De lekkerste fietstochten van
Nederland en België
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Onthaasten aan de rand van Amsterdam - 68 km.

8,1 / 10
62 evaluatie(s)

Een zeer afwisselende route welke u langs en over water voert, inclusief een tocht over de pont van 15 min. U fietst door en langs oude en nieuwe wijken. U ontdekt oude en charmante plaatsjes zoals Nieuwendam en het centrum van Amsterdam ontbreekt natuurlijk niet. 


Arrangement (prijs: € 41,95 p.p.)
Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:

  • Koffie en gebak bij Alp de Veenen Hotel
  • Voorgerecht bij Café Restaurant Vrijburcht
  • Soep bij Markerhuisje
  • Hoofdgerecht bij Du Monde Bar & Kitchen
  • Nagerecht bij Mercure Hotel Amsterdam West

Uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag weer inlevert).

Veelzijdig
Een bijzondere fietstocht door één van de bekendste steden en mooiste omgevingen van Nederland.

Deze route start u in Amstelveen waar u wordt verwelkomt bij Alp de Veenen hotel. Vanuit Amstelveen fietst u verder naar Amsterdam. Hier wordt u bij Café Restaurant Vrijburcht voorzien van een heerlijk voorgerecht.
Vervolgens fietst u door onze mooie en afwisselende hoofdstad verder naar Markerhuisje, hier ontvangt u een verrukkelijk soepje. U vervolgt uw weg via een aantal mooie bekende bezienswaardigheden van Amsterdam terug naar het mooie Amstelveen. Du Monde Bar & Kitchen ontvangt u een smakelijk en welverdiend hoofdgerecht. Daarna fietst u door voor een heerlijk nagerecht bij Mercure Hotel Amsterdam West. Een mooie dag in één van de meest veelzijdige steden van Nederland.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Trappen route!

Reserveer deze route
Reserveer deze route

Evaluaties

8,1 / 10
62 evaluaties
Gerechten 8,1
Gastvrijheid 8,2
Route 7,4
Prijs/kwaliteit 8,3
Klantenservice 8,7
7.9 / 10
Een leuke afwisselende route met rustige plekken maar ook langs de grachten door de binnenstad van het drukke Amsterdam. Leuke restaurants met lekker eten.
Reactie van Ellen Rooker op 01-07-2019
8.8 / 10
Erg leuk om te doen, mooie plekken in en om Amsterdam.
Reactie van Kerkhof op 14-10-2018
8.9 / 10
Mooie dag gehad. Prima service als je een lekke band hebt. Binnen 20 minuten gefixt.
Reactie van Ziel op 01-10-2018
7.8 / 10
Prachtige en afwisselende tocht.
Reactie van Ruting op 03-09-2018
7.1 / 10
Het is een hele leuke formule.
Reactie van J. Könst op 30-06-2018
9.4 / 10
De tweede keer is ons weer goed bevallen zo goed dat wanneer we er op uit willen met de fiets we zeker weer een route uit kiezen je komt op plaatsen en plekken waar je anders nooit komt zeer tevreden
Reactie van Toon Vervoort op 21-04-2018
7.5 / 10
Echt een aanrader! Leuk concept, dat je elk gerecht in een ander restaurant krijgt. Ga ik zeker nog een keer doen.
Reactie van Ellis Lageweg op 08-04-2018
8.1 / 10
Heel fijn dat deze route ten opzichte van vier jaar geleden (toen ik hem ook gefietst heb) is veranderd. Dat maakt het leuk om een route nog een keer te fietsen!
Reactie van Yolanda Leeflang op 08-08-2017
9.3 / 10
Ik zeg doen, wij gaan zeker nog een keer!
Reactie van Paul van der Meer op 19-09-2016
7.8 / 10
Hartstikke leuk om te doen, goed eten onderweg, wij hadden ook nog eens prima fietsweer. Je merkt niet dat je, zoals wij 70 km fietst omdat je op de afstand tussen de stop plaatsen let en niet op de totale afstand, dat ervaren wij tenminste. Wij hebben er van genoten!!
Reactie van J. van Mannekes op 17-08-2016
7.8 / 10
De combinatie van een fietstocht door of langs een bijzonder gebied met een wisselend bezoek om je menu te kunne nuttigen is ons prima bevallen. Zeker een aanrader voor anderen.
Reactie van Frits Kalkwarf op 14-09-2015
8.6 / 10
Prachtige omgeving, leuk om te fietsen en prima eten, leuk, leuk, leuk
Reactie van Mieke van der Borden op 30-08-2015
8.2 / 10
Happen en trappen is gezond, gezellig en lekker.
Reactie van Suzanne Jansen op 24-08-2015
8.8 / 10
In één woord geweldig, het was goed georganiseerd. Bij aankomst was alles geregeld, de gastvrijheid van de restaurants, de uitstekende kwaliteit van de gerechten, heerlijke route !! We gaan het nogmaals doen !
Reactie van Jacques Craenmehr op 20-04-2015


Praktische informatie

 Bij alle restaurants aanwezig. Fietsen kunngen gehuurd worden bij het startpunt van deze route, Alp de Veenen Hotel. Voor meer informatie over beschikbaarheid, openingstijden en prijzen kunt u contact opnemen via 020-6415078. Bij deze route kunt u overnachten bij het startpunt, Alp de Veenen Hotel of bij Mercure Hotel Amsterdam West. Gratis parkeren bij het startpunt. Toegestaan op het terras, mits aangelijnd. Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Bij alle restaurants beschikbaar

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2020
Deze route kan in verband met de corona maatregelen op dit moment niet geboekt worden.

Let op, maatregelen tijdens corona 
- Gelieve te vermelden uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat. Dit kunt u aangeven in het vakje 'Opmerkingen' tijdens het plaatsen van de boeking.
- Helaas kunnen wij in deze periode niet de garantie geven dat u aan 1 tafel plaats kunt nemen. 
- Tijdens de coronamaatregelen is het bij enkele restaurants alleen maar mogelijk om gebruik te maken van het terras. Hierin vragen wij u om uw begrip.
- Het is in deze periode van belang om rekening te houden met de richttijden. Mocht u later arriveren kan er geen garantie gegeven worden op een zitplaats. Wij vragen hierin om uw begrip.
- U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Let op
- Wanneer u deze route op maandag of dinsdag fietst dient u een alternatieve etappe te volgen. Kijk hiervoor goed naar de routebeschrijving. De route is op maandag en dinsdag in totaal 60 kilometer.
- Deze route is niet geschikt voor fietsen met een buggy achter de fiets.

Fietsverhuur
Happen en Trappen doet zelf niet aan fietsverhuur, maar u kunt fietsen huren bij het startpunt van deze route, Alp de Veenen Hotel. Voor meer informatie over beschikbaarheid, openingstijden en prijzen kunt u contact opnemen via 020-6415078. Gelieve vooraf te reserveren.

Indien u in december, januari of februari wilt gaan Happen en Trappen is dat wellicht mogelijk. Gelieve hiervoor een e-mail te sturen naar info@happenentrappen.nl zodat wij de mogelijkheden voor u kunnen bekijken.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenentrappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route