Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Trappen
Happen en Trappen

Nieuwsbrief oktober 2022

Herfst in aantocht! Kleur je dag met een heerlijke fietstocht

De herfst staat weer voor de deur. Het is al kouder en steeds vroeger donker...

Nu kun je denken: ik verstop me lekker achter die deur en nestel me comfortabel op de bank met een dekentje. Wat op een regenachtige dag ook zeker heel fijn kan zijn. Maar juist tijdens de donkere herfstmaanden is het belangrijk om naar buiten te blijven gaan. En gelukkig zijn er meestal ook nog genoeg zonnige dagen.

Gun jezelf dus nog even een vitamine D-boost voor de winter en boek een mooie herfstroute. Kun je meteen prachtige foto’s maken.

Vind jouw Happen en Trappen-herfstroute op www.happenentrappen.nl
Van Happen en Trappen word je dus écht gelukkig

Uit onderzoek blijkt dat natuur gezond is en dat mensen die twee uur per week in de natuur doorbrengen, hun leven een hoger cijfer geven. Kijk, alleen daarom al zou je regelmatig moeten gaan Happen en Trappen. Want wij verwennen jou met veel ‘groen’ op onze routes. En nu in oktober natuurlijk met: geel, oranje, rood.

3 heerlijke routes voor herfstgeluk:


Maak de mooiste herfstplaatjes onderweg

In de herfst is de natuur misschien wel op z’n allermooist. Al die prachtige warme tinten in de bossen, bijzondere paddenstoelen (sommige zijn enorm groot dit jaar). Die wil je toch weer even vastleggen. Alleen al om te delen met de (klein)kinderen. Onderstaande bosrijke route levert vast hele mooie plaatjes op.

Bekijk Verrukkelijk VechtdalTrekvogels spotten tijdens het trappen

Oktober is de maand van de grote vogeltrek. Vinken, kolganzen, kokmeeuwen, kievieten. Met miljoenen gaan ze naar het zuiden. En ze maken plaats voor de vogels die juist wél graag hier verblijven.

Wil je het indrukwekkende natuurfenomeen tijdens een dagje Happen en Trappen ervaren? Dan kun je het beste een route fietsen met wat open plekken, zoals een kustroute. Kies bijvoorbeeld één van onze tochten op Texel, Ameland of Zeeuws-Vlaanderen.

Bekijk Amoureus Ameland

Bekijk Trappen op Texel

Bekijk Zonnig Zeeuws-VlaanderenLaat het extra smaken in oktober!

Koffie met appeltaart is natuurlijk altijd wel smullen. Maar in de herfst, dan smaakt het toch wel extra goed, met al die heerlijke appels van de nieuwe oogst. Gelukkig zijn er lekker veel Happen en Trappen-routes die starten met deze lekkernij. Heb je weer wat om naar uit te kijken!Op naar de 50!

Er zijn ‘trappers’ die maar geen genoeg kunnen krijgen van onze culinaire routes. Zo ontvingen we onlangs een bericht van Jurriën Olthof, die al 49 keer een Happen en Trappen-tocht heeft gefietst. Geweldig toch! Als ‘Bourgondiër’ en natuurliefhebber geniet hij elke keer weer van een nieuwe tocht. “Ik ben heel gelukkig dat ik na mijn opgelopen CVA nog veilig kan fietsen. De Happen en Trappen-routes zijn vakantiedagen – met altijd mooi weer – voor mij.”

Wij kunnen niet wachten tot deze fervente ‘Happer en Trapper’ de 50e tocht gaat fietsen.Goed geregeld: fietsvakantie met Aktiva Tours

Smaakt jouw dagje fietsen naar meer? Ons zusterbedrijf Aktiva Tours is dé specialist op het gebied van volledig verzorgde fietsvakanties. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Aktiva Tours en ontvang iedere vrijdag de leukste inspiratie voor een fiets- of wandelvakantie én de exclusieve Actie van de Week!

Leuk weetje: op je eerste boeking krijg je 10% korting en je hoeft ook nog eens geen reserveringskosten te betalen.

Vind jouw fietsvakantie bij Aktiva ToursFacebook Instagram

Facebook Instagram

Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.