Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Trappen
Happen en Trappen

Nieuwsbrief juni 2023 (2)

Achter elk hoekje schuilt wel iets unieks: van een stokoud bos tot een charmant boerendorp

In de Achterhoek verveelt niemand zich. Het landschap lijkt gemaakt voor fietsen. Weiland, bos, kastelen en kronkelende riviertjes. Je kijkt je ogen uit. De authentieke dorpjes en stadjes maken het plaatje compleet.

Tijdens onze Happen en Trappen-tochten ‘Op bezoek in de Achterhoek’ en ‘Rondje Achterhoek’ ontdek je de mooiste fietspaden en kom je op de prachtigste plekjes die de Achterhoek rijk is. Geweldig leuk voor bijvoorbeeld de zomervakantie!

Bekijk Op bezoek in de Achterhoek

Bekijk Rondje AchterhoekSmakelijk eten bij De Stobbe

Loopt het water je al in de mond? De chefkok van Brasserie De Stobbe weet wel wat Happen en Trappen-gasten kunnen waarderen!

Heb jij ook zin in een voorgerecht als dit? Of wil je je laten verrassen door een andere creatie van De Stobbe? Boek dan onze route ‘Het Dwingelderveld’. En geniet naast het lekkere eten ook volop van de rust onderweg, daar in het wonderschone Drenthe.

Leuk weetje: De Stobbe is tevens een hotel. Dus mocht je nog een fijne overnachtingsplek zoeken voor na je Happen en Trappen-dag in Drenthe, dan heb je die bij deze gevonden!

Bekijk Het DwingelderveldLast van pollen? Ga fietsen aan zee

Aan de kust is de concentratie stuifmeel namelijk het laagst. Dat is dus de beste plek voor een Happen en Trappen-tocht als je veel last hebt van hooikoorts. Boek bijvoorbeeld:

Authentiek Ouddorp
Ben je op zoek naar rust en ruimte? Kom dan naar Goeree-Overflakkee. Tijdens onze route ‘Authentiek Ouddorp’ geniet je al fietsend van de duinen, de vuurtoren en het Blaeuwe Huus. Onderweg valt er uiteraard weer veel lekkers te nuttigen.

Bekijk Authentiek Ouddorp

Heerlijk Haags Happen
Den Haag is de enige grote Nederlandse stad aan zee en heeft een kustlijn van maar liefst elf kilometer, waar je ook heerlijk kunt fietsen. Ontdek dit machtig mooie, koninklijke gebied en fiets tevens door het chique Wassenaar.

Bekijk Heerlijk Haags Happen

Trappen op Texel
Een eiland verkennen op de fiets, het blijft gewoon bijzonder. Op Texel is in elk geval meer dan genoeg te zien. Uitgestrekte duinen, bossen, heide, polders en kwelders. Ze nodigen uit tot een afwisselende fietstocht. En vergeet niet die pittoreske dorpjes. Wij hebben een heerlijke route voor je samengesteld.

Bekijk Trappen op Texel

Ontdek nog meer routes vlakbij de kust op onze websiteLekker aan het water

Hier zit je niet verkeerd op een mooie zomerdag! Bij Bomenpark weten ze écht wel wat genieten is. Heb jij ook zin om dit restaurant en natuurgebied De Maashorst eens te ontdekken? Check dan eens de volgende routes:

De Maashorst Route

Rondje bijzonder BernhezeMaak het bruidspaar dolgelukkig

Is er iemand in je omgeving 25, 40 of misschien zelfs wel 50 jaar getrouwd? Dan is een cadeaubon van Happen en Trappen een prachtig geschenk. Hiermee geef je écht iets speciaals.

Bekijk Happen en Trappen CadeaubonBen jij al aan het inpakken?

Staan de fietsen al achterop je caravan of camper? Of gewoon op de fietsendrager van je volgepakte auto? Wat een fijn vooruitzicht! Wij wensen iedereen die deze maand al vertrekt een hele fijne vakantie toe. En uiteraard heel veel fietsplezier ook!

En mocht je willen gaan Happen en Trappen, vergeet dan vooral niet om vooraf te reserveren. Check onze website voor alle beschikbare routes.
Facebook Instagram

Facebook Instagram

Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.