Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Trappen Happen en Stappen
Happen en Trappen

Nieuwsbrief 20 mei 2020

We mogen weer!

Het heeft even geduurd door alle omstandigheden maar gelukkig werd gisteren bevestigd dat we vanaf 1 juni weer voorzichtig mogen starten met onze fietsroutes in Nederland!

Heerlijk om een dag lekker er tussenuit te gaan na al dat binnen zitten. Ga lekker wandelen met een vriend(in), klets eens bij met familie die je lange tijd niet hebt gezien terwijl u onderweg een mooie route trapt of ga er samen met uw partner weer eens op uit.

Naast dat u sportief bezig bent steunt u meteen onze partners door weer eens heerlijk te genieten van hun mooie terrassen welke uiteraard voldoen aan de nieuwe richtlijnen. Onze routes kunnen per direct geboekt worden via de website.

Afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest met de voorbereiding om het seizoen weer op een veilige manier te hervatten. Let daarom op de volgende zaken tijdens uw dagje Happen en Trappen:
  • Restaurants hebben een beperkte capaciteit, dus hoe eerder u reserveert, hoe groter de kans is op een plekje.
  • In de regel geldt dat de groepsgrootte maximaal 4 personen mag bedragen.
  • Alle restaurants kunnen de 1,5 meter regel waarborgen.
  • Wanneer u bij ons reserveert, hoeft u niet ook nog bij de restaurants te reserveren. Dit regelen wij voor u.
  • Wij gaan uit van een flexibele instelling van een ieder waarbij men begrip heeft voor elkaar. De situatie is nieuw en wennen, zowel voor u als voor de restaurants.
  • Heeft u mogelijke (corona)klachten? Blijf dan thuis!
Uiteraard hebben wij er zin in en hopen wij u snel te mogen verwelkomen op één van onze culinaire routes!

In beweging blijven is gezond

In corona gespecialiseerde virologen hebben er geen enkel bezwaar tegen als mensen in deze tijd er voor kiezen om de fiets te pakken, op dit moment wordt het zelfs aanbevolen! Uiteraard blijft hierbij wel de regel dat u grote groepen vermijdt en minimaal 1,5 meter afstand houdt.

Blijf uiteraard alert en voorzichtig, maar ook in deze tijd is fietsen gezond!Onze routes in België

Op dit moment zullen enkel onze routes in Nederland geopend worden.

In België ziet het er naar uit dat de horeca op 8 juni weer open kan als alles goed blijft gaan. We zullen dit nauwlettend in de gaten houden en zodra dit bevestigd is zullen we ook deze routes weer openen natuurlijk!Op vakantie in eigen land

De lente is in volle gang en ook de zomer begint steeds dichterbij te komen. Hoewel de maatregelen langzaamaan versoepelen in Nederland en België is er nog weinig zeker over vakanties in het buitenland.

Gelukkig heeft ons eigen land ook veel moois te bieden! De ultieme manier om de omgeving te verkennen? Trap de mooiste routes met Happen en Trappen, verken de omgeving met een wandeling via Happen en Stappen of ontdek het mooiste van een stad middels Walking Dinner.


Namens het gehele team van Happen en Trappen, Happen en Stappen & Walking Dinner wensen we u weer veel fiets- en wandelplezier toe. Blijf uiteraard wel alert en voorzichtig!

Uitgelicht

De poort naar puur natuur | 49 kilometer | Zevenaar
Waar de Rijn haar Nederlandse entree maakt, ligt een bijzonder gebied: de Gelderse Poort. Ver van zee maar toch hebben ook hier de mens en het water een vermetele strijd uitgevochten. Toen de natuur eindelijk werd getemd, kreeg het water juist weer de ruimte. Met puur natuur als aangenaam resultaat.

Klik hier voor meer informatie
Langs Linge en Waterlinie | 40 kilometer | Gorinchem

Trap mee langs de rivier de Linge en door idyllische dorpjes. Aanschouw de Betuwse toren van Pisa en Fort Asperen en kom helemaal tot rust. Geniet van het vakantie-voor-één-dag gevoel en fiets door de kleurrijke Betuwe.


Klik hier voor meer informatie

Trappen langs de eindeloze IJssel | 43 kilometer | Deventer
Trap mee door één van de oudste steden van Nederland waar vele monumenten bewaard zijn gebleven. En altijd is er weer de IJssel: de unieke ligging van de stad en haar omgeving aan de rivier. Proef de sfeer van deze historische omgeving en geniet van de gastvrijheid in deze prachtige Hanzestad.

Klik hier voor meer informatie


Twitter Facebook Instagram

Twitter Facebook Instagram

Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.