Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Trappen Happen en Stappen
Happen en Trappen

Nieuwsbrief februari 2021

Geduld is een schone zaak

Hoewel Nederland afgelopen week grotendeels werd bedekt door een prachtig laagje sneeuw, nadert het voorjaar. Het blijft steeds iets langer licht en de lente zal straks haar intrede gaan doen, een goed vooruitzicht! Onze restaurants (en wij!) kunnen dan ook niet wachten tot we weer van start mogen gaan. Wanneer dat zal zijn is nog even afwachten gezien de Corona-maatregelen. Wel is zeker dat wij er helemaal klaar voor zijn zodra de situatie dat toelaat.


Wandeltochten voor singles

In samenwerking met ons zusterbedrijf Aktiva Tours hebben we een nieuw arrangement samengesteld waarbij singles, onder leiding van een reisleider, gezellig samen gaan Happen en Stappen. Hoe leuk is dat! U gaat onder begeleiding van een Aktiva-reisleider een dagje op pad in een groep met andere gelijkstemden. De dagtocht inclusief een kop koffie of thee met gebak, een kop soep en een lunchgerecht kost slechts € 39. Meer informatie.


Wandelen is hip

Door het Corona virus merken wij dat er meer en meer gewandeld wordt! ’s Morgens vóór het werk, ’s middags in de pauze even weg van het beeldscherm en s’ avonds vóór 21.00 uur nog even een frisse neus halen. Wandelen is weer ouderwets populair onder jong en oud. En maar goed ook want wandelen zorgt voor beweging en ontspanning en dat is erg goed voor lichaam en geest. Om wandelen nóg leuker te maken kunt u kiezen voor een heerlijk Happen en Stappen arrangement. Wij hebben de mooiste wandelroutes al voor u uitgestippeld. Tijdens uw ochtend of middagje Happen en Stappen geniet u, behalve van de mooie omgeving, ook nog eens van culinaire verassingen en de gastvrijheid van onze restaurants in heel Nederland en België!



Voorproefje

Om alvast in de stemming te komen voor komend seizoen, lichten wij de komende tijd onze prachtige routes uit. In een eerdere nieuwsbrief is reeds vermeld dat er een paar schitterende nieuwe routes zijn aangelegd! Hierbij alvast een tweetal hele mooie routes welke in 2021 officieel van start zullen gaan.


Uitgelicht: Happen en Trappen

Genete róndum Venlo| 41 kilometer | Venlo
Deze prachtige tocht voert u door en rondom Venlo. Een afwisselende fietstocht waarbij u verschillende landschappen ontdekt, denk hierbij aan de prachtige Groote Heide, de oevers van de Maas, maar ook de historische binnenstad mag natuurlijk niet ontbreken. Ontdek het karakter van de streek en geniet van de Limburgse gastvrijheid, Genete rondúm Venlo op haar mooist!

Meer informatie.


Uitgelicht: Happen en Stappen

Stapvoets genieten in heerlijk Holten | 15 kilometer | Holten Wie aan Holten denkt, denkt aan de Holterberg. De Holterberg is de bekendste berg van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug heeft met haar dynamische landschap een prachtig gebied voor een heerlijke wandeling. Aan de oostkant ligt De Borkeld, een gebied dat zich uitstrekt tussen Holten, Markelo en Rijssen. U maakt een prachtige wandeltocht ook door de bossen rond de Holterberg. De variëteit aan flora en fauna en de wisselwerking tussen natuur en cultuur maken het een dagje Salland op haar allermooist, in elk jaargetijde!

Meer informatie.


Wij zijn erg benieuwd wat jullie hiervan gaan vinden! Voor al onze routes neem gerust een kijkje op www.happenentrappen.nl en www.happenenstappen.nl.



Twitter Facebook Instagram

Twitter Facebook Instagram

Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.