Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Stappen
Happen en Stappen

Nieuwsbrief 31 mei 2022

Kei blij van kuierende koeien in de wei

Krijg jij ook altijd een geluksgevoel bij het zien van zo’n gezellige groep gevlekte grazers in een groen weiland? Wij worden er – op z’n Brabants gezegd – ‘kei blij’ van. Daarom vind je bij Happen en Stappen ook lekker veel wandelroutes met een plattelandskarakter. Zo kun jij tijdens het wandelen volop dat ‘kei-blije-koeiengevoel’ ervaren.

Vind heel eenvoudig een heerlijke route via onze website.Wandel lekker landelijk! 3 routetips

Vergezichten voor een echte vakantiedag
Heerlijke heuvels, paradijselijke poeltjes en boomgaarden. Het Gulpdal in Zuid-Limburg is gewoon geweldig! Natuurlijk geniet je ook van een gastvrij onthaal en heerlijke lekkernijen.
Op avontuur door het Gulpdal

Genieten tussen de kwakende kikkers
Langs de oevers op de grens van Noord-Brabant en Gelderland is het goed toeven. Tussen Oijen en Oss word je getrakteerd op een afwisselend en verrassend mooi landschap.
Marcheren langs Oevers en Dijken

Waar gaat ie landen?
Wist jij al dat het goed gaat met de ooievaar in Nederland? Wie onderstaande route wandelt heeft grote kans om er eentje te spotten. Heel veel groen en water zorgen voor een echt vakantiegevoel.
De OoievaarsrouteVolop genieten bij de boer

Hoe geweldig is het als je naast een heerlijk gebakje ook nog eens knuffelbare koeien bij de koffie krijgt? Herberg de Brabantse Kluis is echt zo’n plek waar je stiekem misschien wel liever de hele dag wil blijven. Maar ja, de wandeling wacht!

Gelukkig is de voormalige kloosterboerderij ook het eindpunt van de Happen en Stappen-route ‘Stappen door het Gemeijnt van Leek en Broek’. Dus kun je tijdens de lunch (ochtendarrangement) of tijdens het hoofdgerecht (middagarrangement) nog eens genieten van je nieuwe vriendinnen Bertha, Klara en Anna. En dan hebben we nog niet over die aandoenlijke kalfjes gepraat.

Ook kinderen vermaken zich geweldig goed op deze heerlijke plek. Dus mocht je nog een Happen en Stappen-route zoeken voor een gezinsuitje met wat grotere kinderen, dan is ‘Stappen door het Gemeijnt van Leek en Broek’ zeker een goed idee.

Bekijk Stappen door het Gemeijnt van Leek en BroekHeerlijke nieuwe wandelroute langs het water

Wandel je graag door een historisch landschap? Ben je dol op water en vogels? Prik dan snel een datum samen met je partner of wandelvriend(in). Want deze heerlijke nieuwe Happen en Stappen-route mag je echt niet missen.

Bekijk de nieuwe route: Oudekerk aan de Amstel, het Hart van AmstellandOmdat het niet altijd mooi weer kan zijn

Hoewel een echte wandelaar door weer en wind gaat, is het toch prettiger om niet helemaal doorweekt bij een tussenstop aan te komen. Gelukkig mogen we tot nu toe niet klagen, want het is al maanden fantastisch wandelweer. Maar ja, je weet natuurlijk niet wat er komen gaat…

Bij Happen en Stappen kun je tot een dag vooraf (vóór 17:00 uur) je uitje nog annuleren. Dus mocht er echt slecht weer op komst zijn, neem dan gewoon even contact op met de klantenservice. Of trek je hippe regenponcho aan, dat kan natuurlijk ook!Facebook Instagram

Facebook Instagram

Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.