De lekkerste fietstochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Thema Happen | De Vincent van Gogh-route (Son) - 20 km.

Laat u verwonderen door het werk van één van de grootste 19-eeuwse kunstschilders. Bij het Vincentre in Neunen ontdekt u meer over het bijzondere leven en de mooiste werken van Vincent van Gogh. Geniet daarnaast van de heerlijke gerechten en de mooie omgeving die deze route te bieden heeft.

Arrangement (prijs: € 48,95 p.p.)
Bij deze ThemaHappen route is het volgende inbegrepen:

  • Uitgebreide lunch met 1 consumptie bij De Zwaan
  • Entree en 1 consumptie bij het Vincentre
  • Hoofdgerecht met 1 consumptie bij Hotel Restaurant La Sonnerie

Tevens ontvang u een uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder, welke u aan het einde van de dag weer inlevert. 

Indien u Van Gogh Village Nuenen wilt bezoeken met een gids, dan kunt u hiervoor telefonisch contact opnemen met het Vincentre via 040-7878431. De prijs bedraagt € 7,00 p.p.

Vincentre
In het voormalige gemeentehuis van Nuenen schreef Vincent van Gogh zich in als inwoner van Nuenen. Tegenwoordig is in dit voormalige raadhuis, het Vincentre gevestigd. Vanaf december 1883 woont Vincent van Gogh (hij is dan 30) twee jaar bij zijn ouders in Nuenen. Hij maakt in Nuenen maar liefst een kwart van zijn totale oeuvre. Geïnspireerd door de natuur en de eenvoudige mens, resulteren zijn experimenten uiteindelijk in ‘De aardappeleters’, zijn eerste meesterwerk. Nuenen is een waar ‘openluchtmuseum’. Hier beleef je de dingen zoals hij ze ook beleefde. Door het gebruik van de modernste audiovisuele technieken, word je ondergedompeld in de tijd van Vincent.

Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

De Zwaan

De Zwaan

Markt 9
5691 AR Son
0499-471286
www.zwaan-son.nl

Vincentre

Vincentre

Berg 29
5671 CA Nuenen
040-7878431
www.vangoghvillagenuenen.nl

Hotel Restaurant La Sonnerie

Hotel Restaurant La Sonnerie

Nieuwstraat 45
5691 AB Son
0499-460222
www.sonnerie.nlPraktische informatie

 Bij alle restaurants aanwezig Fietsen kunenn gehuurd worden bij Hotel restaurant La Sonnerie of bij Van Overdijk in Oirschot. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:  0499-572959. Bij deze route kunt u overnachten bij Hotel restaurant La Sonnerie. Gratis parkeren bij het startpunt Toegestaan op het terras, mits aangelijnd Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Bij alle restaurants beschikbaar

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2021
Deze route kan in verband met de corona maatregelen op dit moment niet geboekt worden.

-
Op maandag kan deze route niet gefietst worden.(m.u.v. juli en augustus).

Let op, maatregelen tijdens corona 
Tijdens de coronamaatregelen kunt u enkel om 12.00 uur starten met de route en zult u op een vaste tijd starten met een bezoek aan het Vincentre, dit is om 14.00 uur. Dit is in lijn met de richttijden. Mocht u later arriveren dan kan het zijn dat het niet meer mogelijk is om gebruik te maken van een bezoek aan het Vincentre. Hierin vragen wij om uw begrip

- Gelieve te vermelden uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat. Dit kunt u aangeven in het vakje 'Opmerkingen' tijdens het plaatsen van de boeking.
- Helaas kunnen wij in deze periode niet de garantie geven dat u aan 1 tafel plaats kunt nemen. 
- Tijdens de coronamaatregelen is het bij enkele restaurants alleen maar mogelijk om gebruik te maken van het terras. Hierin vragen wij u om uw begrip.
- Het is in deze periode van belang om rekening te houden met de richttijden. Mocht u later arriveren kan er geen garantie gegeven worden op een zitplaats. Wij vragen hierin om uw begrip.
- U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Let op
- U ontvangt bij deze route geen vouchers. U dient bij de deelnemende restaurants uw boekingsbevestiging voor te leggen.

Fietsverhuur
U kunt fietsen huren bij Hotel restaurant La Sonnerie of bij Van Overdijk in Oirschot. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: 0499-572959.

Deze route is te fietsen via de Happen en Trappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere fietstocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Fietst u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te fietsen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenentrappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route