Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Trappen Happen en Stappen
Happen en Trappen

Nieuwsbrief april 2022

Nieuw! Happen en Trappen Fietsweken

Bent u ook zo gek op Happen en Trappen en vindt u het jammer dat u na een dag weer naar huis moet? Goed nieuws! Vanaf dit jaar hebben we de Happen en Trappen Fietsweken! Tijdens deze midweek zijn maar liefst twee Happen en Trappen routes inbegrepen. Deze worden aangeboden in samenwerking met vakantiepark Weerribben-Wieden.

Combineer het ontdekken van Nationaal park de Weerribben-Wieden en haar omgeving met lekker culinair genieten bij de diverse restaurants. U overnacht op één van de vakantieparken van vakantieparken Weerribben-Wieden. Het Weerribben ontbijt wordt dagelijks bezorgd bij de woning en u kunt op een dag naar keuze een drie-gangen diner en een kaasfondue/gourmet/bbq gebruiken.

Op korte termijn volgt hierover meer informatie. Houd onze nieuwspagina en Social Media kanalen dan ook goed in de gaten zodat je je als eerste kunt aanmelden!



Leukste uitje van Limburg

ANWB-Eropuit verkoos in februari Kasteeltuinen Arcen als leukste uitje van Limburg. Daarmee mag het bloemen- en plantenpark met trots zeggen dat ze al 7 jaar aan de top staat in deze verkiezing. Kasteeltuinen Arcen heeft goud gewonnen en behaalde het rapportcijfer 9.

Het gemiddelde cijfer 9 is een kroon op het werk van Kasteeltuinen Arcen. Haar bezoekers beoordeelden het park bovengemiddeld hoog op onderdelen als prijs/kwaliteit, sfeer, klantvriendelijkheid, faciliteiten en gevarieerd aanbod. “Prachtig onderhouden park, ik heb het gevoel dat ik me eventjes in het buitenland begeef” en “Altijd een fijn dagje uit met een warm ontvangst door de vriendelijke medewerkers” zijn slechts enkele van de vele positieve reviews en reacties die ANWB-Eropuit ontving van de bezoekers van Kasteeltuinen Arcen. De kop van Limburg is een superbestemming voor een dagje weg of een heerlijke vakantie.

Uiteraard kan dit leuke uitje niet in ons aanbod ontbreken! We hebben daarom een prachtige fietsroute waarbij een bezoek én rondleiding aan de Kasteeltuinen zijn inbegrepen.

Wil jij meer informatie of meteen boeken? Klik dan hier!



Nieuwe website

Ben jij regelmatig op onze website te vinden om een nieuwe route te boeken? Dan hebben we goed nieuws! Onze website wordt volledig vernieuwd.

Nóg makkelijker en gebruiksvriendelijker die ene route vinden waar je naar op zoek bent.

Houd onze website en Social Media pagina's goed in de gaten zodat je direct op de hoogte bent wanneer hij online komt!



Uitgelicht

Op zoek naar een leuke nieuwe route? We hebben weer een paar nieuwe pareltjes in ons aanbod! Reserveer snel zodat u zeker bent van een plekje op deze mooie routes.

NIEUW! De Beekdaelenroute: In het spoor van de Rode Beek | 48 kilometer | Schinnen
In het zuiden des lands ligt een stukje onontdekt Limburg... Trap mee langs de Rode Beek en wordt langzaam verliefd! De dag kriekt bij de Alfa-brouwerij en duikt direct het beekdal in, richting kasteel Hoensbroek. Na de Brunssummerheide hebben we de grens in zicht en volgen we de loop van de Rotbach naar onze oosterburen. Wildpark Gangelt brengt ons langzaam weer terug naar ons kikkerland. De route kabbelt verder door het landschap waar Zuid-Limburg zo geliefd om is: Holle wegen, verre torenspitsen en glooiend heuvelland. Via de Limburgse pareltjes Doenrade en Amstenrade komt langzaam het einde aan deze ontdekkingstocht. Bie de Bron, waar alles ooit begon, is waar deze mooie dag eindigt!

Meer informatie.

NIEUW! Prachtige polders in de in de kop van Noord-Holland | 53 kilometer | Julianadorp
Trappen tussen 3 voormalige eilanden, waarbij de uitgestrekte polders worden afgewisseld met kreken en plassen. Weidevogels, rietkragen en oude stolpboerderijen vechten om voorrang voor een mooie foto. Maar de Noordkop biedt ook nog hele andere hoogtepunten in haar rijke geschiedenis: Den Helder, marinestad met een prachtig en roemrucht verleden. Hier huist niet voor niets het reddingsmuseum en is de zee altijd onderdeel van het leven. En net als je denkt dat alle moois wel voorbij is en we naar Texel hebben gezwaaid, zakt de route geleidelijk af langs de duinen en het strand om zorgeloos te eindigen bij een ondergaande zon, just a perfect day!

Meer informatie.



Facebook Instagram

Facebook Instagram

Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.