De lekkerste fietstochten van
Nederland en België
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Thema Happen | De Bavaria Bierbrouwerij-route (Eindhoven) - 41 km.

Alles te weten komen over het brouwproces van het Brabantse Bavaria biertje? Geniet met deze ThemaHappen route van een Biertour door de Bavaria brouwerij in Lieshout waarbij u wordt meegenomen in de 300 jaar oude geschiedenis van de familie Swinkels. Van het eerste biertje tot aan de innovaties van nu.

Arrangement (prijs: € 48,45 p.p.)
Bij deze ThemaHappen route is het volgende inbegrepen:

  • Lunchbroodje met 1 consumptie bij Inntel Hotels Art Eindhoven om 12:30 uur
  • Rondleiding bij de Bavaria Bierbrouwerij met 2 consumpties en bitterballen om 15:30 uur tot 17:30 uur
  • Hoofdgerecht met 1 consumptie bij Café 100 Watt om 19:00 uur

Uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag weer inlevert).

Let op! tijdens werkdagen geldt een minimale groepsgrootte van 10 personen. In het weekend is geen minimumaantal vereist).

Inntel Hotels Art Eindhoven
Inntel Hotels Art Eindhoven is een 4-sterren art hotel, gelegen in het artistieke centrum van Eindhoven. Het hotel ligt in het monumentale Philips fabriek, de Lichttoren. Inmiddels is het omgetoverd tot een artistiek en modern hotel met een industrieel karakter. Het hotel is uniek gelegen in het bruisende centrum van Eindhoven.

Bavaria Bierbrouwerij
Weet u hoe verse hop ruikt? En kent u de smaken van gebrande mout? Dat en nog veel meer beleeft u tijdens de Bavaria Brouwerijtour. De tour neemt u mee van 1719 tot nu, van de geboorte van de Bavaria brouwerij tot aan de nieuwste innovaties.  Ga terug in de tijd, maak kennis met het bijzondere familieverhaal van Swinkels dat schuilgaat achter het Bavaria bier en ervaar de passie en het plezier waarmee we al bijna 300 jaar ons bier brouwen. 

Café 100 Watt
Café 100 Watt, het proeflokaal van de Stadsbrouwerij Eindhoven is de plek voor een gezellige middag of avond. Midden in het hart van Eindhoven vindt u het proeflokaal in de karakteristieke oude Schellens fabriek. Ze hebben er vele speciaalbiertjes uit eigen brouwerij, huisgemaakte gerechten die passen bij de verschillende bieren, groot terras en een sfeervolle stadstuin. Perfecte plek om uw Thema Happen af te sluiten met een heerlijk hoofdgerecht.

Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Inntel Hotels

Inntel Hotels

Lichttoren 22
5611 BJ Eindhoven
040-7513521
www.inntelhotelsarteindhoven.nl

Bavaria Brouwerijcafé

Bavaria Brouwerijcafé

Heuvel 5
5737 BX Lieshout
0499-425585
www.bavariabrouwerijcafe.nl

Café 100 Watt

Café 100 Watt

Bleek weg 1
5611 EZ Eindhoven
040-8428000
www.cafe100watt.nlPraktische informatie

Bij Bavaria Brouwerijcafé is een oplaadpunt aanwezig. Fietsen kunnen gehuurd worden bij Eindhoven Brandstore / VVV. Gelieve vooraf reserveren via 040-2979115 of via Inntel Hotels (max. 13 fietsen) Bij deze route kunt u overnachten bij Inntel Hotels Art Eindhoven Betaald parkeren bij het startpunt Niet toegestaan Het startpunt ligt ongeveer 1 kilometer Station Eindhoven  Bij alle restaurants beschikbaar

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2021
Deze route is enkel te fietsen op aanvraag. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@happenentrappen.nl. 


- Op zondag kan deze route niet gefietst worden.

Let op
- Deze route dient u minimaal 3 dagen voorafgaand te reserveren.

- U ontvangt bij deze route geen vouchers. U dient bij de deelnemende restaurants uw boekingsbevestiging voor te leggen.
- Op zaterdag en zondag kan deze route enkel om 12.30 uur gestart worden.
- Stel uw navigatie in op Mathildelaan 1 in Eindhoven, wanneer u naar Inntel Hotels Art Eindhoven rijdt.
- Aangezien u een (voortdurend) arbeidsproces bezoekt, is het aan te raden stevige schoenen te dragen in verband met eventuele gladde vloeren. Bovendien maken we een behoorlijke wandeling en is het tijdens de Brouwerijtour noodzakelijk enige trappen te gebruiken. De Brouwerijtour is daardoor helaas niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. Daarnaast is het helaas niet mogelijk om het terrein te betreden met kinderwagens en rolstoelen.

Rondleiding 
Groepen tot 10 personen:
Op zaterdag en zondag start er om 15:30 uur een Bavaria Brouwerijtour waar u aan kunt deelnemen vanaf 1 persoon tot 10 personen. 

Wenst u een andere tijd met minder dan 10 personen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Mogelijk kunt u aansluiten bij een ander gezelschap, zo niet kunt u ook een VIP tour boeken à € 160,00. Neem in dat geval contact op via info@happenentrappen.nl

Groepen vanaf 10 personen:
De rondleiding is voor groepen groter dan 10 personen te boeken van maandag t/m zondag tussen 10:00 - 20:00 uur. Neem in dat geval contact op via info@happenentrappen.nl

Fietsverhuur
Happen en Trappen doet zelf niet aan fietsverhuur, maar fietsverhuur is mogelijk via Eindhoven Brandstore / VVV. Voor meer informatie over openingstijden, prijzen en het aanbod kunt u telefonisch contact opnemen via 040-2979115.

Deze route is te fietsen via de Happen en Trappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere fietstocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Fietst u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te fietsen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.

Indien u in december, januari of februari wilt gaan Happen en Trappen is dat wellicht mogelijk. Gelieve hiervoor een e-mail te sturen naar info@happenentrappen.nl zodat wij de mogelijkheden voor u kunnen bekijken.

Coronamaatregelen

Bij alle horecagelegenheden dient u een negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs voor te leggen. Om een goede doorloop te kunnen waarborgen vragen wij u om deze op voorhand uit te printen of gereed te houden.

U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenentrappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route