Reserveren

Uw gegevens

Naam*

Adres*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoonnummer (bij voorkeur mobiel)*

Emailadres*

Emailadres (nogmaals, ter controle)*

Route

Aantal volwassenen*

Aantal kinderen
(geen kosten, zij mogen ter plekke bestellen en afrekenen)

Datum van uw fietstocht*

Hoe laat wilt u arriveren bij het startpunt?*

Dieetwensen en/of vegetariërs
Gelieve de opgegeven dieetwensen ter plekke nogmaals kenbaar te maken.

Hoe bent u bij Happen en Trappen terecht gekomen?*
Al vaker geweest
Happen en Stappen
Vrienden/familie
Internet
Radio/TV
Facebook
Deelnemend restaurant
VVV-kantoor/toerismebureau
Cadeaubon
Folder/poster
Beurzen
Advertenties/campagnes
Anders

Opmerkingen
Let op: opmerkingen worden niet gelezen door de organisatie van Happen en Trappen (enkel door de restaurants). Specifieke vragen? Mail dan naar info@happenentrappen.nl of bel naar 088-6332000.


Velden gemarkeerd met een asterisk (*) dienen verplicht ingevuld te worden.

Praktische informatie

Praktische informatie 2023

- In september, oktober en november wordt op maandag, dinsdag en donderdag zowel de soep als het hoofgerecht geserveerd bij De Buurman Bar & Grill omdat bij Pannenkoekboerderij De Koppenjan dan gesloten is. Let op! De etappe van voorgerecht naar soep/hoofdgerecht is dan 23 kilometer.
- Van mei t/m augustus wordt op maandag zowel de soep als het hoofgerecht geserveerd bij De Buurman Bar & Grill omdat bij Pannenkoekboerderij De Koppenjan dan gesloten is.Let op! De etappe van voorgerecht naar soep/hoofdgerecht is dan 23 kilometer.

Let op


Fietsverhuur
Happen en Trappen doet zelf niet aan fietsverhuur, maar u kunt fietsen huren bij het startpunt van deze route, Fletcher Hotel Heidehof. Voor meer informatie over openingstijden, prijzen en het aanbod kunt u telefonisch contact opnemen via 0513-630200. Gelieve vooraf te reserveren.

Wisseldagen   

- In september, oktober en november wordt op maandag, dinsdag en donderdag zowel de soep als het hoofgerecht geserveerd bij De Buurman Bar & Grill omdat bij Pannenkoekboerderij De Koppenjan dan gesloten is. Let op! De etappe van voorgerecht naar soep/hoofdgerecht is dan 23 kilometer wordt.
- Van mei t/m augustus wordt op maandag zowel de soep als het hoofgerecht geserveerd bij De Buurman Bar & Grill omdat bij Pannenkoekboerderij De Koppenjan dan gesloten is.Let op! De etappe van voorgerecht naar soep/hoofdgerecht is dan 23 kilometer wordt.

Fietsverhuur   

Happen en Trappen doet zelf niet aan fietsverhuur, maar u kunt fietsen huren bij het startpunt van deze route, Fletcher Hotel Heidehof. Voor meer informatie over openingstijden, prijzen en het aanbod kunt u telefonisch contact opnemen via 0513-630200. Gelieve vooraf te reserveren.

Cadeaubonnen

Heeft u één of meerdere cadeaubonnen? Vul dan hieronder uw codes in. Met het plus-icoontje kunt u een extra cadeaubon toevoegen. Indien u het volledige bedrag met cadeaubonnen betaalt, dient u nog steeds uw betaalmethode te selecteren. Bij de volgende stap ziet u dan dat het totaalbedrag dan € 0,- bedraagt.

Verwijderen

Betaalmethode Betalen mogelijk met iDEAL en MisterCash/Bancontact

Selecteer hieronder uw gewenste betaalmethode.*

Voorwaarden

Ik heb de praktische informatie gelezen
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
Graag ontvang ik de nieuwsbrief
Graag ontvang ik een factuur per e-mail