Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Trappen
Happen en Trappen

Nieuwsbrief augustus 2022

Hallo heerlijke heuvels en duinen van Nederland!

Het vlakke landschap maakt van Nederland een echt fietsland. Maar er valt in ons platte kikkerlandje ook heus wel wat te klimmen hoor! Sterker nog: we hebben prachtige heuvels en duinen, waar je al fietsend soms echt wel even flink moet doorbijten.

Gelukkig wacht bij Happen en Trappen na iedere inspanning een smakelijke beloning. En natuurlijk is er tegenwoordig die o zo zalige elektrische fiets, waardoor een tocht in de heuvels of duinen voor jou een makkie wordt. Dus ga naar onze website en laat je lekker inspireren. Hieronder ook alvast wat leuke tips.



Klimmen maar! 3 x fietsen op hemelse hoogte

Fantastisch fietsen dankzij de ijstijd
Zin in heuvels en bossen? Hup naar de Utrechtse Heuvelrug! De heuvels daar zijn een erfenis uit de een-na-laatste ijstijd. Water en wind boetseerden het landschap tot een fantastische fietsmix van heuvels, dalen en vlaktes.
Reizen over de Utrechtse Heuvelrug

Topstart! Koffie met gebak op de berg
Op het hoogste punt van de bosrijke heuvels rondom Nijmegen geniet je bij Restaurant De Wolfsberg van koffie met gebak én een waanzinnig uitzicht over het dal. Als dat geen overheerlijke start van jouw fietstocht is!
Rijk van Nijmegen

Hoog, hoger, hoogst in Zuid-Limburg
Zuid-Limburgse vergezichten vervelen nooit! Om elke hoek, achter elke heuvel wacht je weer een nieuwe verrassing. Bij de ‘Geulheuvelroute’ fiets je ook nog door bossen waar wilde orchideeën groeien.
Geulheuvelroute



Eindeloos genieten van eilandduinen

Wie even afstand wil nemen van de alledaagse sleur, kan op het eiland Texel prima uit de voeten. Uitgestrekte duinen, brede zandstranden, bossen, heide en polders nodigen uit tot een afwisselende fietstocht. Tijdens de tocht ‘Trappen op Texel’ ga je echt genieten! En wist je trouwens al dat Texel een waar vogelparadijs is?

Bekijk Trappen op Texel



Ook deze kustduinen-routes zijn om te kussen!

Langs dijk en strand over Schouwen-Duiveland
Zin in Zeeuwse duinen, dijken én zaligheden? Maak dan een Happen en Trappen-tocht op Schouwen-Duiveland. Een heerlijk stukje Zeeland waar je direct je hart aan verpandt.
Bekijk Langs dijk en strand over Schouwen-Duiveland

Authentiek Ouddorp
Op zoek naar ruimte, duinen en zee? Kom dan naar Goeree-Overflakkee! Waai tijdens je fietstocht onder andere lekker uit bij Beachclub ’t Gorsje, waar je een heerlijk voorgerecht krijgt.
Bekijk Authentiek Ouddorp

Heerlijkheden van Polder en Duin
Dwars door de duinen van Bergen aan Zee en Schoorl is het aangenaam trappen. Tijdens deze route kom je ook langs de beroemde klimduin van Schoorl, waar jong en oud rollend naar beneden gaat.
Bekijk Heerlijkheden van Polder en Duin



Duik met je fiets de Loonse en Drunense Duinen in

Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen is één van de grootste en mooiste natuurgebieden van Nederland. Hier kun je eindeloos fietsen in uitgestrekte bossen en de ‘Brabantse Sahara’. Speciaal voor jou hebben wij twee heerlijke Happen en Trappen-routes samengesteld in dit bijzondere stukje duinenlandschap. Ga snel genieten!

Bekijk Loonse en Drunense Duinen

Bekijk Duin trappen en zand happen



Heb jij nog cadeaubonnen thuis liggen?

De vakantie is dé perfecte tijd om cadeaubonnen te verzilveren. Op onze website vind je naast de heuvel- en duinentochten nog veel meer mooie Happen en Trappen-routes. Ga naar: happenentrappen.nl/routes

Ga je boeken met een Happen en Trappen-cadeaubon? Vul dan tijdens het boeken het 10-cijferige nummer in dat op de cadeaubon is vermeld. Je mag dit nummer invoeren onder het kopje ‘Cadeaubonnen’. Heel eenvoudig dus! Toch nog hulp nodig? We helpen je graag. Neem contact op met de klantenservice.



Facebook Instagram

Facebook Instagram

Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.