De lekkerste fietstochten van
Nederland en BelgiŽ
Happen en Stappen
Happen en Trappen
Happen en Stappen
Twitter Facebook

Heerlijk Haags Happen - 47 km.

8,1 / 10
252 evaluatie(s)

Den Haag wordt niet voor niets de ‘Hofstad’ genoemd, want de Oranje-dynastie is al eeuwenlang verbonden met de stad. Wie door Den Haag fietst, maakt dan ook kennis met bijzonder adellijk erfgoed. Aan het strand krijgt u rust en ruimte om deze visuele traktaties te verwerken.

Arrangement (prijs: € 41,95 p.p.)
Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:

  • Koffie en gebak bij Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet
  • Voorgerecht bij Paviljoen Malieveld
  • Soep bij DUO eten & drinken
  • Hoofdgerecht bij Fletcher Boutique Hotel Duinoord
  • Nagerecht bij Me Gusta

Uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag weer inlevert).

Mooie stad achter de duinen
Den Haag is de enige grote Nederlandse stad aan zee en heeft een kustlijn van maar liefst elf kilometer. Stap dus ook even van de fiets en wandel door de branding. De brede zandstranden en prachtige duinerij, creëren samen een omvangrijk natuurgebied. Den Haag is officieel niet de hoofdstad van Nederland, maar vervult wel degelijk die rol aangezien de Nederlandse regering en het parlement hier gevestigd zijn en het de residentie is van het koninklijk huis. Daarnaast hebben bijna alle ambassades en ministeries zich in Den Haag hebben gevestigd. Ontdek dit machtig mooie, koninklijke gebied en fiets ook door Wassenaar en de omliggende bossen.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Trappen route!

Reserveer deze route
Reserveer deze route

Deelnemende restaurants

Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet

Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet

Stoeplaan 27
2243 CX Wassenaar
070-5119232
www.hoteldekieviet.nl

Paviljoen Malieveld

Paviljoen Malieveld

Koekamplaan 6
2594 AA Den Haag
070-3639250
www.malieveld.nl

Duo eten&drinken

Duo eten&drinken

Keizerstraat 122
2584 BL Den Haag
070-8874844
www.duoetenendrinken.nl

Fletcher Boutique Hotel Duinoord

Fletcher Boutique Hotel Duinoord

Wassenaarseslag 26
2242 PJ Wassenaar
070-5119332
www.hotelduinoord.nl

Me Gusta

Me Gusta

Van Hogendorpstraat 16 A
2242 KZ Wassenaar
070-5177104
www.me-gusta.nlPraktische informatie

Geen oplaadpunt voor elektrische fietsen Fietsen kunnen gehuurd worden bij www.fietsverhuurzuidholland.nl (070-3554060). Zij kunnen tegen een meerprijs fietsen bezorgen bij het startpunt.  Bij deze route kunt u overnachten bij het startpunt; Fletcher Hotel Auberge de Kieviet via tel. 070-5119232. Gratis parkeren bij het startpunt. Toegestaan op het terras, mits aangelijnd. Het startpunt is niet bereikbaar met de trein Bij alle restaurants beschikbaar

Als u met uw cursor over de symbooltjes beweegt,
verschijnt er meer informatie over de mogelijkheden.

Openingsdagen

Aanvullende informatie

Praktische informatie 2020
- Op maandag wordt zowel het koffie en gebak en het nagerecht bij Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet omdat Me Gusta dan gesloten is.

Let op, maatregelen tijdens corona 
- Tijdens de coronamaatregelen kunt u enkel gebruik maken van het terras bij Fletcher Boutique Hotel Duinoord en Me Gusta.
- Bij Me Gusta zal bij grote drukte het voor kunnen komen dat u gebruik maakt van take away. U kunt uw dessert vervolgens op een mooi plekje onderweg nuttigen. Hierin vragen wij u om uw begrip.

- Gelieve te vermelden uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat. Dit kunt u aangeven in het vakje 'Opmerkingen' tijdens het plaatsen van de boeking.
- Helaas kunnen wij in deze periode niet de garantie geven dat u aan 1 tafel plaats kunt nemen. 
- Tijdens de coronamaatregelen is het bij enkele restaurants alleen maar mogelijk om gebruik te maken van het terras. Hierin vragen wij u om uw begrip.
- Het is in deze periode van belang om rekening te houden met de richttijden. Mocht u later arriveren kan er geen garantie gegeven worden op een zitplaats. Wij vragen hierin om uw begrip.
- U dient zich te allen tijde te houden aan de richtlijnen van de restaurants welke geconformeerd zijn aan de richtlijnen van het RIVM.

Let op
- Op zondag kan deze route vanaf 11.00 uur gestart worden. U kunt vanaf 16.30 uur een dessert nuttigen bij Me Gusta op de zondagen.
- Bij DUO eten & drinken zijn er aan de zijstraten van de Keizerstraat parkeerpalen voor fietsen. Er is in de straat zelf weinig ruimte om uw fiets te parkeren.

Fietsverhuur
Happen en Trappen doet zelf niet aan fietsverhuur, maar fietsen kunnen gehuurd worden bij www.fietsverhuurzuidholland.nl (070-3554060). Zij kunnen tegen een meerprijs fietsen bezorgen bij het startpunt. 

Deze route is te fietsen via de Happen en Trappen app! 
Let op: De route in de app kan op sommige plaatsen afwijken van de papieren routebeschrijving of het knooppuntennetwerk. Dit heeft geen gevolgen voor uw verdere fietstocht, u kunt er voor kiezen om of de app of de routebeschrijving te volgen. 
Fietst u een route met uitzonderingen? Dan raden wij u aan om via de fysieke routebeschrijving te fietsen. De app bevat enkel de reguliere routebeschrijving.

Indien u in december, januari of februari wilt gaan Happen en Trappen is dat wellicht mogelijk. Gelieve hiervoor een e-mail te sturen naar info@happenentrappen.nl zodat wij de mogelijkheden voor u kunnen bekijken.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via info@happenentrappen.nl. Gelieve de naam van de route te vermelden in uw e-mail.
Reserveer deze route