Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Trappen Happen en Stappen
Happen en Trappen

Nieuwsbrief 26 september 2019

Herfst is begonnen

Na een wisselvallige maar mooie zomer is de herfst weer aangebroken. De zomerjurkjes en korte broeken kunnen weer terug de kast in om geruild te worden voor paraplu’s en sjaals.

Gelukkig is de herfst toch ook een prachtig seizoen om te genieten van de natuur, een heerlijk najaarszonnetje en heeft het seizoen ook een groot aantal voordelen.
1. De kleuren van de natuur
In de herfst verkleurt de natuur weer op zijn mooist en kan men genieten van schilderachtige wandelingen of fietstochten. Lekker fietsen door het najaarszonnetje en een warme chocomel drinken op een van de terrassen.

2. Smullen
Hoewel de zomer een heerlijk seizoen is hebben we toch veel lekkers moeten missen. Het is eindelijk weer tijd voor warme chocolademelk, wafels, en soepen.

3. Quality time
Nu het drukke zomerseizoen weer achter de rug is, is het weer tijd voor quality time met familie en vrienden. Lekker een dagje weg of een leuk avondje uit om weer eens bij te kletsen onder het genot van goed eten of een borrel.
Psst.. Wist u dat wij naast fiets- en wandeltochten ook Walking Dinner hebben? Een prachtige stadswandeling langs alle bezienswaardigheden gecombineerd met een culinair 3-gangendiner. Nieuwsgierig? Kijk hier!

Burendag 2019

28 september is het weer burendag! Burendag wordt ieder jaar op de 4e zaterdag in september gevierd en is een initiatief van Douwe Egberts en Oranje Fonds. Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Voornemend om iets te organiseren maar weet je nog niet precies wat? Ga eens Happen en Trappen of Happen en Stappen!
Samen een dagje eropuit en omdat je verschillende restaurants bezoekt biedt dit ook de mogelijkheid om weer eens langs iemand anders te gaan zitten, zo leer je elkaar toch net wat beter kennen!
Wist u dat … Er dit jaar al meerdere buurtverenigingen gaan Happen en Trappen of Happen en Stappen? Wij wensen hen veel plezier!

Broer en zus dag 2019

Op 30 september is het nationale Broer en Zus dag. Mocht je de burendag over hebben geslagen dan is deze dag de perfecte gelegenheid om alsnog te gaan fietsen of wandelen. Een mooi moment om aan je broer en/of zus te laten weten hoeveel ze voor je betekenen.

Verras je broer of zus met een mooie dag weg of maak er een complete familiedag van!

Klik hier om te reserveren.

Tipje van de sluier

Gek op fietsen en wandelen tijdens uw vakantie? Er komt een samenwerking aan met een hele leuke partner. Wie? Houdt onze nieuwsbrieven goed in de gaten!

Uitgelicht: Happen en Stappen

Onderstaand een aantal routes uitgelicht:

Smullen in landelijk Leusden | 14 kilometer | Achterveld - Leusden
Diversiteit in landschappen, rijk aan historie en bijzondere boerderijen. Leusden heeft het allemaal en maakt dit tot een perfect wandelgebied waar genoten kan worden van de variatie in landschappen.
Klik hier voor meer informatie
Oerhollands genieten | 15 kilometer | Veldhoven - Oerle
Het is genieten geblazen in deze twee oer-Hollandse dorpen waarbij bourgondisch genot op nummer één staat. De vele monumenten en prachtige natuur laten een onuitwisbare indruk achter.
Klik hier voor meer informatie

Uitgelicht: Happen en Trappen

Onderstaand een aantal routes uitgelicht:

Thema Happen | De Bavaria Bierbrouwerij-route | Eindhoven, Helmond, Son
Alles te weten komen over het brouwproces van het Brabantse Bavaria biertje? Geniet met deze ThemaHappen route van een Biertour door de Bavaria brouwerij in Lieshout waarbij u wordt meegenomen in de 300 jaar oude geschiedenis van de familie Swinkels. Van het eerste biertje tot aan de innovaties van nu.
Klik hier voor meer informatie
Thema Happen | De Golfroute | ± 25 kilometer | Eindhoven, Helmond, Son
Actief zijn in de buitenlucht en eens wat nieuws proberen? Ga dan voor deze ThemaHappen route! Start deze actieve dag met een heerlijke lunch en leer hierna de beginselen van het golfen met een Golfclinic bij Golf de Gulbergen in Mierlo! Na een 1,5 uur durende Golfclinic kunt u genieten van een welverdiend hoofdgerecht.
Klik hier voor meer informatie
Grandioos genieten in schilderachtig Gent | 53 kilometer | Gent Waar Gent in de middeleeuwen een van de belangrijkste havens was van Europa is het nu een sfeervol en schilderachtig openluchtmuseum.
De stad ademt historie en gezelligheid met zijn vele restaurants, winkels, musea en de vele authentieke grachtenpanden. Er is altijd wat te doen in deze stad maar gelukkig blijft het nog wel enigszins onttrokken aan het extreme toerisme. De veelzijdigheid van de stad maakt het dan ook zeker de moeite waard om eens te bezoeken!
Klik hier voor meer informatie


Twitter Facebook Instagram

Twitter Facebook Instagram

Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.