Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Stappen
Happen en Stappen

Nieuwsbrief mei 2022

Happen en Stappen: daar maak je mama héél blij mee

Of je kinderen nu al de deur uit zijn of niet: jij verdient het om met moederdag in het zonnetje te worden gezet. Maar elk jaar weer een origineel cadeau bedenken… Dat is natuurlijk niet zo makkelijk. Dus van ons mag je deze speciale moederdag-nieuwsbrief gerust even doorsturen naar zoon- of dochterlief. Gewoon, als subtiele hint ;-).

En mocht je ‘plannetje’ niet werken, dan boek je toch lekker zelf een heerlijk Happen en Stappen-arrangement. Keuze genoeg!

Vind een heerlijke Happen en Stappen-routeVerras je moeder met een cadeaubon

De ‘Happen en Stappen-bon’ is altijd een mooi geschenk. Groot voordeel van deze cadeaubon: je hoeft tijdens het bestellen nog geen route-arrangement uit te kiezen. Heel fijn, want misschien wil je moeder of schoonmoeder wel liever wandelen door de duinen in plaats van langs de Maas in Limburg. Met de Happen en Stappen-bon mag ze helemaal zelf kiezen.

Bestel nu een Happen en Stappen-bon voor moederdagVoor elke mama een heerlijke route

Tip voor de mama die dol is op de natuur
Even lekker opladen in het groen. Heerlijk toch! Met onze bosrijke Happen en Trappen-route door het prachtige Ommen gaat dat zeker lukken.
Oogverblindend Ommen

Tip voor de leergierige mama
Volop genieten én tegelijkertijd iets leren over de historie van Nederland. Tijdens de Waterlinie Wandel Experience valt er veel te ontdekken en bewonderen onderweg.
De Waterlinie Wandel Experience

Tip voor de culturele mama<
Wist jij dat Vincent van Gogh zijn eerste atelier in Etten-Leur had? Als kunst- en wandelfanaat mag je onderstaande route door het Brabantse dorp zeker niet missen.
Ontdek Etten-Leur in de sporen van Vincent van Gogh


Ook leuk! Met het hele gezin op wandelavontuur

Misschien is het wat kort dag om nu nog een gezinsuitje te plannen voor moederdag, maar gelukkig wandelen onze Happen en Stappen-routes niet weg. Bovendien kun je het hele jaar door Happen en Stappen. Het gaat jullie vast lukken om een datum te prikken in bijvoorbeeld de zomervakantie.

Ter inspiratie
Hoe leuk is het om met z’n allen een Happen en Stappen-tocht te maken tijdens een familieweekend? Hoef je ook niks meer te regelen voor het eten!Vragen over Happen en Stappen? Wij helpen je graag

Neem contact op met onze klantenservice of bezoek onze website: www.happenenstappen.nl.Facebook Instagram

Facebook Instagram

Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.