Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Trappen Happen en Stappen
Happen en Trappen

Nieuwsbrief 20 september 2021

Weer aan het werk

Gelukkig was er deze zomer weer meer mogelijk en dat hebben we geweten! Er werd in de vakantie volop gewandeld en gefietst en de terrassen zaten overal weer vol. Hoewel de vakanties overal zijn afgelopen begon deze week een heerlijke nazomer. Deze voorspellingen lijken nog aan te houden en zijn natuurlijk ideaal voor een dag Happen en Trappen of Happen en Stappen. Zo kunt u de zomer nog een beetje verlengen of in een drukke opstart na de vakantie weer even heerlijk ontspannen. Kijk snel op onze website om uw route te reserveren!



Samenwerkingen

KPN
Ieder jaar gaat de personeelsvereniging van KPN twee keer Happen en Trappen, zo ook dit jaar. Op 14 augustus zijn zij met 101 collega’s gaan fietsen voor teambonding en uiteraard voor de gezelligheid. Na deze dag kregen we de volgende reacties:

Wederom weer een fantastische dag. Het weer werkte mee en natuurlijk de prima organisatie. Alles was voortreffelijk geregeld van A tot Z! Hartelijke dank voor jullie inzet!!

Wat een heerlijke dag zaterdag! Dank voor de perfecte organisatie!

Bedankt voor de vlekkeloze organisatie! Wij hebben genoten van de route, het lekkere eten en het mooie weer. Volgend jaar doen we zeker weer mee.

Dankjewel voor de goede organisatie van het happen&trappen afgelopen zaterdag. We hebben ervan genoten.

Happen&Trappen Castricum was/is geslaagd. Wij hebben erg genoten. Niet alleen van het weer maar ook van de mooie omgeving en het heerlijke eten. Was goed verzorgd. Heerlijk om zo weer eens op pad te zijn met zijn allen.

We zijn heel blij dat we de personeelsvereniging ook dit jaar weer hebben mogen ontvangen en kijken uiteraard uit naar volgend jaar!

Wilt u voor uw bedrijf of familie een leuk uitje regelen met een groot gezelschap? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! We denken graag met u mee om er een onvergetelijke dag van te maken! U kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@happenentrappen.nl of het contactformulier op de website invullen.



Maatregelen tijdens corona

Nederland
Vanaf 25 september is het in alle horeca in Nederland verplicht om een negatief testbewijs of een vaccinatiebewijs voor te leggen. Om de dag zo soepel mogelijk te laten verlopen vragen we u dan ook om deze op voorhand klaar te hebben staan zodat u bij onze partners direct plaats kunt nemen om te genieten van een heerlijk gerecht.

België
In België is het verplicht om een mondmasker te dragen in alle horeca.


Burendag

Op 25 september is het in Nederland officieel weer burendag! Deze dag is in het leven geroepen om je buurt beter te leren kennen en daarmee de buurt leuker, socialer en veiliger te maken.

Je kunt deze dag uiteraard op allerlei manieren inkleden maar hoe leuk is het om er een gezellige dag van te maken waarbij je actief samen onderweg bent en tussendoor de lekkerste gerechten eet! Zowel wandelend als fietsend kunt u uw eigen regio verkennen en genieten van een heerlijke dag weg. Kijk snel op de website van Happen en Trappen of Happen en Stappen om uw dag te plannen.



Uitgelicht

Genieten van de natuur en gastvrijheid in Lanaken | 14 kilometer | Lanaken [B]
Groen. Levendig. Bourgondisch. Gastvrij. Dat is Lanaken. De leukste manier om Lanaken en omgeving te ontdekken, is te voet. Wandel van vergezicht naar bezienswaardigheid. Lanaken maakt deel uit van het schilderachtige Rivierpark Maasvallei en het Nationaal Park Hoge Kempen.

Meer informatie.

Wandelen door Nationaal Park Weerribben-Wieden | 15 kilometer | Ossenzijl – Paasloo
Wandel mee door Nationaal Park Weerribben-Wieden en beleef de ontwikkeling van open water tot moerasbos. Spot typische moerasbewoners zoals vogels, reptielen en insecten die zich thuis voelen tussen de gevarieerde begroeiing en bijzondere plantenwereld. Ontdek dit prachtige stukje Nederland!

Meer informatie.

Stappen over de Sallandse Heuvelrug | 29 kilometer | Nieuw-Heeten - Hellendoorn
Het gebied is ontstaan door machtig natuurgeweld tijdens de laatste ijstijd. Het resultaat anno nu: 35 km2 aan bossen en uitgestrekte heidevelden. Maak kennis met een van de grootste droge heidegebieden van West-Europa, waar korhoenders, nachtzwaluwen en zandhagedissen vrij spel hebben...

Meer informatie.



Facebook Instagram

Facebook Instagram

Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.