De lekkerste fietstochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

ThemaHappen | Happen, Trappen en Ontsnappen - 37 km.

Thema: recreatie
Op zoek naar spanning en sensatie? Tijdens deze ThemaHappen route bevrijd je jezelf en je team uit één van de vijf escaperooms! Na deze ontsnapping kunt u genieten van een welverdiende lunch, een heerlijk nagerecht en een gezellige borrel!

Arrangement (prijs: € 41,20 p.p. bij minimaal 5 personen*)
Bij deze ThemaHappen route is het volgende inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en Limburgse vlaai bij Groepsuitje Limburg rond 11.00 uur
  • Het spel 'Escape Room' bij Groepsuitje Limburg om 11.30 uur
  • Heerlijke lunch bij Guulke rond 13.00 uur
  • Nagerecht bij De Heere van Meijel rond 15.15 uur
  • Afsluitende borrel (incl. 1 consumptie en bittergarnituur) bij Groepsuitje Limburg rond 17.00 uur

Tevens ontvangt u een uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder, welke u aan het einde van de dag weer inlevert.

* Let op: de prijs van dit arrangement bedraagt € 41,20 bij minimaal 5 personen. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om met minder personen deze route te boeken, neem hiervoor contact op met de organisatie van ThemaHappen (088-6332000).

Escape Room
Na ontvangst met koffie/thee en een heerlijk stukje Limburgse vlaai, is het tijd om het spannendste spel van Nederland te spelen: Escape Room. U wordt met z'n allen opgesloten in een mysterieuze kamer waar u door middel van het zoeken van aanwijzingen en het oplossen van breinbrekers dient te ontsnappen. Wat het extra spannend maakt, is dat u slechts 60 minuten de tijd heeft!

Culinair genieten
Na al die spanning stapt u op de fiets richting Guulke waar een heerlijke lunch wacht. U kunt dan napraten over de bijzondere ervaring van Escape Room. Na de lunch is het tijd om nog een stukje te trappen richting De Heere van Meijel. Hier zult u genieten van een smakelijk nagerecht. De laatste etappe is daarna alweer aangebroken, maar tijdens de afsluitende borrel kunt u nog even nagenieten.

Durft u het aan?

Reserveer deze route
Reserveer deze route

Evaluaties

Deze route is recentelijk toegevoegd aan het routeaanbod. Vanwege deze reden treft u hier nog geen reacties aan.


Praktische informatie

Oplaadpunt voor elektrische fietsen Geen fietsverhuur bij het startpunt mogelijk Geen overnachtingsmogelijkheden Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig bij het startpunt. Honden zijn niet toegestaan op deze route. Het startpunt is enkel te bereiken met de bus (u dient nog 10 minuten te lopen) Bij alle restaurants beschikbaar.

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2020
- Op dinsdag kan deze route niet gefietst worden.

- In november en maart kan deze route op woensdag niet gefietst worden. 

Let op
- Wilt u deze route boeken? Neem dan vooraf contact op via info@happenentrappen.nl  om de mogelijkheden te bespreken.
- U ontvangt bij deze route geen vouchers. U dient bij de deelnemende restaurants uw boekingsbevestiging voor te leggen.

Deze route is te fietsen via de Happen en Trappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere fietstocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Fietst u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te fietsen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenentrappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route