Meijel rond 15.15 uur
  • Afsluitende borrel (incl. 1 consumptie en bittergarnituur) bij Groepsuitje Limburg rond 17.00 uur

Tevens ontvangt u een uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder, welke u aan het einde van de dag weer inlevert.

* Let op: de prijs van dit arrangement bedraagt € 39,95 bij minimaal 5 personen. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om met minder personen deze route te boeken, neem hiervoor contact op met de organisatie van ThemaHappen (088-6332000).

Escape Room
Na ontvangst met koffie/thee en een heerlijk stukje Limburgse vlaai, is het tijd om het spannendste spel van Nederland te spelen: Escape Room. U wordt met z'n allen opgesloten in een mysterieuze kamer waar u door middel van het zoeken van aanwijzingen en het oplossen van breinbrekers dient te ontsnappen. Wat het extra spannend maakt, is dat u slechts 60 minuten de tijd heeft!

Culinair genieten
Na al die spanning stapt u op de fiets richting Guulke waar een heerlijke lunch wacht. U kunt dan napraten over de bijzondere ervaring van Escape Room. Na de lunch is het tijd om nog een stukje te trappen richting De Heere van Meijel. Hier zult u genieten van een smakelijk nagerecht. De laatste etappe is daarna alweer aangebroken, maar tijdens de afsluitende borrel kunt u nog even nagenieten.

Durft u het aan?

Reserveer deze route
Reserveer deze route

Evaluaties

Deze route is recentelijk toegevoegd aan het routeaanbod. Vanwege deze reden treft u hier nog geen reacties aan.


Praktische informatie

Oplaadpunten: Bij alle restaurants aanwezig U kunt fietsen, tandems of elektrische fietsen huren bij het startpunt van deze route: Groepsuitje Limburg. Gelieve hiervoor vooraf te reserveren via 06-54748328. Geen overnachtingsmogelijkheden Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig bij het startpunt. Geen honden toegestaan op het terras Het startpunt is enkel te bereiken met de bus (u dient nog 10 minuten te lopen) Ja, bij alle ondernemingen is WiFi aanwezig.

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2018
- Deze route kan op dinsdag niet gefietst worden.

Let op
Wilt u deze route boeken? Neem dan vooraf contact op via info@happenentrappen.nl  om de mogelijkheden te bespreken.

Fietsverhuur
U kunt fietsen, tandems of elektrische fietsen huren bij het startpunt van deze route: Groepsuitje Limburg. Gelieve hiervoor vooraf te reserveren via 06-54748328.

Indien u in december, januari of februari wilt gaan Happen en Trappen is dat wellicht mogelijk. Gelieve hiervoor een e-mail te sturen naar info@happenentrappen.nl zodat wij de mogelijkheden voor u kunnen bekijken.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenentrappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route