Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Trappen Happen en Stappen
Happen en Trappen

Nieuwsbrief 27 mei 2020

We gaan van start!

We hebben het al eerder aangekondigd maar vanaf 1 juni kunnen we eindelijk weer van start met onze routes in Nederland. We staan te popelen om jullie weer te ontvangen en datzelfde geldt uiteraard voor onze deelnemende restaurants. Om er weer een leuke en feestelijke Happen en Trappen of Happen en Stappen dag van te maken vragen wij om uw medewerking:
  • Restaurants hebben een beperkte capaciteit, dus hoe eerder u reserveert, hoe groter de kans is op een plekje.
  • In de regel geldt dat de groepsgrootte maximaal 4 personen bedraagt.
  • Alle restaurants kunnen de 1,5 meter regel waarborgen.
  • Wanneer u bij ons reserveert, hoeft u niet ook nog bij de restaurants te reserveren. Dit regelen wij voor u.
  • Wij gaan uit van een flexibele instelling van een ieder waarbij men begrip heeft voor elkaar. De situatie is nieuw en wennen, zowel voor u als voor de restaurants.
  • Heeft u mogelijke (corona)klachten? Blijf dan thuis!
  • Het kan zijn dat uw dag Happen en Trappen er iets anders uit ziet dan u van ons gewend bent omdat ieder restaurant apart de mogelijkheden bekijkt. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u een take-away gerecht meekrijgt om dit onderweg te nuttigen. Dit staat vermeld in de praktische informatie van de route op onze website.
Wij hebben er zin in en kijken uit naar een mooi seizoen. Hopelijk mogen we u op korte termijn verwelkomen op één van onze culinaire routes!Vaderdag

Vaderdag staat weer voor de deur. Een dag om de vaders, opa’s, bonus, stief- en schoonvaders te verwennen met een origineel en leuk Vaderdag cadeau. Zet daarom zondag 21 juni in uw agenda om deze vaders eens goed in het zonnetje te zetten. Bezorg uw vader een plezierige dag door hem op te vrolijken met een Happen en Trappen of Happen en Stappen cadeaubon! Een cadeau zodat jullie samen een datum kunnen plannen om er eens heerlijk tussenuit te gaan.

Klik hier om een cadeaubon te bestellen voor Happen en Trappen of hier voor een cadeaubon voor Happen en Stappen.

Bestelt u dit jaar een cadeaubon? Dan is deze geldig tot 31 december 2021!Hallo zomer!

Op zondag 21 juni begint de zomer. Het begin van het warmste seizoen van het jaar. Afgelopen weken hebben we al volop mogen genieten van het zonnetje en wij hopen deze zomer uiteraard weer op fantastisch fiets- en wandel weer!


Evaluaties

Door de noodgedwongen onderbreking hebben wij alle tijd gehad om onze routes kritisch na te lopen en hebben wij deze, waar mogelijk, nog verder verbeterd.

Wij verwachten u hierdoor een nog betere en fijnere beleving te kunnen bieden. Uiteraard zijn wij erg benieuwd of wij in onze opzet zijn geslaagd. Uw feedback is dan ook zeer welkom!


Uitgelicht: Happen en Trappen

Rondje Almelo | 56 kilometer | Albergen
Stad en land wisselen elkaar af. Oud en nieuw gaan hand in hand. Flora en fauna krijgen de ruimte. Er is tijd voor rust en ontspanning, maar ook voor actie en vertier. Dat is nou Happen en Trappen van Albergen naar Almelo.

Klik hier voor meer informatie
Tilburg en de Chaamse bossen | 62 kilometer | Gorinchem

Van stad naar platteland en weer terug. Van textielindustrie tot uitgestrekte bossen en lieflijke kapelletjes. Happen en Trappen in omgeving Tilburg staat garant voor een dagje afwisseling. Een bijzondere beleving.


Klik hier voor meer informatie

Ontdek het eiland Goeree-Overflakkee | 51 kilometer | Oude-Tonge
Het water geeft en het water neemt. De eeuwige strijd tussen de mens en het water is hier altijd dichtbij. Maar waar het water wijkt, ontstaat ruimte voor een overvloed aan fraaie landschappen. Van Oude-Tonge tot Nieuwe-Tonge en alles daar tussenin: dit wordt tongstrelend toeren en ontdek het eiland Goeree-Overflakkee...

Klik hier voor meer informatie

Uitgelicht: Happen en Stappen

In de voetsporen van de Romeinen | 14 kilometer | Eede – Aardenburg

Nergens in Zeeland ademt het zo naar grens als in Eede. Lopen door het prachtige krekengebied rond Aardenburg langs kleine rustige polderweggetjes omringd door authentieke natuurlandschappen. Aardenburg is de oudste stad van Zeeland en ligt in West Zeeuws-Vlaanderen. Tijdens de vele opgravingen zijn vooral overblijfselen uit de Romeinse tijd gevonden. Stap daarom in de voetsporen van echte Romeinen in deze spannende omgeving...


Klik hier voor meer informatie

Kuieren langs de kunstschatten van Zweeloo | 17 kilometer | Wezup – Aelden
Historie en natuur gaan hand in hand in Wezup en Aalden. Van eerste trimbaan, tot een gerestaureerde molen tot prachtige hunebedden. Beleef de Drenthse pracht en stap snel mee door dorpen en velden.

Klik hier voor meer informatie

Twitter Facebook Instagram

Twitter Facebook Instagram

Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.