Krijgt u deze nieuwsbrief niet goed in beeld? Klik dan hier voor de online versie.


Happen en Trappen

Nieuwsbrief 22 augustus 2017

Fotografeer en win!

We hebben al ontzettend leuke inzendingen ontvangen voor de fotowedstrijd, maar ook jij maakt nog kans! Je kunt tot 31 augustus je leukste, grappigste, origineelste foto insturen die tijdens een dagje Happen en Trappen of Happen en Stappen is gemaakt. Wat kun je winnen? Een Happen en Trappen óf Happen en Stappen cadeaubon.

Stuur je foto in via info@happenentrappen.nl of plaats je foto op onze Facebookpagina.

Brabantse belevenissen

Brabant is een prachtige fietsprovincie en alle restaurants verwelkomen gasten met een ongekende bourgondische gastvrijheid. Maak alvast kennis met enkele routes en bekijk hier het overzicht van alle routes in Brabant.

Genieten in de groenste regio
De natuur heeft hier alle ruimte om zich te ontwikkelen en dat zie je terug in drie bijzondere natuurgebieden die zorgen voor een unieke fietsbestemming. Geniet van overheerlijke gerechten bij Golden Tulip Weert, Guulke eten en drinken, Sjapoo, Huyskamer Daatjeshoeve en De Coockpit.

Klik hier voor meer informatie.Brabantse Bossenroute
Fiets door de Peel: ooit een moerassig, moeilijk begaanbaar gebied, maar tegenwoordig een prachtige, groene oase. Fiets door verschillende bossen en neem onderweg plaats op de terrasjes van Hotel Restaurant de Baronie, Brasserie effe Overloon, Eetcafé Dinges, Grand Café ’t Raadhuis en Eetcafé ’t Drummerke.

Klik hier voor meer informatie.Content in de Kempen
De Kempen kenmerkt zich door vele bossen en gezellige dorpscentra. Fiets door de mooiste plekjes in het groene hart van de Kempen en leef als een echter bourgondiër terwijl je stopt bij Café Het Heuveltje, Café Het Pleintje, Dinee-Café Veertien, Recreatiepark de Achterste Hoef en Golfbaan Hof van Heden.

Klik hier voor meer informatie.


Ga jij liever Happen en Stappen in Brabant? Bekijk hier een overzicht van alle routes.

Hoe was jouw vakantie?

De vakanties zitten er weer bijna op helaas. Hopelijk kun jij terugkijken op een leuke vakantie en een heerlijke zomer waarin je veel (of juist weinig) hebt ondernomen.

Ook al zijn de vakanties voorbij, de Happen en Trappen en Happen en Stappen routes kunnen nog steeds geboekt worden tot één dag van te voren tot 17.30 uur ’s avonds. Geniet van de nazomer en ga eropuit in binnen- of buitenland!

Twitter Facebook
Wilt u de nieuwsbrief van Happen en Trappen niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.