De lekkerste fietstochten van
Nederland en België
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

ThemaHappen | Happen, Trappen en Ontsnappen - 37 km.

Thema: recreatie
Op zoek naar spanning en sensatie? Tijdens deze ThemaHappen route bevrijd je jezelf en je team uit één van de vijf escaperooms! Na deze ontsnapping kunt u genieten van een welverdiende lunch, een heerlijk nagerecht en een gezellige borrel!

Arrangement (prijs: € 43,20 p.p. bij minimaal 5 personen*)
Bij deze ThemaHappen route is het volgende inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en Limburgse vlaai bij Groepsuitje Limburg rond 11.00 uur
  • Het spel 'Escape Room' bij Groepsuitje Limburg om 11.30 uur
  • Heerlijke lunch bij Guulke rond 13.00 uur
  • Nagerecht bij Grand café Goejje rond 15.15 uur
  • Afsluitende borrel (incl. 1 consumptie en bittergarnituur) bij Groepsuitje Limburg rond 17.00 uur

Tevens ontvangt u een uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder, welke u aan het einde van de dag weer inlevert.

* Let op! de prijs van dit arrangement bedraagt € 43,20 bij minimaal 5 personen. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om met minder personen deze route te boeken, neem hiervoor contact op met de organisatie van ThemaHappen (088-6332000).

Escape Room
Na ontvangst met koffie/thee en een heerlijk stukje Limburgse vlaai, is het tijd om het spannendste spel van Nederland te spelen: Escape Room. U wordt met z'n allen opgesloten in een mysterieuze kamer waar u door middel van het zoeken van aanwijzingen en het oplossen van breinbrekers dient te ontsnappen. Wat het extra spannend maakt, is dat u slechts 60 minuten de tijd heeft!

Culinair genieten
Na al die spanning stapt u op de fiets richting Guulke waar een heerlijke lunch wacht. U kunt dan napraten over de bijzondere ervaring van Escape Room. Na de lunch is het tijd om nog een stukje te trappen richting Grand café Goejje. Hier zult u genieten van een smakelijk nagerecht. De laatste etappe is daarna alweer aangebroken, maar tijdens de afsluitende borrel kunt u nog even nagenieten.

Durft u het aan?

Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Groepsuitje Limburg

Groepsuitje Limburg

Vrijkebomenweg 9
6035 SC Ospel
06-54748328
www.groepsuitjelimburg.nl

Escape Room Limburg

Escape Room Limburg

Vrijkebomenweg 9
6035 SC Ospel
06-54748328
www.escaperoomlimburg.nl

Guulke eten en drinken

Guulke eten en drinken

Geenestraat 2a
6031 VM Nederweert
0495-634221
www.guulke.nl

Grand Café Goejje

Grand Café Goejje

Raadhuisplein 11
5768 AR Meijel
077-4661839
www.goejje.nl

Escape Room Limburg

Escape Room Limburg

Vrijkebomenweg 9
6035 SC Ospel
06-54748328
www.escaperoomlimburg.nlPraktische informatie

Geen oplaadpunt voor elektrische fietsen Op deze route kunnen fietsen gehuurd worden bij Grand Café Goejje. Gelieve hierover telefonisch contact op te nemen via 077-4661839 Geen fietsverhuurmogelijkheden bekend. Gratis parkeren bij het startpunt. Niet toegestaan Het startpunt is te bereiken met de bus (u dient nog 10 minuten te lopen) Bij alle restaurants beschikbaar.

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2021
- Vanaf 4 oktober kan deze route op maandag kan deze route niet gefiest worden.

Let op
- Wilt u deze route boeken? Neem dan vooraf contact op via info@happenentrappen.nl  om de mogelijkheden te bespreken.
- U ontvangt bij deze route geen vouchers. U dient bij de deelnemende restaurants uw boekingsbevestiging voor te leggen.
- De prijs van dit arrangement bedraagt € 43,20 bij minimaal 5 personen. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om met minder personen deze route te boeken, neem hiervoor contact op met de organisatie van ThemaHappen (088-6332000).

Fietsverhuur
Happen en Trappen doet zelf niet aan fietsverhuur. Wij adviseren u in deze online te kijken of er verhuurmogelijkheden zijn in de omgeving van het startpunt. 

Deze route is te fietsen via de Happen en Trappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere fietstocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Fietst u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te fietsen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.

Indien u in december, januari of februari wilt gaan Happen en Trappen is dat wellicht mogelijk. Gelieve hiervoor een e-mail te sturen naar info@happenentrappen.nl zodat wij de mogelijkheden voor u kunnen bekijken.

Coronamaatregelen

Bij alle horecagelegenheden dient u vanaf zaterdag 25 september een QR code voor te leggen. Enkel een QR code van een negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs geeft toegang. Om een goede doorloop te kunnen waarborgen vragen wij u om deze op voorhand uit te printen of gereed te houden.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenentrappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route