Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Trappen Happen en Stappen
Happen en Trappen

Nieuwsbrief mei 2021

Volledig geopend!

Yes! Het heeft even geduurd maar nu de versoepelingen definitief doorgaan, zijn onze routes weer volledig geopend! Dit betekent dat een dag Happen en Trappen of Happen en Stappen er weer zoals vanouds uit zal zien. U start in de ochtend met een heerlijk kopje koffie of thee inclusief gebak waarna u via een prachtige route verschillende etappes fietst of wandelt naar de andere restaurants op de route. Zij voorzien u van de heerlijkste gerechten en zorgen dat u een heerlijke dag beleeft.

Heeft u er ook zo’n zin in? Boek dan snel via de website van Happen en Trappen of Happen en Stappen.



Verras eens iemand

De zomer is in zicht en wat is er nou fijner dan lekker genieten op het terras terwijl je ook nog gezond bezig bent. Eindelijk weer eens bijkletsen met die verre vriend(in) of goede buur, een uitstapje met de familie of gewoon genieten van elkaars gezelschap in de buitenlucht. Naast dat het een heerlijk ontspannende activiteit is die je altijd kunt ondernemen, is het ook een aanrader om iemand cadeau te doen. Voor zowel Happen en Trappen als Happen en Stappen kunt u cadeaubonnen bestellen welke zowel per post als per e-mail kunnen worden verzonden. En wist u dat de cadeaubonnen altijd geldig zijn in het jaar van aanschaf én het daaropvolgende kalenderjaar? Zo heeft de ontvanger genoeg mogelijkheden om een geschikte datum te vinden en uit te kijken naar een heerlijk dagje weg.



Evaluaties

De afgelopen weken hebben we in aangepaste vorm toch al wat gasten mogen ontvangen, wat was dat fijn! Gelukkig dachten de gasten daar hetzelfde over. Gemiddeld scoren onze routes een 8,2 en 98% van de fietsers zou ons ook aanbevelen. Elke evaluatie wordt door ons bekeken en verwerkt. Zo waren deze gasten die we al vaker hebben mogen verwelkomen bijvoorbeeld wederom enthousiast:

'Hart van Brabant': ''Geweldig genoten weer. Heerlijke dag gehad. Eten was heerlijk en het personeel overal vriendelijk''.

Waar wacht u nog op? Boek snel uw fiets- of wandeltocht via de website en hopelijk mogen we u binnenkort verwelkomen op één van onze prachtige routes!




Twitter Facebook Instagram

Twitter Facebook Instagram

Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.