Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Trappen
Happen en Trappen

Nieuwsbrief 31 mei 2022

Kei blij van kuierende koeien in de wei

Krijg jij ook altijd een geluksgevoel bij het zien van zo’n gezellige groep gevlekte grazers in een groen weiland? Wij worden er – op z’n Brabants gezegd – ‘kei blij’ van. Daarom vind je bij Happen en Trappen ook lekker veel fietsroutes met een plattelandskarakter. Zo kun jij tijdens het fietsen volop dat ‘kei-blije-koeiengevoel’ ervaren.

Vind heel eenvoudig een heerlijke route via onze vernieuwde website.Geniet van lekker landelijk! 3 routetips

Trappen door de unieke Groote Peel
Dagje platteland proeven, maar ook nog wat leren over de historie van één van Nederlands meest bijzondere natuurgebieden. Gaat lukken met onderstaande route!
Ontdek het verleden rond de Groote Peel

Helemaal naar de Noordkop
Stolpboerderijen, weidevogels en rietkragen. Je komt het allemaal tegen in de uitgestrekte polders van Noord-Holland. Vergeet niet om mooie plaatjes te schieten.
Prachtige polders in de kop van Noord-Holland

Klein uitstapje over de grens
In het prachtige landelijke gebied langs de Vecht raak je gewoon niet uitgekeken. Bij onderstaande route pik je ook nog een mooi stukje Duitsland mee. Spannend!
Hardenberg van Vecht zur Vechte


Hoteldebotel verliefd na de boerensoep

Het zal je maar gebeuren… Dat je na de soep eigenlijk niet meer de fiets op wil… Omdat je maar geen afscheid kan nemen… Van je nieuwe vriendinnen Bertha, Klara en Anna…

Grote kans dat het jou overkomt tijdens de Happen en Trappen-route ‘Heerlijck vrij in de Brabantse binnenlanden’. Want o wat zijn ze toch aandoenlijk, die knuffelbare koeien bij Herberg de Brabantse Kluis! En dan hebben we nog niet gepraat over kalfjes.

Koeienkriebels of niet: bij deze voormalige kloosterboerderij eet je de soep sowieso op een unieke locatie. Ook kinderen vermaken zich geweldig goed op deze heerlijke plek. Dus mocht je nog een Happen en Trappen-route zoeken voor een gezinsuitje, dan is ‘Heerlijck vrij in de Brabantse binnenlanden’ zeker een goed idee.

Bekijk Heerlijck vrij in de Brabantse binnenlandenGouden Happen en Trappen-tip (met een wit tintje)

Ben jij een echte Bourgondiër en hou je van lekker fietsen tussen de landerijen? Dan hebben wij binnenkort een hele mooie nieuwe Happen en Trappen-route voor jou. In Vlaams-Brabant om precies te zijn. Om de spanning erin te houden, verklappen we nog niet te veel. Maar we willen best wel een gouden hint geven. Nou ja, met een wit tintje dan!

Blijf onze nieuwsbrieven vooral lezen, dan ontdek je snel meer over deze bijzondere route.


Voor de echte fan: 3 heerlijke nieuwe fietsroutes

Prik alvast een datum samen met je partner, fietsvrienden of collega’s. Want deze superleuke nieuwe routes mag je echt niet missen.

Zorgeloos eilandgevoel
Texel is een waar fietsparadijs! Trap langs het wad, fiets over de stille weggetjes door het hart van Texel en voel het ruwe verleden in de duinen aan de voet van de vuurtoren.
Kop van Texel: Op pad langs duin, strand en wad

Tussen de Vlaamse peren en krieken
Liefhebber van fruit? Dan kijk je tijdens deze route je ogen uit. Je fietst namelijk te midden van honderdduizenden fruitbomen. En regelmatig doemt er een kasteeltje op.
Fietsen langs de parels van Haspengouw in Borgloon

Op ontdekkingstocht in Zuid-Limburg
En dan dacht je dat je Zuid-Limburg wel helemaal gezien had. Niet dus! Deze prachtige fietsroute door het glooiende heuvelland zorgt zeker weer voor mooie verrassingen.
De Beekdaelenroute: In het spoor van de Rode BeekNieuwe website zeer goed ontvangen

Wist je dat onze vernieuwde website www.happenentrappen.nl alweer een maand online is? Wij zijn supertrots! En de vele leuke reacties die we krijgen maken ons nóg trotser.

Heb jij de nieuwe website nog niet gezien? Snel kijken dan. Wij horen graag van jou wat je ervan vindt.
Facebook Instagram

Facebook Instagram

Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.