Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.
 
   
Happen en Trappen Happen en Stappen
  Happen en Trappen
 
Nieuwsbrief 25 juli 2019
   

Evaluaties

  Nadat u bent gaan Happen en Trappen of Happen en Stappen ontvangt u vanuit ons een evaluatieformulier per e-mail. Hierin kunt u verbeteringen, tips, klachten of complimenten kwijt. Bijna 95% van onze evaluatieformulieren worden ingevuld en hier zijn we dan ook erg blij mee! Met de verbeterpunten gaan we uiteraard aan de slag om de dienstverlening zo goed mogelijk te houden.
 
 

Reviews

In de nieuwsbrieven van juni is het al een keer naar voren gekomen; we zijn uiteraard erg blij met de evaluatieformulieren maar vinden het ook leuk om via Facebook en Google reviews te ontvangen. In de afgelopen maanden hebben we dan ook mooie reacties mogen ontvangen. Onderstaand de winnaar van deze actie welke we twee cadeaubonnen zullen toesturen! We zullen hiervoor persoonlijk contact opnemen met de winnaars.

"Ieder jaar met z’n tienen Happen en Trappen,
altijd gezellig en lekker, ook als de regenkleding aan moet.
Hier genieten van de "Gooise Rijkdom" met het Muiderslot op de achtergrond."


(H. Doevendans)
 

Annuleringsvoorwaarden

Bent u van plan een route te gaan boeken maar wilt u wachten tot u zeker weet dat het mooi weer is? Dat begrijpen we uiteraard! Het weer in Nederland is natuurlijk erg onvoorspelbaar en mede daarom hebben wij soepele annuleringsvoorwaarden.
Annuleringsbeleid
Met betrekking tot een annulering of wijziging van uw boeking hanteren wij het volgende beleid:
  • Uw boeking kan uiterlijk 1 week voorafgaand aan uw dagje Hapen en Trappen definitief geannuleerd worden. U krijgt dan het geheel betaalde bedrag teruggestort.
  • Uw boeking kan uiterlijk 3 dagen voorafgaand aan uw dagje Happen en Trappen tijdelijk geannuleerd worden. U kunt dan uiterlijk 31-12-2019 een nieuwe datum kiezen om te gaan Happen en Trappen.
  • Kleine wijzigingen kunnen uiterlijk één dag voorafgaand aan uw dagje Happen en Trappen om 17.00 uur verwerkt worden. U kunt hierbij denken aan het toevoegen/afmelden van één persoon, het wijzigen van de dieetwensen of het wijzigen van de starttijd.
 

Foto's

We horen vaak dat gasten hebben genoten van hun dag Happen en Trappen of Happen en Stappen. Wij vinden het dan ook leuk om dit terug te zien! Mocht u een leuke dag hebben gehad en dit op de gevoelige plaat hebben vastgelegd dan kunt u deze foto’s altijd delen via Facebook of info@happenentrappen.nl.

Zo hebben we laatst een leuke evaluatie gekregen van gasten die zijn gaan Happen & Hoppen. Zij zijn met paard en wagen op pad gegaan en hebben genoten van de route Belgische belevenissen in de kleurrijke Kempen.
 
 

Uitgelicht

Onderstaand een aantal routes uitgelicht:
Koersen in kleurrijk Vlaanderen | 42 kilometer | Knesselare
Mysterieuze bossen, uitgestrekte heidevelden en karakteristieke kasteeltjes. Fietsen in West-Vlaanderen betekent volop verrassing en variatie. Boeren en hun viervoeters maakten dit gebied tot wat het nu is: een kleurrijke bestemming met fietspaden in alle richtingen.
Klik hier voor meer informatie
 
 
Laveren langs het Lauwersmeer | 54 kilometer | Anjum
Eeuwenlang vierde de visserij hier hoogtij. Maar de strijd met het water werd in het voordeel van de mens beslist. Gelukkig zijn er volop monumentale herinneringen, voor wie het maritieme verleden mist. Stap op de fiets en trap langs het Lauwersmeer. Het zal u aangenaam verrassen, keer op keer.
Klik hier voor meer informatie
 
 
Rets & Klets route | 49 kilometer | Oss
Zonaanbidders, watersporters, natuur- en cultuurliefhebbers: iedereen wordt hier op z’n wenken bediend. Maak kennis met een gebied waar de natuur nog de ruimte krijgt en het verleden overal zichtbaar is. Maak kennis met het Maasland.
Klik hier voor meer informatie
 
 
Uniek Utrecht | 59 kilometer | Nieuwegein
In het hart van Nederland ligt Utrecht, een oeroude stad met een roemrijk verleden. Grootse gebouwen en gezellige grachten kleuren de binnenstad, maar ook in de omgeving valt veel te ontdekken...
Klik hier voor meer informatie
 
 
 
 
Twitter Facebook Instagram
 
Twitter Facebook Instagram