Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Trappen Happen en Stappen
Happen en Trappen

Nieuwsbrief april 2022

Nieuw! Happen en Stappen Fietsweken

Bent u ook zo gek op Happen en Stappen en vindt u het jammer dat u na een dag weer naar huis moet? Goed nieuws! Vanaf dit jaar hebben we de Happen en Stappen wandelweken! Tijdens deze midweek zijn maar liefst twee Happen en Stappen routes inbegrepen. Deze worden aangeboden in samenwerking met vakantiepark Weerribben-Wieden.

Combineer het ontdekken van Nationaal park de Weerribben-Wieden en haar omgeving met lekker culinair genieten bij de diverse restaurants. U overnacht op één van de vakantieparken van vakantieparken Weerribben-Wieden. Het Weerribben ontbijt wordt dagelijks bezorgd bij de woning en u kunt op een dag naar keuze een drie-gangen diner en een kaasfondue/gourmet/bbq gebruiken.

Op korte termijn volgt hierover meer informatie. Houd onze nieuwspagina en Social Media kanalen dan ook goed in de gaten zodat je je als eerste kunt aanmelden!Nieuwe website

Ben jij regelmatig op onze website te vinden om een nieuwe route te boeken? Dan hebben we goed nieuws! Onze website wordt volledig vernieuwd.

Nóg makkelijker en gebruiksvriendelijker die ene route vinden waar je naar op zoek bent.

Houd onze Social Mediapagina’s en website goed in de gaten zodat je direct op de hoogte bent wanneer deze online komt!Wandelen Ouderkerk aan de Amstel

Vanaf 8 april is de nieuwe route ‘Ouderkerk aan de Amstel, Hart van Amstelland’ te wandelen!

Deze prachtige route begint op de alleroudste plek van Amstelland en voert je door een historisch landschap. Geniet van de ruimte en de rust. Ouderkerk zelf – vroeger Amestelle - is meer dan 1000 jaar oud en was in de middeleeuwen het bestuurlijke en religieuze hart van Amstelland. Ouderkerk is minstens 200 jaar ouder dan Amsterdam. De route bestaat uit twee delen: eerst komen het oude centrum van Ouderkerk en de Amstel aan bod en ga je langs de Bullewijk naar de Ouderkerkerplas. Het tweede deel loopt via het vogelparadijs Landje van Geijsel en langs de Bullewijk terug naar het dorp.

Op 7 april is deze route feestelijk geopend met de Burgemeester en de deelnemende restaurants. Benieuwd naar de eerste impressie? Kijk dan snel op onze Facebookpagina!

De route is vanaf heden te boeken via onze website en kunt u direct reserveren. Klik hier voor meer informatie.Tip! Aspergewandeling op de Veluwe

Heb jij ook zo’n zin in de lente en ben je op zoek naar een heerlijke wandeling? Sinds vorig jaar hebben wij de prachtige route “Eindeloos genieten rondom de Eder Heide” in ons aanbod en deze scoort maar liefst een 8,5!

Wandelend over de lichtglooiende Eder Heide kun je alleen maar optimaal genieten, zeker wanneer de heide weer in volle bloei staat. Heide wordt afgewisseld met mooie bosgebieden en door de prachtige omgeving zul je helemaal tot rust komen.

Een tip van ons:
Naast deze mooie route heeft restaurant Zuiderzand in deze streek een schitterende Aspergewandeling gemaakt welke u zeker een keer gewandeld moet hebben!

Geniet van het bos, het wild, de rust en de asperges! Struin over het erf van de boerderij, neem een kijkje tussen de streekproducten in de winkel en sluit uw wandeling af met vers bereide asperges.

Na ontvangst met koffie en gebak bij Zuiderzand begint uw wandeltocht door het bos naar de boerderij. Na een bezoek aan de boerderijwinkel hervat je de wandeling langs de aspergevelden. De wandeling duurt ongeveer een uur, en aangekomen bij Zuiderzand heb je keuze uit asperges met ham, zalm of spinazie. De asperges worden à la Flamande geserveerd met krieltjes, botersaus, peterselie en gekookt ei.

Praktische informatie:
Starttijd tussen 12:00 en 16:30 uur
Prijs: €29,50 p.p
Reserveren kan via zuiderzand.nl/reserveren met gewenste aankomst tijd.
Facebook Instagram

Facebook Instagram

Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.