Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Trappen Happen en Stappen
Happen en Trappen

Nieuwsbrief 22 juni 2021

Hoogseizoen

Wat een heerlijke zomerdagen hebben we gehad. Hopelijk geniet u net als ons intens van het mooie weer!

Hoewel het op sommige vlakken nog een beetje aanpassen is met de huidige maatregelen, hebben we gelukkig al weer veel gasten mogen verwelkomen op onze routes.

Langzaam gaan we richting het hoogseizoen en de zomervakantie. Uiteraard hopen we dat u optimaal kunt genieten van onze culinaire fiets- en wandelroutes. Wilt u verzekerd zijn van een plekje? Reserveer dan nu alvast via onze website!

Wist u dat we routes door heel Nederland en België hebben? Dat betekent dat u ook op vakantie altijd kunt genieten van een route bij u in de buurt.Zomer

Het is natuurlijk heerlijk om te fietsen of te wandelen in de zomerzon maar zoveel tijd in de zon vraagt ook om een goede bescherming.

De belangrijkste tip is natuurlijk om goed te blijven smeren met zonnebrand. Welke factor het beste bij u past hangt af van het huidtype maar op echt zomerse dagen is het altijd aan te raden om een factor van 30 of hoger te gebruiken.

Andere tips om te gaan fietsen in de hitte:
  • Zorg dat u voldoende drinkt, en dan bedoelen we natuurlijk water 😉.
  • Draag een hoofddeksel
  • Trek lichte en luchtige kleren aan
  • Luister naar uw lichaam
Tijdens uw fiets- of wandeltocht komt u natuurlijk regelmatig bij horecagelegenheden waar u even bij kunt komen op het terras. Maak daar vooral uitgebreid gebruik van 😊.


Evaluaties

In de winter worden alle routes opnieuw nagekeken en weer ge-update. Bent u gaan fietsen of wandelen en heeft u een leuke dag gehad of een foutje ontdekt in de routebeschrijving? Dan zijn we heel erg blij als u ons dit laat weten middels het evaluatieformulier! Deze ontvangt u na uw dag Happen en Trappen of Happen en Stappen via uw e-mail.

Uw evaluatie wordt altijd bekeken en verwerkt. Het is dus van grote meerwaarde als u ons iets laat weten zodat we dit direct aan kunnen passen en op deze manier de routes zo goed mogelijk kunnen houden!

Heeft u verder nog tips of opmerkingen dan horen we het uiteraard ook graag!


Social media

Wist u dat u ons kunt volgen op Facebook en Instagram? Zo bent u direct op de hoogte van nieuwe routes, ervaringen van andere fietsers en wandelaars en kunt u zelf ook uw reactie delen. Heeft u tijdens uw fiets- of wandeltocht leuke foto’s gemaakt? Stuur ze dan gerust naar ons door of tag ons in een bericht zodat we deze kunnen delen!

Neem snel een kijkje en volg ons zodat u altijd up to date bent. Klik hier voor Happen en Trappen en hier voor Happen en Stappen.


Uitgelicht: Happen en Stappen

Ontdek de watervallen van Loenen | 20 kilometer | Eerbeek - Beekbergen
Ga mee op ontdekkingstocht in deze mooie omgeving. Kijk je ogen uit bij de hoogste waterval van het land en geniet van dit prachtige bosrijke gebied. Tijdens deze bijzondere wandeltocht gaat u ook even terug in de tijd bij Kasteel Ter Horst, een prachtig Gelders kasteel welke nog steeds bewoond wordt. Ontdek en geniet!

Meer informatie.


Uitgelicht: Happen en Trappen

Flirten met de grens en Leie | 61 kilometer | Dadizele (B)
De vlakke Leieboorden en het landelijk zacht glooiende landschap nodigen u uit voor een ontspannende fietstocht. De ideale mix van kunst, cultuur, natuur en couleur locale staan garant voor een geslaagde daguitstap of kortverblijf. De diensten voor Toerisme van Grensleie, zijnde Dadizele, Ledegem, Menen, Wervik en Wevelgem bieden u graag hun lokale troeven aan, maar slaan ook vaak de handen in elkaar voor een grensoverschrijdend programma. Welkom in de toeristische regio Grensleie in Zuid-West-Vlaanderen, waar de Leie de natuurlijke grens tussen België en Frankrijk vormt.

Meer informatie.Facebook Instagram

Facebook Instagram

Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.