Review "Genete róndum Venlo" door Thijssen

een hele fijne dag gehad

Over de route "Genete róndum Venlo"

Deze prachtige tocht voert u door en rondom Venlo. Een afwisselende fietstocht waarbij u verschillende landschappen ontdekt, denk hierbij aan de prachtige Groote Heide, de oevers van de Maas, maar ook de historische binnenstad mag natuurlijk niet ontbreken. Ontdek het karakter van de streek en geniet van de Limburgse gastvrijheid, Genete rondúm Venlo op haar mooist!
Arrangement (prijs: € 44,95 p.p.)
Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:Op en top Limburg 
Wie aan Venlo denkt, denkt aan Limburg en dus aan Limburgse vlaai, maar vastelaovend (carnaval) mag ook niet vergeten worden. Venlo is een veelzijdige en historische stad aan de Maas met vele gezichten. Deze route brengt u langs alle hoogtepunten en vergezichten die Venlo en omgeving rijk is. Een zeer afwisselende tocht met alle goeds dat Limburg te bieden heeft!

4 landschappen in één route verenigd
De fietstocht start u bij De Genuujerie in Venlo. Vanaf deze welbekende pleisterplaats fietst u via een prachtige etappe langs de Herungerberg en de Groote Heide naar Ut Gildehoés, waar een heerlijk voorgerecht op u staat te wachten. Vervolgens volgt u een stukje langs de Duitse grens, waarna u bij Oelespot verwelkomd wordt met een smakelijk soepje.
De tocht gaat verder richting ’t Vaerhoés waar de Maas in volle glorie langs stroomt. Hier staat een verrukkelijk hoofdgerecht op u te wachten. Geniet op een mooie plek aan de Maas tussen het decor van de kloosters in Steyl.
De volgende etappe van deze veelzijdige tocht brengt u langs de machtige Maas terug naar Venlo. Bij IJsco Fantastico, als laatste rustpunt van deze mooie route, ontvangt u een lekker dessert.

Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Trappen route!

Happen en Trappen - startpunt in Venlo

Deze route begint in Venlo bij De Genuujerie.

Deelnemende restaurants

De Genuujerie

De Genuujerie

Sint Urbanusweg 77
5914 CA Venlo
077-3511996
www.genuujerie.nl

Ut Gildehoès

Ut Gildehoès

Stalbergweg 332
5913 BX Venlo
077-4008327
www.gildehoes.nl

Oelespot

Oelespot

Ulingsheide 1a
5932 NA Tegelen
077-3730356
www.oelespot.nl

't Vaerhoés

't Vaerhoés

Veerweg 18
5935 BK Steyl
077-3734495
www.vaerhoes.nl

IJsco Fantastico

IJsco Fantastico

Werf 5
5911 DK Venlo
077-3745898
www.ijscofantastico.nl



Reserveer deze route