Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Trappen Happen en Stappen
Happen en Trappen

Nieuwsbrief januari 2022

Op een overheerlijk fiets- en wandeljaar!

Heb jij al veel zin in het nieuwe seizoen? Mooi! Nu de restaurants hun deuren weer mogen openen, staat niets een overheerlijk, gezond en sportief jaar nog in de weg.

Met het openen van de restaurants zijn ook onze routes van Happen en Stappen weer geopend!

Vanaf 1 maart gaan we ook met Happen en Trappen weer fris van start. Dus stof dat zadel alvast af en geef je fiets – indien nodig – nog snel even een onderhoudsbeurt. Dan trap jij straks vrolijk het voorjaar in!

Wil je nu al reserveren? Dat kan! Boek heel eenvoudig via www.happenentrappen.nl of www.happenenstappen.nl.




Verrassende nieuwe routes in 2022

Natuurlijk wil je in 2022 weer mooie plekjes ontdekken. Daarom hebben wij deze winter weer hard gewerkt aan het samenstellen van nieuwe fiets- en wandelroutes. Maar we hebben ook onze bestaande routes geüpdatet en nóg verrassender gemaakt.

Zeer binnenkort ontdek je meer via onze social media-kanalen (Facebook en Instagram) en website. Dus houd alles goed in de gaten, dan mis je zeker niks!


Tipje van de sluier

We hebben dus weer veel voor je in petto dit fietsseizoen. Omdat we zo enthousiast zijn, geven we jou hier toch alvast een tipje van de sluier.

Nieuwe website in aantocht
Binnenkort is het nóg makkelijker om een leuke route te boeken! Niet alleen qua routes voeren we verbeteringen door, ook op andere vlakken blijven we graag zo up-to-date mogelijk. Daarom hebben wij onze website eens goed onder de loep genomen, mooier én gebruiksvriendelijker gemaakt. Resultaat: een nieuw ontwerp waar je in 2022 zeker kennis mee gaat maken.

Happen en Trappen
Zo nu eerst een lekker biertje
Wat is er nou lekkerder dan het sportieve met het aangename combineren. Op dit moment worden de puntjes nog op de i gezet maar komende zomer zal deze nieuwe thema-route zorgen voor veel vrolijkheid onderweg. Want er wordt niet alleen volop getrapt, maar ook volop getapt. Proost: op het goede leven!

Een paar dagen er tussenuit
Hoe leuk is het om een dagje Happen en Trappen te combineren met een korte vakantie? Binnenkort hebben wij een superleuke deal voor je, in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland.

Happen en Stappen
Ben je meer van het wandelen? Ook voor jou als wandelaar hebben we prachtige plannen in het verschiet!

Wandelvakantie in de natuur
In samenwerking met een van onze partners kun je binnenkort genieten van een heerlijke vakantie in eigen land, gecombineerd met Happen en Stappen. Binnenkort meer…

Historisch Amstelland
Benieuwd naar een stukje historie van het hart van Amstelland? Er komt een schitterende route aan met achtergrondinformatie over deze prachtige streek! Zodra deze te reserveren is lees je het hier!


Proef de stad met Walking Dinner

Wandelen over een wereldberoemd plein of door een bijzonder stadspark. Eten in een typische Romeinse trattoria of Parijse bistro? Mmm, dat heeft ook wel wat!

Wist je dat we op dit moment maar liefst 53 routes hebben in de grote steden van Europa? Ideaal om de stad te verkennen tijdens een heerlijke stedentrip in het buitenland. Maar ook in eigen land zijn er nog genoeg prachtige steden te ontdekken. Met Walking Dinner proef je de stad in al haar facetten. Benieuwd of meer weten? Kijk eens op: www.walkingdinner.com.




Facebook Instagram

Facebook Instagram

Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.