De lekkerste fietstochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

ThemaHappen | Happen, Trappen en Ontsnappen - 37 km.

Thema: recreatie
Op zoek naar spanning en sensatie? Tijdens deze ThemaHappen route bevrijd je jezelf en je team uit één van de vijf escaperooms! Na deze ontsnapping kunt u genieten van een welverdiende lunch, een heerlijk nagerecht en een gezellige borrel!

Arrangement (prijs: € 43,20 p.p. bij minimaal 5 personen*)
Bij deze ThemaHappen route is het volgende inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en Limburgse vlaai bij Groepsuitje Limburg rond 11.00 uur
  • Het spel 'Escape Room' bij Groepsuitje Limburg om 11.30 uur
  • Heerlijke lunch bij Guulke rond 13.00 uur
  • Nagerecht bij De Heere van Meijel rond 15.15 uur
  • Afsluitende borrel (incl. 1 consumptie en bittergarnituur) bij Groepsuitje Limburg rond 17.00 uur

Tevens ontvangt u een uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder, welke u aan het einde van de dag weer inlevert.

* Let op: de prijs van dit arrangement bedraagt € 43,20 bij minimaal 5 personen. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om met minder personen deze route te boeken, neem hiervoor contact op met de organisatie van ThemaHappen (088-6332000).

Escape Room
Na ontvangst met koffie/thee en een heerlijk stukje Limburgse vlaai, is het tijd om het spannendste spel van Nederland te spelen: Escape Room. U wordt met z'n allen opgesloten in een mysterieuze kamer waar u door middel van het zoeken van aanwijzingen en het oplossen van breinbrekers dient te ontsnappen. Wat het extra spannend maakt, is dat u slechts 60 minuten de tijd heeft!

Culinair genieten
Na al die spanning stapt u op de fiets richting Guulke waar een heerlijke lunch wacht. U kunt dan napraten over de bijzondere ervaring van Escape Room. Na de lunch is het tijd om nog een stukje te trappen richting De Heere van Meijel. Hier zult u genieten van een smakelijk nagerecht. De laatste etappe is daarna alweer aangebroken, maar tijdens de afsluitende borrel kunt u nog even nagenieten.

Durft u het aan?

Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Groepsuitje Limburg

Groepsuitje Limburg

Vrijkebomenweg 9
6035 SC Ospel
06-54748328
www.groepsuitjelimburg.nl

Escape Room Limburg

Escape Room Limburg

Vrijkebomenweg 9
6035 SC Ospel
06-54748328
www.escaperoomlimburg.nl

Guulke eten en drinken

Guulke eten en drinken

Geenestraat 2a
6031 VM Nederweert
0495-634221
www.guulke.nl

De Heere van Meijel

De Heere van Meijel

Dorpsstraat 19
5768 CD Meijel
077-4661031
www.deheerevanmeijel.nl

Escape Room Limburg

Escape Room Limburg

Vrijkebomenweg 9
6035 SC Ospel
06-54748328
www.escaperoomlimburg.nlPraktische informatie

Geen oplaadpunt voor elektrische fietsen Geen fietsverhuur bij het startpunt mogelijk Geen overnachtingsmogelijkheden Gratis parkeren bij het startpunt. Niet toegestaan Het startpunt is te bereiken met de bus (u dient nog 10 minuten te lopen) Bij alle restaurants beschikbaar.

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2020
- Op dinsdag kan deze route niet gefietst worden.

- In november kan deze route op woensdag niet gefietst worden. 

Let op, maatregelen tijdens corona 
- Tijdens de coronamaatregelen kan het zijn dat u bij grote drukte gebruik maakt van take away bij Guulke eten en drinken. U kunt uw gerecht vervolgens op een mooi plekje onderweg nuttigen. Hierin vragen wij u om uw begrip.

- Gelieve te vermelden uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat. Dit kunt u aangeven in het vakje 'Opmerkingen' tijdens het plaatsen van de boeking.
- Helaas kunnen wij in deze periode niet de garantie geven dat u aan 1 tafel plaats kunt nemen. 
- Tijdens de coronamaatregelen is het bij enkele restaurants alleen maar mogelijk om gebruik te maken van het terras. Hierin vragen wij u om uw begrip.
- Het is in deze periode van belang om rekening te houden met de richttijden. Mocht u later arriveren kan er geen garantie gegeven worden op een zitplaats. Wij vragen hierin om uw begrip.
- U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Let op
- Wilt u deze route boeken? Neem dan vooraf contact op via info@happenentrappen.nl  om de mogelijkheden te bespreken.
- U ontvangt bij deze route geen vouchers. U dient bij de deelnemende restaurants uw boekingsbevestiging voor te leggen.

Deze route is te fietsen via de Happen en Trappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere fietstocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Fietst u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te fietsen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.

Indien u in december, januari of februari wilt gaan Happen en Trappen is dat wellicht mogelijk. Gelieve hiervoor een e-mail te sturen naar info@happenentrappen.nl zodat wij de mogelijkheden voor u kunnen bekijken.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenentrappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route